Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Accountants - kantoren

VDH Accountants & Belastingadvies

Ons kantoor is een full-service accountantskantoor gevestigd in Volkel. Wij profileren ons op basis van een totaal concept. Het kantoor is voor de cliënten professioneel op het gebied van advisering en begeleiding in uw onderneming.

Op onze website kunt U zien wie wij zijn en welke deskundigheid wij in huis hebben. Bij ons geldt persoonlijk contact en aandacht voor de cliënt als een van de belangrijkste uitgangspunten. Wij zijn ervan overtuigd dat hierdoor het maximale resultaat wordt behaald. Indien U na het bezoek op onze website nog vragen heeft stellen wij het zeer op prijs dat U een afspraak met ons maakt, waarbij het eerste onderhoud kosteloos is.

Wij hopen U van dienst te kunnen zijn en horen graag van U.

Profiel
VDH Accountants is een zelfstandig accountantskantoor en als echte MKB adviseur gericht op betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf , vrije beroepen, stichtingen en verenigingen.

Wij profileren ons en proberen ons te onderscheiden, door kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, nauwgezetheid en werken met korte termijnen waarbij de cliënt altijd voorop staat.

Wij verzorgen voor onze relaties de boekhoudingen, complete loonadministraties, samenstellen van de jaarrekeningen, belastingaangiften zowel omzetbelasting, vennootschapsbelasting, en inkomstenbelasting, alsmede verstrekking van fiscale adviezen en adviezen over de juridische bedrijfsstructuur, oprichting van ondernemingen en omzettingen van bedrijven in vennootschap onder firma of in besloten vennootschappen of de terug keer hiervan.

Tevens kunnen wij U behulpzaam zijn met het overnemen of afstoten van bedrijven. Ook het opstellen van begrotingen, liquiditeitsprognoses, het begeleiden van investeringsplannen en uitbreidingen van bedrijven en het voeren van besprekingen met Uw financiers behoren tot onze werkzaamheden.

Bij ons krijgt U een vaste medewerker aangewezen die Uw aanspreek punt wordt voor al Uw vragen en hij begeleid U waar nodig is.

Wij zijn gevestigd in het buitengebied van Volkel. Goed bereikbaar door het uitgebreide wegenplan en zonder parkeer problemen. Volkel ligt in het centrum van de driehoek, Nijmegen, s-Hertogenbosch, Eindhoven, Venlo, vanaf hier bereikbaar binnen een halfuur Hiermee is ook meteen ons belangrijkste werkgebied weergegeven. 80% van onze klanten bevind zich in deze driehoek. Met een team van circa 16 goed opgeleide medewerkers bedienen wij het MKB.
Website
website
Adres
Vijverlaan 2, 5404KJ - Uden
E-mailadres
info@vdhaccountants.nl
Telefoon
0413-782160