Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

1 Verhaal

het verhaal van Lisanne

Encaustic Angels

Data Workshop en Tarieven

Geplande data voor de workshops van 2015 zijn : 24 november, 1 december, 8 december, 15 december en 22 december. De kosten per workshop (max. 6 personen min. 2 personen)bedragen 15,00 euro per persoon. Inschrijven is mogelijk op onderstaand e-mail adres. Het aantal plaatsen is beperkt, kies gerust een datum. Mocht een van deze dagen vol zitten of wenst u een andere datum te komen, dan kijken we samen naar een alternatieve datum. Heeft u vragen of wenst u een persoonlijk consult dan stuurt u een mail naar: chestnut7oaks@hotmail.com geeft u aan of u telefonisch of contact per mail wenst.

Wat is Encaustic Art

Encaustic betekent letterlijk inbranden en de techniek werd al voor onze jaartelling gebruikt. Het wordt uitgevoerd met een schilderijzer en een stukje bijenwas. De bijenwas wordt op het papier gesmolten en met het schilderijzer ga je hier dan overheen. Door een laagje over het papier trekt de bijenwas niet in het papier, maar blijft er op liggen, zodat je ermee kan werken. Het is van belang dat je probeert de controle los te laten en te tekenen met je gevoel. Je weet van te voren nooit hoe het eruit gaat zien. Dat maakt het zo leuk en spannend, want het blijft een verrassing tot het eind! Iedereen kan er zijn eigen draai aangeven en iedereen kan het!

Intuïtief Tekenen

De “Encaustic Angels” workshop zal uitsluitend bestaan uit het werken vanuit onze intuïtie. Tijdens het intuïtief schilderen ontstaan afbeeldingen, die voor jou zelf een bepaalde betekenis kunnen hebben. Ze laten ons zien wat er speelt of hoe we op ons op dit moment voelen. De tekening is als het ware een afdruk van je ziel. Het is dan ook verrassend welke boodschap jouw ziel je langs deze weg geeft. In aanvulling op deze tekening zal ik een boodschap van de engelen doorgeven door middel van de “engel orakelkaarten”. Samen met onze eigen creatie kunnen we deze als wegwijzer, aanmoediging of bevestiging gebruiken zodat we weer verder kunnen op ons pad.

Wie kan er deelnemen

Bij deze vorm van schilderen zijn er maar weinig beperkingen. Vrijwel iedereen die interesse heeft om een aparte en unieke ervaring op te doen kan deelnemen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen kinderen (onder begeleiding van een volwassene) deelnemen vanaf 12 jaar.

Art from the Heart

Beste Buurtbewoners, Langs deze weg wil ik a...

Beste Buurtbewoners,

Langs deze weg wil ik alle deelnemers aan mijn demonstratie/workshop "schilderen met bijenwas" hartelijk danken voor een zeer succesvolle en gezellige middag.

Wegens dit overweldigende success organiseer ik graag op aanstaande woensdag 14 mei tussen 16.00 en 18.00 uur een volgende workshop. Inschrijven kan via onderstaand email adres. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

Op zondag 25 mei zal ik eveneens weer een workshop geven in twee tijdblokken van 11.30 tot 14.00 uur en van 14.30 tot 17.00 uur.

De kosten voor een workshop bedragen 7,50 euro inclusief koffie en/of thee.

Deelnemers per groep bedragen minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers personen dienen minimaal 12 jaar oud te zijn.

Mailt u mij gerust voor overige informatie

chestnut7oaks@hotmail.com

Warme groet,

Lisanne

Anders...