Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het Welzijn- en Zorgplein, de wijkwinkel en het administratiecafé in Schenkel zijn tijdens de herfstvakantie verhuisd naar Buurthuis de Wel aan de Bongerd 2A. Vanaf maandag 24 oktober kunnen bewoners iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur met al hun vragen terecht bij de behulpzame vrijwilligers in de Wel.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ton Lange uit Capelle aan den IJssel en voorzitter van Stichting Tileng doet regelmatig verslag over de gang van zaken bij de stichting en zijn reizen door Indonesië.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Voor vrouwen uit Capelle aan den IJssel die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie, start Buurtkracht de vierde training ‘Krachtige Vrouwen’. Deze nieuwe training start op dinsdag 1 november en bestaat uit twaalf bijeenkomsten op de dinsdagochtend. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Buurtkracht roept vrouwen op die graag aan de slag willen als nagelstyliste. Maar liefst zes vrouwen komen in aanmerking voor een complete nagelstudio, de opleiding, coaching en financiering in de vorm van microkrediet. Een nagelstyliste met ruim 20 jaar ervaring in de beautywereld maakt dit mogelijk.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op donderdag 13 oktober organiseerde Buurtkracht weer een Mantelzorgcafé in De Vijverhof aan de Reigerlaan 251. Naast mantelzorgers waren ook andere belangstellenden aanwezig om informatie over continentiezorg te krijgen. Continentieverpleegkundige Susan Benci uit het IJssellandziekenhuis was uitgenodigd als gastspreker.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op donderdag 10 november is het de ‘Dag van de Mantelzorg’. Buurtkracht organiseert in de Vijverhof van 14.00 tot 17.00 uur een verwenmiddag voor alle mantelzorgers.

Bron: Dichtbij.nl

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Het natuurparkje het Zwaneneiland tussen de Zwanenkade, de Vijverlaan en de Heemlaan in Krimpen aan den IJssel is waar je moet zijn als je graag buiten bent.

Bron: Dichtbij.nl