Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Garages

AD Autobedrijf Jos Fikken

We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij de AD organisatie met meer dan 4000 vestigingen in Europa en zijn tevens BOVAG lid.
Voor reparaties en onderhoud aan alle merken personenautos, bedrijfswagens en aanhangwagens kunt u bij ons terecht, tevens verzorgen wij alle schadeafhandeling, ruitreparatie, tenaamstellen voertuigen en de jaarlijkse APK keuring.
U kunt bij Jos Fikken terecht voor de aanschaf van een auto. Alle merken, zowel nieuw als gebruikt, in diverse prijsklassen. Is de de door u gewenste auto op voorraad , dan gaan wij graag voor u op zoek.
Ook voor de aanschaf van een aanhangwagen bent u bij ons op het goede adres.

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Het AD Autobedrijf staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor een Altijd Oké Onderhoudsbeurt van het AD Autobedrijf. U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een Altijd Oké Onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Gratis APK bij grote onderhoud.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring geheel gratis! Het belangrijkste van een APK is dat uw auto wordt goedgekeurd binnen de wettelijke normen. Bij de keuring bestaat altijd de kans dat een reparatie aan uw auto uitgevoerd moet worden om hem goed te mogen keuren.

De dienstverlening van het AD Autobedrijf reikt steeds verder. Zo kunt u ook auto's leasen via het AD Autobedrijf. Wij nemen u graag de zorg uit handen en kunnen uw complete wagenpark voor u verzorgen. U bent hierbij geheel vrij om te kiezen welk merk auto u least.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
12:00
Gesloten
Website
website
Adres
Handelsweg 15, 7442CM - Nijverdal
E-mailadres
jos@josfikken.nl
Telefoon
0548-616834