Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Mijn profiel

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Aan de rechterkant van de pagina staat de optie 'Profiel bewerken'. Wanneer je daar op klikt, heb je de mogelijkheid om je gebruikersnaam aan te passen. Overigens wordt alleen je voornaam aan bezoekers getoond. Je achternaam is bij ons bekend, maar is op de website niet zichtbaar voor anderen. 

Hoe kan ik mijn postcode wijzigen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Aan de rechterkant van de pagina staat de optie 'Verhuizen naar andere buurt'. Wanneer je daar op klikt, heb je de mogelijkheid om je postcode aan te passen.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Je ziet vier opties staan: meldingen, mijn buurtberichten, privéberichten en voorkeuren. Klik op 'Voorkeuren'. Je ziet vervolgens onder het kopje 'Accountgegevens' de optie om je e-mailadres te wijzigen. 

Hoe kan ik uitloggen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Zodra je daar op hebt geklikt, zie je de knop 'Uitloggen'. Klik daar op om uit te loggen.

Ik moet elke keer opnieuw inloggen wanneer ik Buurtlink.nl bezoek. Hoe kan dat?

Bovenaan de pagina zie je een cookiemelding staan. Klik op 'ga verder' om de cookies te accepteren. Wanneer je dit hebt gedaan, ben je automatisch ingelogd wanneer je Buurtlink.nl bezoekt.  

Hoe kan ik mijn buurt wijzigen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Scroll vervolgens naar beneden. Je ziet aan de rechterkant de optie 'Verhuizen naar andere buurt'. Klik deze optie aan. Vul je nieuwe postcode in en klik op 'Opslaan'. Je wordt op basis van je nieuwe postcode automatisch ingedeeld in een nieuwe buurt. 

Kan ik ook berichten uit andere buurten bekijken?

Ja, dat kan. Via de homepage kun je andere buurten bezoeken door een postcode, straat, buurt of stad in te vullen. Daarna kun je op de gewenste buurt klikken en de berichten uit dit gebied bekijken. Overigens kun je op je eigen activiteitenpagina ook berichten uit omringende buurten zien. 

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul je e-mailadres in en klik op 'Nieuw wachtwoord aanvragen'. Je ontvangt vervolgens per e-mail je nieuwe wachtwoord. 

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Je ziet vier opties staan: meldingen, mijn buurtberichten, privéberichten en voorkeuren. Klik op 'Voorkeuren'. Je ziet dan onder het kopje 'Accountgegevens' de optie om je wachtwoord te wijzigen. 

Ik wil graag een privébericht sturen naar een van mijn buren. Hoe doe ik dat? 

Klik op de profielfoto van je buur. Je komt dan op de profielpagina van de betreffende buur terecht. Aan de rechterkant van de pagina zie je de knop 'Privébericht sturen'. Wanneer je daar op klikt, verschijnt er een pop-up venster. Typ je bericht en klik daarna op 'Privébericht verzenden'. 

Hoe kan ik een foto toevoegen aan mijn profiel? 

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Aan de rechterkant van de pagina staat de optie 'Foto bewerken'. Wanneer je daar op klikt, kun je een foto aan je profiel toevoegen. 

Ik ben vrijwilliger. Hoe geef ik dat aan in mijn profiel?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Aan de rechterkant van de pagina staat de optie 'Ik ben vrijwilliger'. Wanneer je daar op klikt, kun je aangeven voor welke organisatie je vrijwilligerswerk doet en wat voor werkzaamheden je zoal verricht.

Ik wil geen vrijwilliger meer zijn. Wat moet ik doen?

Klik rechts bovenaan de pagina op je profielafbeelding. Selecteer de optie 'Profiel'. Je komt dan in je profiel terecht. Aan de rechterkant van de pagina staat de optie 'Vrijwilliger gegevens bewerken'. Wanneer je daar op klikt, verschijnt er een pop-up venster. Klik vervolgens op de knop 'Ik ben geen vrijwilliger meer'. 

Kunnen anderen mijn gegevens inzien?

Nee. We laten alleen je voornaam en de buurt waar je lid van bent zien. 

Ik wil me graag afmelden als lid. Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@buurtlink.nl. We zullen je profiel daarna zo snel mogelijk verwijderen.