Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Mooi Werk

‘Onlangs werd ik op straat aangesproken. Of ik een goed doel wilde steunen en donateur wilde worden. Ik vroeg de jongen waarom hij vond dat ik dat moest doen. Er kwam een enthousiast en lang antwoord. Het ging van Afrika naar Azië en van kinderen naar ouderen en van kansen naar bedreigingen. Ik liet hem weten zeer sympathiek tegenover zijn doel te staan en bood hem een eenmalige donatie aan in plaats van een donateurschap. Eigenlijk deed de jongen niets verkeerd en toch ging ik niet op zijn aanbod in.’

Iedereen is weleens in een dergelijke situatie terecht gekomen. En misschien ben je zelf wél op die manier donateur of lid van een goed doel geworden.

In 2013 kwamen we binnen Mooi Werk op het idee om actieve 50- en 60plussers in te zetten voor goede doelen. Hun levenservaring is van onschatbare waarde. Zij weten wat het is om een ziek kind te hebben, een ouder te verliezen of zonder baan te zitten. En als ze het niet zelf mee gemaakt hebben dan kennen ze ongetwijfeld iemand in de vriendenkring of uit het vrijwilligerswerk. Hierdoor zijn zij in de gesprekken voor potentiële donateurs en collectevrijwilligers een goede gesprekspartner.

En dus gingen wij op zoek naar die mensen die dit avontuur met ons in wilde gaan en vonden al snel een groep enthousiastelingen. De afgelopen maanden is de groep steeds een beetje groter geworden, in diverse steden in het land. We noemen ze Ambassadeurs en we zetten hun levenservaring in voor goede doelen, klein en groot.

Werken bij Mooi Werk is meer dan een baan alleen. Want naast de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling door training en werkervaring, bieden we mensen ook de gelegenheid om onderdeel uit te maken van een team. En zoals een van onze eerste Ambassadeurs zei: ‘Het is leuk om voor een goed doel mee te helpen én dan ook nog wat centjes erbij te verdienen. Een combinatie van leuk werk: Mooi Werk!’

Bekijk alle
Naam organisatie
Mooi Werk
Beschrijving

Mooi Werk zet mensen in met ruimere levenservaring voor de goede doelen. Actieve 40-, 50-, en 60plussers zijn bij ons van harte welkom.

Meer informatie, bezoek onze werken-bij website: www.werkenbijmooiwerk.nl

Postadres
Grote Markt 22 - 2511BG Den Haag
Bezoekadres
E-mailadres
info@mooi-werk.org
Telefoonnummer
085 273 33 16