Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Oproep deelname buurtpreventieteam. Donderdag 29 september aanstaande vindt het Wijkoverleg Schollevaar plaats. Locatie is de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4. Het overleg start om 20.00 uur. Alle bewoners uit Schollevaar zijn van harte welkom. Belangrijk onderwerp is de start van een buurtpreventieteam in Schollevaar. Het buurtpreventieteam Oostgaarde komt vertellen over hun start en werkwijze.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De werkgroep Anders Ouder Worden uit Capelle aan den IJssel organiseert op donderdag 6 oktober aanstaande een gezellige dag voor ouderen in Schollevaar. De koffie staat om 10.30 uur klaar in wijkcentrum Maria Danneelserf 20. Het programma is rond 16.00 uur afgelopen. Deelname kost € 3,00. Ouderen zijn van harte welkom!

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Iedere tweede donderdag van de maand is er een Mantelzorgcafé in De Vijverhof aan de Reigerlaan 251, voor alle mantelzorgers en overige belangstellenden. De eerstvolgende bijeenkomst is op 13 oktober. Inloop vanaf 13.30 uur, programma van 14.00 tot 16.00 uur. Het thema van de bijeenkomst is ‘Continentiezorg'.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Hoeveel kun je besparen als je tochtstrips plaatst? Wat scheelt het als je per dag vijf minuten doucht in plaats van vijftien? Wat voor invloed heeft de kamertemperatuur in je huis op je energierekening? Met dit soort vragen gaan energieambassadeurs het komende jaar aan de slag in Capelle aan den IJssel.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op vrijdag 16 september jl. was Talenthouse Knop Op de locatie van een spannend mysterie. Veertien tieners speelden het bloedstollende spel gebaseerd op Weerwolven van Wakkerdam en haalden alles uit de kast om te overleven!

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het Alzheimercafé Capelle en Krimpen organiseert op maandag 3 oktober aanstaande vanaf 19.00 uur een bijeenkomst in verpleeghuis Rijckehove, Tsjaikovskistraat 1 in Capelle aan den IJssel. Op deze avond zal een ergotherapeut een toelichting geven op de hulp die aan mensen met dementie geboden kan worden.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Na enkele weken training start voor de meeste teams van CADY’73 op zaterdag 16 november de basketbalcompetitie. De meeste teams spelen een uitwedstrijd maar er zijn ook enkele thuiswedstrijden in Sporthal De Lijster.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Hitte wordt een feestje op basisschool De Horizon.

Bron: Dichtbij.nl