Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Dansscholen

Smids Dance Centre Omar

Leren dansen? Leuk, maar bij wie? En hoe maak je die keuze? Het antwoord is even simpel als eerlijk: komen, kijken, en een keer vrijblijvend meedoen! Ofwel kijk en vergelijk! Alleen dan weet je of het je bevalt.

Met deze info proberen we alvast een redelijk beeld te geven van de sfeer en de mogelijkheden binnen onze gezellige school. De nieuwe lessen starten altijd in derde week van januari en september.

Mensen hebben altijd gedanst, en zullen ook altijd blijven dansen. Op bruiloften, feestavonden, vakanties, discos, overal wordt gedanst. Dus wie kan dansen hoort er altijd bij. Behalve leuk is dansen zeker ook sportief en sociaal bezig zijn, van beginner tot top danser.

Maar niet iedereen danst overal hetzelfde. Ieder land en iedere regio heeft zo zn eigen cultuur, gewoontes en (volks) dansen. Een danscursus volgens het wereld dansprogramma is ontwikkeld om er voor te zorgen dat wereldwijd iedereen met elkaar kan dansen - een soort wereldtaal in dans.

Moet je leren dansen? Dat is net zoiets als moet je leren zwemmen? Nee, hoeft niet, maar dan moet je wel uit de buurt van water blijven. Zo is het ook met dansen. Als je nooit uit gaat, nooit naar een feest, of een bruiloft (wat denk je van je eigen bruiloft of jubileum) dan hoef je niet te leren dansen.

Wat mag je van onze lessen verwachten? Gezelligheid staat voorop - en in die sfeer leren we iedereen de eerste paar weken bewegen op diverse muzieksoorten. Daarna de belangrijkste dansen die je nodig hebt op feestjes. En dat in onze prachtig ingerichte school met een dansvloer van 15 x 9 meter, een spiegelwand over de hele lengte, een groot podium, een gezellige grote bar etc. Er zijn twee rookruimtes in de zaak dus niemand hoeft naar buiten.

Dansles bij ons is dus: gezellig uit en nog wat nuttigs leren ook dat kan met je partner, met vrienden, familie of de buren, solo/alléén kan ook, maar dan moeten we even een partner zoeken, want niemand zit bij ons aan de kant, en we laten niet wisselen om een tekort aan heren op te lossen.

Maar we doen nog veel meer, vele dans- oefen- bal- en feestavonden per seizoen, of populaire jeugd discos, inhaallessen of bijles indien dit nodig is, eventueel afdansen voor een diploma of bijvoorbeeld wedstrijdtraining tot het hoogste niveau, dansweekenden naar het buitenland, etc. In een echte dansschool gebeurt dus nogal wat ! Wij zijn al jaren zon school en niet zelden zijn we ook trendsetter met nieuwe originele dingen. We nemen je graag op in onze gezel

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
18:45
23:00
18:45
23:00
18:45
23:00
14:00
23:00
17:00
23:00
18:00
00:30
18:45
23:00
Website
website
Adres
Amperestraat 6, 8912AD - Leeuwarden
E-mailadres
omar@omarsmids.nl
Telefoon
058-2161619