Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Woninginrichting

Gordijnenman De

Kom eens kijken in onze winkel in Deventer (Tesselschadestraat 41). Onze winkel behelst geen honderden meters winkel-oppervlakte maar wel hebben we voor u de nieuwste collectie gordijnen en zult u altijd slagen. Laat u ook nog eens verrassen door onze prijzen en levertijden. Neem alvast een kijkje op onze website en breng een bezoek aan onze winkel. Alleen op donderdag geopend van 9 tot 21 uur.

Wij zijn op donderdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Neem dan eventueel uw verfstaal, vloerbedekking, behang of foto van uw woongedeelte mee en combineer vervolgens naar hartenlust met al onze stalen. Wilt u een prijsindicatie, neem dan de ruwe gordijnmaten mee. We helpen u met de juiste keuze en zien u graag bij ons in de winkel.

Al vanaf 1989 vind je De Gordijnenman op de markt, heel Nederland heb ik al doorkruist. De verkoop is veranderd van de losse- meter verkoop naar op maat gemaakte gordijnen inclusief montage. Door deze verandering staan wij nu nog slechts 1 x per week op de markt, te weten in Deventer vooraan op De Brink bij Bakkerij Bart, en daar bied ik een klein deel van de collectie uit de winkel aan en een gedeelte meubelstoffen. Ook voor gestreept markiesdoek, ongebleekt katoen etc. kunt u op de markt terecht.

De Gordijnenman levert uitsluitend maatwerk en de prijs is All-Inclusive. Dus band haken garen en standaard-confectie zijn in de prijs inbegepen. Dus niet "gratis gemaakt" zoals concullega's wel eens doen geloven. Voor niets gaat de zon op. Bij mij geen verrassingen achteraf maar gedegen advies vooraf! Natuurlijk kom ik graag en gratis thuis bij je opmeten en adviseren want u weet inmiddels, degordijnenman meet het beter!

Onderschat niet het belang van goed advies over de juiste gordijnrail. Geen losse bochtjes of hinderlijke lasnaden in de rail maar een topkwaliteit witte alu rail uit 1 stuk!! Als het nodig is tot 7 mtr lengte ononderbroken. Buigen doen we zelf in alle mogelijke bochten. Dit zorgt voor jarenlang plezier van je nieuwe gordijnen. De Gordijnenman meet het beter!

Linnen, al vanaf mijn eerste gang naar de markt was ik zelf verkocht aan linnen gordijnstoffen. Puur, ruig en luxe, dat vind ik van linnen. Met name voor linnen is goed confectie-advies onmisbaar. In de winkel nu een prachtkwaliteit linnen-katoen in 80 kleuren. €49,95 incl. confectie met 10 cm band en haken en enkelretourplooi, top! Voering? Ook mogelijk!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten Gesloten Gesloten 09:00
21:00
Gesloten Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Tesselschadestraat 41, 7412NA - Deventer
E-mailadres
info@degordijnenman.nl
Telefoon
06-21811387