Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb pannacotta 20witte 20chocola default

Verhalen / Nieuw in Voorburg: GastronomieThuis van

GastronomieThuis nieuw initiatief in Voorburg

Thuis eten laten bezorgen is niet nieuw, maar thuis genieten van een culinaire maaltijd van een topkok is sinds 15 juli voor het eerst mogelijk. Onder de naam GastronomieThuis (www.gastronomiethuis.nl) kan iedereen in de buurt van Den Haag online de heerlijkste gerechten en bijpassende wijnen bestellen. Restaurant Papermoon in Voorburg onder de bezielende leiding van chefkok Eddy Knopjes heeft de primeur. Kies uit het menu op papermoon.gastronomiethuis.nl en laat je adviseren door de sommelier voor een bijpassende wijn. Gerechten kunnen worden opgehaald in het restaurant of worden thuisbezorgd.

Tot nu was het vooral mogelijk om de snelle en ongezonde hap online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Gedreven vanuit de wens om dat ook voor kwalitatief hoogstaande en gezonde maaltijden te kunnen doen, is GastronomieThuis ontwikkeld in samenspraak met restaurants en webshopdeskundigen. Om dezelfde feel te creëren als in het restaurant staan bij de gerechten ook suggesties voor passende wijnen. Restaurant Papermoon in Voorburg heeft de primeur. Gestart wordt dan ook in de regio Den Haag. Van hieruit wordt verder landelijk uitgebreid.

Voor wie is het bedoeld? Jonge drukke ouders, die wel lekker en goed willen eten, maar niet steeds een oppas willen regelen. Ouderen die ’s avonds de deur niet meer uit willen gaan. En verder iedereen die een culinaire maaltijd waardeert of zij die gasten moeten ontvangen en niet de tijd en of de vaardigheden hebben om een gastronomische maaltijd of hapjes zelf te bereiden. Naast feestdagen als kerst, Pasen, Moederdag, als de kinderen geslaagd zijn voor de middelbare school is ook een abonnementsservice mogelijk, bijvoorbeeld op een vaste dag in de week.

Op www.gastronomiethuis.nl zullen in de toekomst naast gerechten ook af en toe recepten worden geplaatst, aanbiedingen voor kookworkshops, wijnproeverijen, of bezoeken aan speciale leveranciers. Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Reageer als eerste