Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Opticiens

Bouwman Optiek

Eric, Rob, Danielle, Chantal en Caroelien vormen samen het deskundige team van Bouwman Optiek. HBO optometrist, erkend Eyescan ooglaser adviseur, gediplomeerde contactlensspecialisten en opticiens onder één dak. Laat slecht zicht geen doorn in uw oog zijn en kom vrijblijvend langs voor persoonlijk advies of een deskundige oogmeting.

Bijna niets is zo veranderlijk als het modebeeld, het is nauwelijks bij te houden. Ben jij een echte trendsetter en zit je boven op het laatste nieuws op modegebied? Ga ook dit jaar dan voor een dik kunststof montuur. Je bril mag gezien worden en daarvoor ben je bij Bouwman Optiek aan het juiste adres! De jaren 80 look is weer helemaal terug. Kleur hoef je dit jaar in ieder geval niet te bekennen, elke variant is dit seizoen geoorloofd.

Ook de grote modehuizen kiezen voor het retro kunststof model voor de brillenmode van dit jaar maar dan wel met een unieke, luxe twist die gaat van Swarovski-stenen bij Dolce & Gabbana tot spijkerstof op de veer.

De winkel beneden, met 2 oogmeetruimtes, en op de bovenverdieping de werkplaats en derde oogmeetruimte staan symbool voor de visie van Bouwman Optiek.
Een prettige en moderne zaak met kwalitatieve producten, innovatieve apparatuur en een deskundig team met een persoonlijke benadering.

Meten is weten...

De nieuwste technologie op meetgebied

De Visioffice is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor, de Nederlandse fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van de brildrager, maar ook de bewegingen van de ogen en het hoofd worden geregistreerd.

Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen zoals Varilux Ipseo New Edition, Varilux Physio Fit en Essilor Fit 360º, die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt. Bij het aanmeten van die glazen wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het montuur (de afmetingen en de stand ten opzichte van het gezicht); met het kijkgedrag van de koper, zijn gezichtsbouw en de oogkenmerken. De zuil meet met een enorme nauwkeurigheid, waardoor de koper zeker weet dat het nieuw Varilux-glas optimaal bij hem of haar past. Met de meetgegevens uit de zuil en de klantgegevens, die in de zuil ingevoerd kunnen worden, bestelt de opticien de brillenglazen bij Essilor.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
13:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
21:00
09:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Stationsstraat 23, 5141GB - Waalwijk
E-mailadres
info@bouwmanoptiek.nl
Telefoon
0416-333866