Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Nieuw wandelprogramma van start in Harderwijk

WandelFit uniek concept om in beweging te komen of te blijven
In maart 2014 start in Harderwijk het nieuwe beweegprogramma WandelFit. Met WandelFit willen initiatiefnemers Wandelsport AV Athlos, KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland en Zorgbelang Gelderland inwoners van Harderwijk stimuleren om meer te gaan wandelen of te nordic walken. Deelnemers maken op een laagdrempelige manier kennis met de wandelsport. Gedurende drie maanden worden zij door een enthousiaste trainer begeleid. Aan het eind van het programma bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een wandelevenement.
Voor wie?
Een basisconditie is niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit juist verkregen. Het programma brengt mensen in drie maanden in beweging, brengt ze in contact met andere beginnende wandelaars en zorgt ervoor dat ze op bewuste wijze aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie. WandelFit is ook bijzonder geschikt voor mensen met een beperking zoals hart- , long- en reumapatiënten, diabetici, ouderen en hun begeleiders of mantelzorgers. Belangstellenden kunnen direct of in een later stadium ook kiezen voor nordic walken. Tijdens WandelFit stelt Athlos de ‘poles’ (stokken) beschikbaar.
Programma
Het programma start met een kennismakingsmiddag op zaterdag 1 maart 2014. Tijdens deze bijeenkomst maken deelnemers kennis met andere beginnende wandelaars en met verschillende wandelvormen zoals nordic walken. Samen met aanwezige trainer(s) wordt bekeken welk programma en welke wandelvorm het best bij u als beginnende wandelaar past. Na de kennismakingsmiddag start het echte trainingsprogramma. Wekelijkse werken de deelnemers onder deskundige begeleiding aan hun techniek en bouwt men op een bewuste en blessureveilige manier conditie op. Het programma wordt afgesloten tijdens een terugkomdag, waar deelnemers een vervolgtraject krijgen aangeboden.
Gratis kennismaking
De kennismakingsmiddag wordt u aangeboden door Athlos, KNBLO-NL en Zorgbelang Gelderland en vindt plaats op het sportcomplex van Athlos aan de Strokelweg 9 in Harderwijk, aanvang 13.00 uur. Geïnteresseerd in deelname aan de kennismakingsmiddag? U kunt zich hiervoor aanmelden bij wandelsport@athlos.nl of bel 06-22904308, eveneens voor vragen of meer informatie. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. Na de kennismakingsbijeenkomst kunt u zich definitief inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 39 euro voor drie maanden. Dit is inclusief koffie of thee en met inbegrip van deelname aan een wandelevenement.

Anders...

Leeftijdsopbouw
Loading...