Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
 

De politie heeft dinsdag 23 februari om 13.00 uur een 47-jarige man uit Schoonhoven aangehouden op basis van de wet Wapens en Munitie. De politie had onlangs informatie binnengekregen dat de man in het bezit zou zijn van een vuurwapen.

Bron: Politie.nl

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Afgelopen vrijdagmiddag werd het voorstel ,wijziging APV Krimpenerwaard naar de gemeenteraad gestuurd met daarin een Aline Para commerciële horeca. De raad wordt voorgesteld de landelijke overheid te gaan volgen om het alcoholgebruik terug te dringen en te vertalen in de huidige samen te voegen APV’s.

Bron: Dichtbij.nl

LEKKERKERK - Liefhebbers van country muziek moeten 17 februari vrij houden in de agenda voor het fantastisch optreden van de country band “The Good Brothers”. De locatie is wederom in Amicitia Lekkerkerk.

Bron: Dichtbij.nl

BERGAMBACHT -
Rond vrijdagmiddag 14.43 uur werd het persbericht ontvangen. De ministerraad had besloten Mr. R.S. (Roelf) Cazemier te benoemen als eerste door de Kroon benoemde Burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard. Per 4 april, na de officiële installatie zal hij het Burgemeesterschap overnemen van burgemeester Tjerk Bruinsma.

Bron: Dichtbij.nl

BERGAMBACHT -
Na heel wat onrust afgelopen tijd inzake de veiligheid rotonde Dijklaan/N210 heeft verantwoordelijk Wethouder Neven, de situatie laten beoordelen. Een schouw door een verkeersspecialist en beleidsmedewerker van de gemeente heeft een oplossingsgericht voorstel opgeleverd hetgeen nu aan de raad is gezonden als raadsbrief.

Bron: Dichtbij.nl

BERGAMBACHT -
De Winkelhof in Bergambacht houdt zaterdag 13 februari, tussen 09.30 en 16.00 uur, haar traditionele koopjesmarkt. Dat betekent weer ongegeneerd koopjes scoren. De kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent.

Bron: Dichtbij.nl

OUDEWATER -
Liefhebbers van de Matthäus Passion moeten zondagmiddag 20 maart vrij houden in de agenda voor een uitvoering met zes professionele solisten en het Studentenkoor Amsterdam, Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor en strijkorkest Lundi Bleu. De locatie is de Sint Franciscuskerk in Oudewater.

Bron: Dichtbij.nl