Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Uitzendbureaus

AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werk. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Wij willen simpelweg onze opdrachtgevers én onze werknemers zo goed mogelijk bedienen.

Op zoek naar een baan?
Dan ben je bij AB Zuid-Holland aan het juiste adres! Wij hebben uitdagende en afwisselende vacatures in de agrarische en aanverwante sectoren.

Op zoek naar personeel?
Dan is AB voor u de juiste partner in arbeid. AB biedt u een breed scala aan diensten en enthousiaste, vakkundige medewerkers.
Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor een grote variëteit aan werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld het oogsten van groenten en fruit, het laden van vrachtwagens, oppotten van boompjes of verwerken van geoogste bloemen. AB Zuid-Holland is sterk in zowel EU-medewerkers als NL-uitzendkrachten. Maar ook zetten wij graag 65-plussers voor u aan het werk.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

AB Zuid-Holland heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN4400-1 en wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Onze uitzendkrachten krijgen een vast uurloon en worden betaald volgens de CAO voor uitzendkrachten of de betreffende CAO. Daarnaast krijgen ze een kilometervergoeding en zorgt AB voor werkkleding.

Via een detacheringsovereenkomst kan een medewerker van AB voor één of meerdere dagen per week op uw bedrijf worden ingezet. U heeft dan dus in feite een eigen werknemer die formeel in dienst is bij AB.

AB zorgt voor de administratie, uitbetaling van het salaris en eventueel voor de werving en selectie van uw arbeidskracht. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor u natuurlijk extra interessant! AB Zuid-Holland heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN4400-1.

Gedetacheerde medewerkers van AB ontvangen een vast salaris volgens onze eigen CAO of volgens de geldende CAO. Dit is afhankelijk van de betreffende sector. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen ondermeer een reiskostenvergoeding en werkkleding.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
Gesloten Gesloten
Adres
Duitslandlaan 23, 2391PC - Hazerswoude-Dorp
E-mailadres
info@abzuidholland.nl
Telefoon
0172-231757