Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Illustrators

Cartoon Factory The

The Cartoon Factory verzorgt cartoons, illustraties, karakterontwerp, strips, karikaturen, sneltekenen, animaties en workshops.

Cartoons, strips, karakters en animaties zijn voor allerlei doeleinden inzetbaar. Ze kunnen voor een (glim)lach zorgen en tegelijkertijd ook een boodschap overbrengen. Het is een bekent gegeven dat beelden meer zeggen dan woorden. U kunt natuurlijk plaatjes van het internet plukken, maar wilt u professionele op maat gemaakte beelden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cartoons en strips zijn voor ons gesneden koek, op basis van uw tekst doen wij een aantal voorstellen waarvan we de beste uitwerken. Een animatie is wat bewerkelijker, maar kan ook door ons snel en effectief gerealiseerd worden.

Een interessante mogelijkheid is het tekenen op locatie, met digitale apparatuur kunnen we tijdens bijvoorbeeld een lezing zaken op een leuke manier visualiseren, dit wordt ook wel cartooning genoemd.

The Cartoon Factory heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van karikaturen. Al vele jaren verzorgen wij karikatuur tekeningen en sneltekenen voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere markt. Een tekening kan in zwart wit of in kleur en op elk gewenst formaat gemaakt worden. Een paar fotos mailen en we kunnen aan de slag. Uiteindelijk heeft u een uniek cadeau om aan uw relatie te overhandigen. Wat het sneltekenen betreft kunnen we zowel op papier als digitaal tekenen en in beide gevallen kan het op een vaste plek of rondlopend tussen het publiek.

Als laatste organiseert The Cartoon Factory workshops karikatuur tekenen voor particulieren, instellingen en bedrijven vanaf 6 personen. Het is een geweldige manier om eens op een andere manier naar elkaar te kijken. En dat op een leuke en humoristische manier. Echt een aanrader.

Tot slot.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw communicatie met humor aan te pakken, maar wel een hoog niveau handhaven, dan bent u bij The Cartoon Factory aan het juiste adres.
Website
website
Adres
Bosbeemd 10, 4847HM - Teteringen
E-mailadres
info@thecartoonfactory.nl
Telefoon
076-5310054