Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Tandartsen

Tandartspraktijk De Gelder

Tandartspraktijk De Gelder werkt samen met collega-praktijken in de regio Apeldoorn en Deventer bij de invulling van het weekendrooster. Als u in het weekend (van vrijdag 12:00 uur t/m maandag 8:00 uur) onze praktijk belt, hoort u een bandje waarop de informatie staat vermeld over de dienstdoende praktijk. In de toekomst zal deze informatie ook op onze website te zien zijn.

Ook hebben wij goed contact met de kaakchirurgen in de Deventer- en Apeldoornse ziekenhuizen.

Tandartspraktijk De Gelder heeft afspraken met een aantal ziektekostenverzekeraars voor de rechtstreekse betaling van behandelingen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Salland Verzekeringen en Menzis.

De inning van notas voor particulier-verzekerden loopt via NMT FenCS. NMT FenCS staat voor Factoring en Clearing Services en is gelieerd aan de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

Dekkingsvoorwaarden.
De dekkingsvoorwaarden van de ziektekostenverzekeringen zijn nogal uiteenlopend. U kunt zelf meestal het pakket samenstellen dat voor u het meest geschikt is. Dat geldt ook voor de kosten die u bij de tandarts maakt. U ontvangt van de maatschappij waar u de ziektekostenverzekering afsluit, een overzicht van de dekking. Hebt u daar vragen over? Uw verzekeringsmaatschappij zal u graag te woord staan.
Als u een kostbare behandeling moet ondergaan en u wilt vooraf een raming van de kosten hebben, kunt u bij de tandarts een offerte aanvragen.

Als teveel tanden ontbreken of niet te herstellen zijn, wordt het tijd voor een kunstgebit. Er zijn twee veel voorkomende vormen: de immediaatprothese en de overkappingsprothese. Voor de immediaatprothese wordt eerst een kunstgebit gemaakt, dat zoveel mogelijk op uw gebit van vroeger. Er worden afdrukken van uw gebit gemaakt, en er wordt naar de kleur gekeken. Als het gebit klaar is, worden uw tanden en kiezen getrokken. Dan wordt het gebit meteen in de mondgeplaatst, zodat het als een soort verband meehelpt met de wondgenezing.
Als de wortels van sommige tanden of kiezen nog goed genoeg zijn, kunnen ze als steun voor het kunstgebit dienen. Dan wordt een overkappingsprothese gemaakt. Die zit steviger, en uw mond blijft in betere conditie.
Als er nog veel tanden goed zijn, kunnen de ontbrekende tanden worden aangevuld met een plaatje of een frame. Een plaatje is van kunsthars en zit los in de mond. Een frame is van metaal en zit met haakjes vast aan uw eigen tanden.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
12:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Binnenweg 35, 7391GL - Twello
E-mailadres
info@tandartspraktijkdegelder.nl
Telefoon
0571-271655