Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

1 Verhaal

het verhaal van nel

Drie jaar wandelgroepLOOP groot succes

WandelgroepLOOP na 3 jaar groot succes!!
November 2011 startte wandelgroepLOOP met één groep van 20 wandelaars op de donderdagmorgen in Vleuten. Nu , drie jaar later , zijn we uitgegroeid tot 4 groepen met samen 110 wandelaars en starten we op verschillende plaatsen.
Twee groepen lopen elke dinsdagmiddag en donderdagmorgen in Vleuten en starten vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin in Vleuten , één groep loopt elke woensdagmorgen in Nieuwegein en start vanaf lunchroom FAIRS bij het Zorgplein-Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein en elke zaterdag lopen we met een groep wandelaars in de wijde omstreken van Vleuten en Nieuwegein.
Verder doen we met de wandelaars mee aan de grotere evenementen. Inmiddels hebben we meegewandeld met De Van Dam Tot Dam Loop en de Citywalk in Amsterdam, de Halve Marathon in Egmond aan Zee, de Lammetjeswandeltocht op Texel, de Almeerdaagse bij de Oostvaardersplassen in Almere, De Romeinse Voettocht in Vleuten, de Sluizenloop in Nieuwegein, de Bloesemtocht in IJsselstein, een Stadswandeling in Utrecht en andere georganiseerde wandeltochten in onze eigen omgeving.
Iedereen kan met ons meelopen. De wandelgroepen splitsen zich bij de start in twee groepen die ieder een eigen afstand in een eigen tempo afleggen.
We nodigen iedereen uit een keer met ons mee te komen lopen om te ervaren hoe leuk , gezond en gezellig het is om met elkaar te bewegen in de buitenlucht , je eigen omgeving op deze sportieve manier te leren kennen én om nieuwe fijne sociale contacten op te doen !!
Op maandagmiddag 5 januari 2015 starten we , bij voldoende belangstelling , een tweede wandelgroep in Nieuwegein . We vertrekken vanaf 5 januari 2015 elke maandagmiddag om 14.30 uur vanaf Zorgplein-Zuid. Heb je belangstelling voor deze nieuwe groep , geef je dan nu alvast op !!
Voor verdere informatie met betrekking tot wandelgroepLOOP, neem dan contact op met Nel Smit, telefoon 06-22767450 of stuur een mail naar smitejj@dds.nl .
Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze website www.wandelgroeploop.nl

Verslag

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

wandelgroepLOOP 2e paasdag opTexel

WandelgroepLOOP op Texel op tweede Paasdag
Op tweede Paasdag vertrok wandelgroepLOOP in alle vroegte met 20 wandelaars richting Texel om daar mee te doen aan de jaarlijkse Lammetjeswandeltocht.
Om half tien ‘s morgens verzamelden we bij de Veerboot in Den Helder , waarna we met 6 auto’s de overtocht naar Texel maakten.
In de volle zon met de wind in de rug en later de wind tegen werd er gewandeld in twee groepen. De eerste groep liep 10 kilometer en de tweede groep liep 15 kilometer. Iedereen heeft zijn afstand volbracht. Het is een prima resultaat omdat de “ oudste lopers “ richting de 80 jaar gaan.
Na de wandeltocht hebben we met elkaar het eiland verkend en een bezoek gebracht aan de vuurtoren en het prachtige strand in het noorden van het eiland.
De dag werd afgesloten met een bezoek aan de vissershaven Oudeschild , één van de pareltjes van Texel .
Als wandelgroepLOOP zijn we trots op deze mooie, zonnige, sportieve en zeer gezellige dag. Er gaan stemmen op om volgend jaar weer mee te doen aan de Lammetjeswandeltocht op Texel.
De thuishaven van wandelgroepLOOP is Vleuten. We wandelen in de omgeving van Vleuten-De Meern, Nieuwegein en ook in de wijde omgeving van Utrecht.
Voor informatie over wandelgroepLOOP kun je mailen naar smitejj@dds.nl of bellen naar 06-22767450

Anders...