Categorieën
Postcode 1044 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Thumb 1318731 Oude Pijp
Small hoofdbeeldklein

Op 6 mei is er weer een Carrière Coach Café.
Wat is jouw talent?

Het Carrière Coach Café: een inspirerende avond waarin je op zoek gaat naar jouw speciale talent en hoe je dat talent kunt inzetten. Kijk voor meer informatie op:
www.carrierecoachcafe.nl
www.facebook.com/carrierecoachcafe
www.twitter.com/carrierecoachc

Avatar default thumb De Baarsjes

Zaterdag 19 april is er weer van 11:00 - 15:00 uur een rommelmarkt in het Wachterliedpaviljoen. Deze markt staat inmiddels bekend om het gevarieerde aanbod van mooie spulletjes voor mooie (lage) prijzen! Aangrenzend is er een geweldige speeltuin en een kinderboerderij, voor of na het winkelen kunnen kinderen zich hier dus heerlijk uitleven! Kom gewoon zaterdag gezellig even langs op het Wachterliedplantsoen nr. 1 (loopt parallel met de Egidiusstraat)

Thumb 627477 Westerpark
Small scheltema

Vijf etages leesplezier op papier. Scheltema is weer terug in de stad. Vind Scheltema leuk op facebook: https://www.facebook.com/scheltemaboekverkopers?fref=ts

Thumb 630244 Westerpark
Small img 5553

Op de pont naar en uit Noord moeten de scooters op het achterdek! Teken de petitie. Ergens in april overhandig ik 'm aan het GVB.

Ga naar http://scootersophetachterdek.petities.nl

Thumb dsc08364 Burgemeestersbuurt

wie kent het nét getrouwde bruidspaar GUY&YES??
Hun oma heeft een mooie dure kaart gestuurd, en hangt nu zonder adres in het verzorgingshuis...

Thumb dsc 0255 Rosmolen- Schildersbuurt en Oud West

Openbare avond

ZAANDAM - Donderdag 24 april is er bij de vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking een openbare avond.
Wilma ter Horst, een bekend medium in het zuiden van het land, zal een avond verzorgen bij de vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking. Zij zal aan de hand van zelf gemaakte wastekeningen een boodschap aan u doorgeven. Het beloofd een prachtige avond te worden. De entreeprijs is € 5,00 en de zaal is open om 19:30 uur. De avond zelf begint om 20:00 uur en is om ongeveer 22:00 uur afgelopen.
In onze zaal aan de Vincent van Goghweg 52 (oude Nuon gebouw) te Zaandam zal deze avond plaatsvinden.
U kunt meer informatie vinden op onze website: www.grs-medium.nl of op facebook: www.facebook.com/pages/Grs-medium/622294971196287?ref=profile
U bent van harte welkom.

Avatar default thumb De Baarsjes
Small flyera6 rommelmarkt 05april2014 v2

Rommelmarkt zaterdag 5 april
Op zoek naar boeken, platen, kleding, servies, sieraden, speelgoed of antiek en curiosa? Kom dan op zaterdag 5 april naar de Hoofdweg nummer 495 en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod van leuke, mooie en bijzondere spullen op deze rommelmarkt en de leuke (lage) prijzen. Er is tijd genoeg om overal van te genieten en iets te kopen want op de binnen- en de buitenmarkt staan alle spullen vanaf 11:00 uur tot 15.30 uur uitgestald. Binnen (in Huis van de Buurt, de Boeg) wordt gezorgd voor een gezellig muziekje, je kan op een binnenterras wat eten en/of drinken en je nieuwe aanwinsten bekijken. Er wordt binnen ook een loterij gehouden en door het kopen van een lootje kan je die dag dus ook nog in de prijzen vallen! Veel van de te winnen prijsjes zijn beschikbaar gesteld door winkeliers van de Hoofdweg en Bos en Lommerweg. Er is een goede bereikbaarheid met het OV want o.a. bus 21 en 15, tram 7 en 14 stoppen vlakbij.
Kom allemaal 5 april naar de Hoofdweg, samen maken we er een leuke dag van!

Thumb 1355742 De Baarsjes
Small img 20140326 wa0001

Het eerste deel van de Admiralengracht is opgeleverd zonder gele stootblokken en wat gebeurd er dan? Juist ... fout parkeren..

Geef je mening