Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Schildersbedrijven

F. Mulder totaal onderhoud

Welkom op de site van Mulder totaal
Mulder totaal is een enthousiast en gediplomeerde schilderbedrijf inwijk bij Duurstede, toonaangevend in alle voorkomende schilderwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever immers een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er nog bedrijven die doen wat zij beloveun

Schilderen is een vak, een ambacht. Wij brengen vakmanschap en passie samen met de modernste technieken voor het beste resultaat.

Goed schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze klantenkring weet dat we veel waarde hechten aan duidelijke afspraken en vertrouwen. Daardoor behouden we een goede band met onze klanten. Mulder totaal is er trots op om iedere dag weer mooi werk af te leveren. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarom zijn wij ook een BS erkend schilders & onderhoudsbedrijf.

De ervaring en kleinschaligheid van Mulder totaal verzekeren u van kwalitatief goed schilderwerk, direct persoonlijk contact en een uitstekende service. Alles strak in de lak, dat is ons vak!

Mulder totaal is BS-erkend. BS-erkend staat voor de Betere Schilder. Mulder totaal  voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van de organisatie.

CONSUMENTENBOND: Kiest u voor zekerheid, kies een Erkend Betere Schilder!

De beste materialen

Wij maken gebruik van de allerbeste verfproducten, de beste materialen en de nieuwste technieken. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met de grootst mogelijke zorg uitvoeren

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
07:00
21:00
09:00
16:00
12:00
15:00
Website
website
Adres
Virgilius 57, 3962KM - Wijk bij Duurstede
E-mailadres
info@muldertotaal.nl
Telefoon
06-19061921