Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
IJssalons

IJssalon Friûl

Een koele zomerse verrassing. Een smaakvol tussendoortje. Een bijzondere ijscoupe. Het ijs van onze ijssalon in Doetinchem is puur en eerlijk ambachtelijk bereid in eigen keuken en voor iedereen!

IJssalon Friûl in Doetinchem is een ijssalon waar u een mooi assortiment ijs vindt. Wij zijn een Italiaanse ijssalon, en wij zijn afkomstig uit de provincie Friuli-Venezia-Giulia. Wij werken graag met natuurzuivere producten en maken zelf ons ijs in onze "laboratorio" (ijskeuken), volgens ons eigen familierecept.Wij zijn al de vierde generatie in onze ijsfamilie! Op ambachtelijke wijze en volgens een beproefd recept worden de vele bijzondere smaken samengesteld. Deze smaken variëren van de gangbare vanille en aardbeien tot yoghurt-bosvruchten en een speciale biscottini met koekjes en chocolade. Ook hebben we altijd een aantal ijs-smaken lactose vrij (koemelkvrij) en gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen. Onze ijssalon in Doetinchem is een gezellige zaak waar u terechtkunt voor heerlijk schepijs maar ook bijvoorbeeld ons tiramisu gebak uit eigen keuken.

Als u gewoon een lekker ijsje wilt, dan is onze ijssalon in Doetinchem de plek bij uitstek. In de zomer hebben wij buiten ons zelfgemaakte ijs ook heerlijke ijscocktails, granita's en spritz (met Aperol en prosecco) dit kunt u nuttigen op ons heerlijke terras met verwarming. We hebben ongeveer 75 zitplaatsen met o.a. heerlijke lounge hoekjes. Ook binnen hebben we meer dan genoeg zitgelegenheid om heerlijk te genieten van onze producten.
Voor de minder mooie dagen hebben we ook heerlijke warme wafels, koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en verschillende koffie en chocolade specials en (Italiaans) gebak, zoals o.a. de eerdere genoemde tiramisu, ciambella en meringhata (schuimgebak). Verder kunt u natuurlijk ook op ons (verwarmde) terras heerlijk genieten van een hoorntje, bekertje en een reuzehoorn, deze is er ook in een variant met noten, amarenakersen, chocoladesaus en een toef slagroom. Iemand anders verrassen dat kan ook! Geef een kadobon van Friûl (in verschillende prijzen en een leuke kado verpakking) Natuurlijk kunt u bij ons ook met pin betalen!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
13:00
22:00
Website
website
Adres
Adelaarstraat 9, 7001AR - Doetinchem
E-mailadres
info@friul.nl
Telefoon
0314-325756