Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

1 Verhaal

het verhaal van Erik

Predicaat Kern met Pit voor ‘t Schöpke

Het bestuur van de stichting Wijk Ontmoetings Centrum (WOC) ‘t Schöpke heeft het predicaat Kern met Pit en een bijbehorende cheque van duizend euro ontvangen voor het volbrengen van het project ‘Wijk Ontmoetings Centrum ’t Schöpke – Hét kloppend hart van de wijk!’

Het predicaat en de cheque werden zaterdag 25 januari in Grathem uitgereikt door de Limburgse jury van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij. De jury van Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij oordeelde dat het project met succes is afgerond. Het predicaat Kern met Pit komt de deelnemersgroep dan ook ten volle toe, aldus het juryrapport.

De eretitel en de cheque zijn een terechte beloning voor de geleverde inspanningen van alle vrijwilligers.

Verslag

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Goede voornemens?

Wordt 2014 jouw jaar?
Investeer in jezelf en je gezondheid!
Overgewicht is een groot probleem in onze Westerse wereld en is een grote epidemie! Eén op de vijf kinderen en 75 % van de volwassenen zijn inmiddels te zwaar. Je hebt overgewicht dat medisch gezien extra risico's met zich meebrengt. Maar je hebt ook overgewicht van 5 tot 10 kilo die we graag kwijt willen, omdat we er graag goed uit willen zien. In beide gevallen moet je eerst kijken naar je lifestyle. Verandering van je voedingspatroon en mindset, meer bewegen en jezelf kunnen ontspannen (=ontstressen) is de enige manier om de overtollige kilo's blijvend eraf te krijgen. Stress laat je lichaam meer vet opslaan en laat je hongergevoel toenemen! Stress heeft dus dubbel invloed op je vetopslag. Door strenge en verkeerde diëten wordt de stofwisseling (de schildklier) zodanig verstoord, dat het steeds moeilijker wordt om effectief en blijvend af te vallen, terwijl je misschien toch heel weinig eet. Je lichaam krijgt daardoor niet de juiste voedingsstoffen binnen, waardoor het alles vasthoudt wat je eet. In feite ben je ondervoedt! Vaak als gevolg hiervan wordt je weerstand verlaagd, raakt je hormoonhuishouding uit balans en ontstaan hierdoor allerlei vage klachten. Reden genoeg om nooit meer crashdiëten te gaan volgen en professionele hulp te gaan zoeken. Deze hulp kan ik jou bieden!
De ervaring heeft geleerd dat de mensen die mijn praktijk hebben bezocht en langzaam (in kleine stapjes) zijn overgegaan op een lifestyle gebaseerd op het hormoonbalansprogramma, meer kunnen eten dan dat ze daarvoor hebben gedaan en tevens hun streefgewicht perfect op peil kunnen houden. Zonder honger dus en zonder het jojo-effect! Dit wil niet zeggen dat het eenvoudig is. Voor iedere gewoonte die doorbroken moet worden is veel doorzettingsvermogen en discipline nodig. Daarom beginnen we in kleine stapjes, Uiteindelijk levert het je een gezond gewicht, maar ook een gezond lichaam op, omdat je hormonen nu wel in balans zijn.
Hier nog een tip voor dit nieuwe jaar als je wilt afvallen of je goed wilt voelen; De meeste mensen letten altijd op wat ze niet willen eten (verkeerde vetten, snelle koolhydraten, junkfood, suikers...enz.) Let juist op wat je wel wilt eten om de optimale voedingsstoffen (bouwstoffen, vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen, goede vetten) binnen te krijgen. Je lichaam vraagt hierom. Zorg jij goed voor je lichaam, dan zorgt jouw lichaam ook goed voor jou. Dit uit zich ook in het sneller loslaten van je overtollig vet. Ook een fijne bijkomstigheid is dat je lichaam (mits goed gevoed) minder snel om nieuw eten vraagt, zodat je je niet meer hoeft te overeten en eetbuien en snoepneigingen vanzelf verdwijnen. Je behoefte aan ongezond veel zoet, zout of vet eten verdwijnt omdat je hier geen behoefte meer aan hebt.
Besluit jij om iets aan je gezondheid te doen of ben je nieuwsgierig?
Kijk eens op www.personaltrainervenray.nl

Anders...

Over Venray

Aangrenzende buurten
Brukske Leunen Merselo Heide Venray-West Venray-Oost

0 lokale fondsen

Deze gemeente heeft nog geen lokaal fonds

Leeftijdsopbouw
Loading...