Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Onderwijs en opleidingen - bedrijfs-

RBC Consultants

RBC-Consultants is expert op het gebied van coaching en talentontwikkeling. Ieder mens heeft talent, maar voor velen is het lastig om te achterhalen wat dat talent precies is en hoe ze het in kunnen zetten.

Bij RBC-Consultants brengen wij ieders talenten aan het licht en helpen wij het talent verder te ontwikkelen, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen, op de juiste plek terecht komt en gemotiveerd en passievol aan de slag kan.

Meten is weten. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk assessment waaruit blijkt met welk talent de medewerker de meest toegevoegde waarde levert voor de organisatie. Als de competenties éénmaal bekend zijn, leren wij medewerkers te focussen op de juiste doelstellingen. Uiteindelijk gaat de werktevredenheid van onze klanten met sprongen omhoog en zij zijn absoluut productiever. Daarnaast bieden wij ook trainingen, cursussen en workshops om onder andere talenten te optimaliseren.

Naast talentontwikkeling bieden wij ook coaching aan. Het ontbreken van motivatie kan permanente schade toebrengen aan collega's, afdelingen, bedrijven of organisaties. Daarom coachen wij op het gebied van selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit- en, loopbaanvraagstukken.

Een andere dienst die wij bieden is beroepskeuzeonderzoek. Dit is geschikt voor middelbare scholieren die een profielkeuze gaan maken of een vervolgopleiding gaan kiezen, maar ook voor studenten die een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt of werkenden die geholpen willen worden met een loopbaanoriëntatie.

Afstand speelt geen rol bij het RBC. Onze klanten hebben de keuze om bij ons op kantoor te komen, maar kunnen zij het gehele traject ook digitaal doorlopen. Hiervoor hebben wij ons eigen digitale platform, RBC-MeetOnline, ontwikkeld om optimaal met onze klanten te kunnen communiceren. Het is te vergelijken met Skype, maar dit platform is speciaal afgestemd op onze klanten. Met dit medium coachen we klanten op afstand, hebben we overleg en geven we cursussen en trainingen.

RBC-Consultants voor opleidingen (communicatie, leidinggeven,persoonlijke effectiviteit), coaching en psychologisch onderzoek. Bel ons op 058-2660304 , App ons op (0647) 50 50 60, Mail ons op info@rbc-consultants.nl of maak een afspraak op ons kantoor in Leeuwarden of één van de 60 locaties in Nederland waar wij zitting houden.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
14:00
Gesloten
Website
website
Adres
Groningerstraatweg 62, 8921TS - Leeuwarden
E-mailadres
info@rbc-consultants.nl
Telefoon
058-2660304