Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb hoogeveen%2bop%2bde%2bkaart%2bzetten%2b01

Verhalen / Ervaringen van

Jeffrey Westra De Klussenier te Hoogeveen

Veelzijdig vakman start eigen klusbedrijf in Hoogeveen
‘Klussen en verbouwen is mijn grootste hobby. Wat is er dan mooier dan een eigen klusbedrijf? Alles wat je onder handen neemt wordt sowieso mooier, veel tevreden klanten en door het leveren van maat werk kom ik ook genoeg uitdagingen tegen in mijn werk’, aldus Jeffrey Westra. Deze vrolijke vakman, geboren in Oeffelte maar inmiddels helemaal geworteld in Hoogeveen, is de afgelopen tijd druk geweest met de voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Op 1 mei is het dan zover, dan is hij voor Hoogeveen en de wijde omgeving beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.
Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?
Op dit moment zorgt de markt ervoor dat vakmannen boven een bepaalde leeftijd moeilijker aan het werk komen in loondienst. Toen ik vanwege economische redenen op zoek moest naar ander werk ben ik verder gaan kijken dan een functie in loondienst. De voordelen van een eigen klusbedrijf zijn de zelfstandigheid, zelf de opdracht aannemen, vrijheid in de uitvoering van opdrachten en de indeling van mijn tijd. Een goede tijdsindeling is in mijn ogen noodzakelijk om de kwaliteit die ik voor ogen heb te waarborgen.
Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?
De naamsbekendheid van het merk De Klussenier en de professionaliteit waar dit merk om bekend staat. Nog een voordeel is de ondersteuning in de marketing, bedrijfsvoering en de mogelijkheid om vaktrainingen te volgen bij bekende leveranciers. Kortom, ik run mijn eigen klusbedrijf met een grote organisatie achter me.
Wat is uw specialiteit?
Klanten kunnen voor allerlei werkzaamheden bij mij terecht: alle installatie- elektra- en timmerwerkzaamheden, het plaatsen van een badkamer of keuken en voor al het onderhoud en renovatie aan de woning. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die alles verzorgt. Bij grotere projecten kan ik voor extra hulp mijn collega Klusseniers inschakelen.
Wat vindt u het leukste aan uw werk?
Een klant die helemaal tevreden is met het werk wat ik met mijn eigen handen heb afgeleverd. Dat geeft mij zoveel voldoening. Naast de vakkundige uitvoering van het werk adviseer ik de klant ook graag over de mogelijkheden die zij hebben. Zelfs wanneer een verbouwing voor een klant onmogelijk lijkt, probeer ik altijd een op maat oplossing te bedenken.
Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?
Vanaf 1 mei kunnen klanten in de omgeving van Hoogeveen, Coevorden, Ommen en Meppel bij mij terecht voor vakwerk. Neem gerust vrijblijvend contact op, ik kom graag langs om uw situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie opgeleverde werkzaamheden. Let erop dat de btw regeling loopt op klussen die voor 1 juli 2015 worden opgeleverd. Bel gerust op 06 - 30635069 of 0528 - 279415. Ik ben ook bereikbaar via jeffreywestra@klussenier.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.klussenier.nl.

Reageer als eerste

Steenbergerweiden, Hoogeveen