Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
 

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Op zaterdag 3 september van 11:00-14:00 houdt Muziekschool Krimpen Open Huis. Er is gelegenheid om instrumenten uit te proberen en docenten geven informatie en advies.

Bron: Dichtbij.nl

KRIMPEN AAN DE LEK - Op zaterdag 1 oktober organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek “Viva la Donna”; een wellness-verwendag voor 50 vrouwen die kanker (overwonnen) hebben.Diverse vrijwilligers zullen de 50 aanwezige dames op diverse manieren in de watten te leggen. Denk aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie en haarstyling, pilateslessen, aromatherapie, lekker eten en drinken, etc. De gehele dag wordt gratis aangeboden en mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zaterdag 10 september organiseert Kunstkring Capelle haar traditionele kunstmarkt bij de oude dorpskerk aan de Kerklaan. De openingstijden: 11.00-17.00 uur. De speerpunten voor dit jaar zijn: graffiti, stoelenmatten en een multicultureel tintje op het culinaire pleintje.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ton Lange uit Capelle aan den IJssel en voorzitter van Stichting Tileng doet regelmatig verslag over de gang van zaken bij de stichting en zijn reizen door Indonesië.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Aankomende zaterdag 27 augustus organiseert de basketbalvereniging CADY jeugdclinics voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van c.a. 6 tot 13 jaar.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Veel verbinding op open dag Spiritueel centrum SensibelDe open dag van Centrum Sensibel trok veel mensen met belangstelling voor persoonlijke groei. De gratis lessen ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ en ‘Healing en Mediumschap’ waren volgeboekt en de individuele healing- en medium consulten liepen de hele middag door.

Bron: Dichtbij.nl

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De buren Jose en Ineke, woonachtig aan de Meeuwensingel in de wijk Middelwatering, organiseerden op zaterdag 13 augustus jl. een Yard Sale. De tuinen in de straat veranderden in een gezellige rommelmarkt. Met de hulp van vrijwilligers uit heel Capelle werd het een geslaagde dag.

Bron: Dichtbij.nl