Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Hypnotherapeuten

Devon Praktijk voor Hypnotherapie

Ik ben Yvonne Tjipjes-Timmer. Ik heb van jongs af aan grote interesse gehad voor de gezondheid en het welbevinden van de mens. En voor de manier waarop mensen in het leven staan. Vanuit deze interesse ben ik de verpleging ingegaan.

In het ziekenhuis zag ik de zieke mens, het lijden en gelukkig vaak ook het beter worden van dichtbij. Omdat ik me wilde blijven ontwikkelen ben ik begonnen met een studie natuurgeneeskunde. Op de academie voor natuurgeneeskunde leerde ik op een hele andere manier te kijken naar gezondheid en ziekte en ook naar de oorzaak hiervan. Het genezingsproces wordt vanuit de complementaire zorg op een andere manier benaderd en bewerkstelligd. Waar in het ziekenhuis wordt gekeken naar het zieke orgaan wordt er in de natuurgeneeskunde gekeken naar de mens als geheel met al zijn eigen aardigheden.

Toen mijn aandacht eenmaal getrokken was werd ik steeds enthousiaster en van het één rolde ik in het ander. In de verpleging heb ik me gespecialiseerd op de afdeling verloskunde-gynaecologie (en werk daar nog steeds met een klein contract in deeltijd).

In de complementaire geneeswijze specialiseerde ik me na een flinke omweg in de Hypnotherapie en daarna in de EMDR. EMDR is een interventie om vervelende gebeurtenissen uit het verleden op een snelle en doeltreffende manier te verwekken, hierdoor kan er meer levensvreugde ervaren worden.
Nu ben ik alweer meerdere jaren bezig als Hypnotherapeut en EMDR therapeut en help mensen zichzelf te helpen bij vele verschillende klachten en problemen, zoals: angsten, paniekaanvallen, fobieën, faalangst, niet lekker in het vel zitten, maar ook psychosomatische klachten als migraine en prikkelbare darmen.

Met behulp van hypnotherapie kunnen oorzaken van klachten vaak snel gevonden worden, daardoor kunnen inzichten ontstaan en veranderingen plaatsvinden die tot daadwerkelijke verbeteringen en genezing leiden. Met behulp van EMDR kunnen vervelende gebeurtenissen en traumatische ervaringen uit het verleden, waar nu in het heden nog last van ondervonden wordt, verwerkt worden.

Ik ben erkend lid bij de beroepsvereniging NBVH en daarnaast heb ik me aangesloten bij de "samenwerkende prikkelbare darm syndroom therapeuten" de "samenwerkende migraine therapeuten" en de "samenwerkende EMDR therapeuten"
Website
website
Adres
Agavestraat 1, 1561KE - Krommenie
E-mailadres
yvonnetjipjes@cs.com
Telefoon
075-6280010