Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Tandartsen

Tandheelkundig Centrum Volendam

Tandheelkundig Centrum Volendam is een centrum voor mondzorg. Een bruisende praktijk waarin u voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunt. Wij behandelen met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Kwaliteit en service staan bij Tandheelkundig Centrum Volendam voorop.

Op deze pagina vindt u informatie die voor u van belang kan zijn, als u zich heeft aangemeld als nieuwe patiënt. Ook patiënten die reeds bij ons onder behandeling zijn, kunnen hier nuttige informatie vinden. Hoe meer u weet van onze praktijk en onze werkwijze, des te beter kunnen wij u van dienst zijn. Mocht u naar aanleiding van het onderstaande nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij graag bereid deze met u te bespreken.

EERSTE BEZOEK.

In het algemeen zal tijdens het eerste bezoek geen tandheelkundige behandeling plaatsvinden, tenzij daar een dwingende reden voor is, b.v. als er sprake is van een pijnklacht. U krijgt een aantal vragen voorgelegd die betrekking hebben op uw persoonlijke, medische en tandheelkundige gegevens. Als u bepaalde medicijnen gebruikt, is het van belang dat u over de namen en doseringen beschikt. Tijdens het eerste bezoek zal een mondonderzoek plaatsvinden en als er geen recente röntgenfoto's beschikbaar zijn, zullen deze zo nodig worden gemaakt. Aan de hand van dit onderzoek en de foto's zullen we u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit. Ook met vragen kunt u onder andere op dat moment terecht. Tot aan de tweede controle dient u alle nota's contant te betalen.

Afhankelijk van uw eigen wensen kan een behandelplan worden opgesteld met een globale kostenbegroting. Soms is een extra afspraak nodig voor het bespreken van een behandelplan, b.v. wanneer uitgebreide tandheelkundige behandelingen nodig zijn of wanneer er meerdere mogelijkheden zijn om uw gebit te restaureren. Als u prijs stelt op een schriftelijke kostenbegroting wordt deze door ons verstrekt. Hier zijn extra kosten aan verbonden. De verzekering kan dan aan de hand van de behandelcodes uw eigen bijdrage berekenen.

AFSPRAKEN.

Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maakt de assistente één of meerdere vervolgafspraken met u. De assistente meldt de tijd waarop u verwacht wordt en de geschatte duur van de behandeling. Indien u de afspraak niet kunt nakomen verzoeken wij u deze ruim van te voren af te zeggen. Wij moeten anders helaas de verloren tijd in rekening brengen.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
08:00
12:00
Gesloten
Website
website
Adres
Sportlaan 21, 1131BK - Volendam
Telefoon
0299-350414