Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Tandartsen

De Watersnip Kliniek voor mondzorg

Tandartsenpraktijk de Watersnip is gevestigd aan de as tussen Deventer en Colmschate bij de afslag naar het Runshopping Centre. Er werken 4 tandartsen(R.W. Breuk, J.D. Meijlink, X. Rijpstra en J.G. Landman), 2 mondhygiënisten en 4 preventieassistenten. De praktijk heeft 6 behandelkamers, is eigentijds ingericht en ademt een ontspannen sfeer uit.

De vier tandartsen voeren een algemene praktijk en oefenen deze in de breedste zin uit. De mondhygienistes behandelen aandoeningen van het tandvlees, verwijderen diep gelegen tandsteen, leggen eenvoudige vullingen , doen controles en maken digitale rontgenopnames.

De preventieassistentes verwijderen oppervlakkig tandsteen, maken het gebit schoon, doen in sommige gevallen controles en maken digitale röntgenopnames. Alle behandelaars zijn gekwalificeerd om verdoving te geven. De tandartsen en de mondhygiënistes worden ondersteund door assistentes; zij zijn de onmisbare spil in onze praktijk.

Angst voor de tandarts is een van de meest voorkomende fobieën. Onderzoek toont aan dat bijna 80% van de Nederlandse bevolking niet graag naar de tandarts gaat. Sommige mensen zitten zwetend in de wachtkamer, soms trillerig en misselijk van angst. Net als bij andere fobieën versnelt de polsslag, de bloeddruk gaat omhoog. Als ze al in de wachtkamer zitten natuurlijk, want de angst leidt er bij sommige mensen toe dat ze niet meer naar de tandarts toegaan.

Net als bij andere fobieën zijn de angst- en paniekgevoelens voor tandartsen niet geheel reëel. De pijn is niet zo erg als men zich voorstelt, er kan vaak verdoving worden gegeven. Zowel volwassenen als kinderen lijden aan deze angst. Kinderen zijn er extra gevoelig voor als ze merken dat hun ouders bang zijn.

Tandartsen zijn zich bewust van de angst van hun patiënten. Het beste is om de angst te bespreken met de tandarts. Deze kan vaak met een gewoon gesprek beginnen. Daarna volgt een behandeling waarbij volgens een vast patroon stap voor stap de behandeling wordt uitgevoerd.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
21:00
08:00
16:45
08:00
16:45
08:00
16:45
08:00
11:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Hunneperweg 2, 7418EH - Deventer
Telefoon
0570-628922