Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kurkvloeren

Kurkvloer.nl

Onze kurkvloeren-woonwinkel is de grootste van Nederland. Meer dan 550m2 kurkvloer. EN we bestonden in 2014 al 25 jaar! Ruime ervaring en kennis dus.

Naturovloeren is nu Naturowonen, met een nog ruimer woonassortiment. U bent van harte welkom online bij kurkvloeronline.nl, naturowonen en kurkvloer.nl of op ons vertrouwde winkeladres in Doetinchem.

Kurk is sterk door de natuurlijk verende kracht. Het houdt warmte in uw huis binnen én is vochtwerend. Allergieën hebben geen kans en het onderhoud is makkelijk. En door de jaren heen is kurk gemoderniseerd en door speciale technieken en lakken in ieder interieur toe te passen.

Iedere kurkvloer is een maatwerk vloer. Zo is er keuze uit verschillende bases van kurk: de structuur. Deze structuur wordt voorzien van de persoonlijke laklaag en kleur. Daarna is er een diversiteit aan legwijzes die de uiteindelijke look van je vloer helemaal 'af' maakt. En wil je opvallends en speciaals? Een sierlijst of hoge plint geeft allure en extra karakter.

Kurk is er in veel varianten; kurktegels, kurkparket, kurklaminaat en kurk op rol. In onze vloeren-woonwinkel ziet u alle varianten. Wij adviseren je graag bij de beste keuze.

Kurk is een uniek natuurproduct. Lees hier over de zes natuurlijk geheimen: natuurlijk, sterk, stil, trendy, warm en zuiver.

De structuur van de kurk is te vergelijken met die van een honingraat: 40 miljoen cellen per vierkante cm. Daarom is kurk geluiddempend, veerkrachtig en anti-statisch. De cellen zijn sterk en veerkrachtig. Daarom zal kurk altijd vormvast blijven en druk en schokken aborberen waardoor kurk rust in je huiskamer brengt. De natuurlijk geluidsisolatoren functioneren als geluids- en warme isolator. Zelfs gelijmde kurkvloeren behoren hierdoor tot zachte vloerbedekkingen binnen de geluidsnomering. Handig in een appartement! En scheelt in stookkosten. Kurk is trendy, door de verrassende kleuren en afwerkingsmogelijkheden. En bovendien ideaal geschikt voor astma en allergiepatiënten.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
16:00
Gesloten
Website
website
Adres
Havenstraat 74, 7005AG - Doetinchem
E-mailadres
info@kurkvloer.nl
Telefoon
0314-344766