Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Makelaars en adviseurs - onroerende goederen

Weghorst Makelaardij

Weghorst Makelaardij is al 30 jaar de makelaar van Wierden en omstreken. Kennis van de markt, doortastendheid en onafhankelijk denken en doen maken Weghorst tot een succesvolle partner in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Gratis waardebepaling

Een ervaren Weghorst makelaar komt bij u langs en u krijgt een onderbouwde en realistische schatting van de waarde van uw huis. In een persoonlijk gesprek koppelt de makelaar de belangrijkste aspecten aan u terug. Deze waardebepaling is kosteloos. Naast de gratis waardebepaling kan Weghorst voor u ook een officieel taxatierapport verzorgen.

Weghorst & nieuwe media

Weghorst zet ook alle nieuwe media in voor de verkoop van uw huis. Ze dragen namelijk in steeds grotere mate bij aan een succesvol aan- of verkoopproces. Nieuwe media zorgen ervoor dat potentiƫle kopers beter bereikt worden en zorgen bovendien voor meer interactie tussen makelaar, verkoper en koper. U vindt ons op Linkedin, Hyves en natuurlijk kunt u ons ook volgen via Twitter.

Bezichtigen wanneer u dat wilt

Bij Weghorst Makelaardij bepaalt u wanneer u een huis of pand wil bekijken en dat is vaak buiten de standaard kantoortijden. Voor Weghorst geen probleem, wij passen ons aan uw agenda aan. Een afspraak voor een bezichtiging kunt u maken via onze website.

Taxatie

De makelaars van Weghorst zijn erkende taxateurs en kunnen voor u alle taxaties uitvoeren. Ook voert Weghorst zakelijke taxaties uit. Een taxatierapport wordt vaak gebruikt als onderbouwing voor een hypothecaire lening maar wordt ook gebruikt als betere basis voor gefundeerde beslissingen met betrekking tot aan- en verkoop. Een afspraak wilt maken voor een taxatie kunt u maken via onze website. Natuurlijk kunt u ons ook eerst een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

Weghorst en nieuwbouw

Weghorst is voor veel aannemers en projectontwikkelaars de ideale partner voor de verkoop van nieuwe bouwprojecten. Hierdoor beschikken we altijd over een uitgebreid aanbod nieuwbouwwoningen.

Wilt u meer weten over onze nieuwbouwprojecten, houdt u dan onze website in de gaten of loop binnen bij Weghorst. Bent u geĆÆnteresseerd in de ontwikkeling van eigen onroerend goed, kom dan eens praten met Weghorst Ideaal Wonen.

Zakelijk onroerend goed

Weghorst Makelaardij heeft ook een uitstekende naam opgebouwd in zakelijk onroerend goed. Taxaties, huurovereenkomsten, verkoop, aankoop, beheer, Sale and Leaseback: Weghorst heeft alle kennis in huis, een groot netwerk en meer dan

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Rijssensestraat 6, 7642CX - Wierden
E-mailadres
info@weghorstmakelaardij.nl
Telefoon
0546-573332