Categorieën
Postcode 1216EW bezoek een andere buurt
twee kolommen
Avatar default thumb Oost
Small heidepasen

Scouting Heidepark organiseert dit weekend HeidePasen!

Aanstaande zaterdag (19-4) zijn er vanaf 10 uur ’s ochtends op Anna's Hoeve voor kinderen allerlei leuke activiteiten te doen. Tijdens HeidePasen kan je komen paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, touwbrug, eierrace en nog veel meer. Kom dus ook zaterdag naar Anna’s Hoeve voor leuke paasactiviteiten en gezelligheid.

De kosten voor al dit moois zijn maar 2 euro per persoon, en dan heb je ook nog eens 2 gratis consumptiebonnen voor bijvoorbeeld een beker limo, een kop koffie (voor de ouders) en een zelf gebakken pannenkoek.

Alvast een mooi paasweekend gewenst en hopelijk tot zaterdag!

Oost

Geplaatst door: R
Prijs: € 10

Ik ben op zoek naar iemand die goed kan en wil schoonmaken.
Het gaat om 2,5 uur per week, €10,- per uur.
Regio Minckelerstraat
Tijden in overleg maar liefst in het weekend of voor 08:00 uur.
Interesse? Ik hoor het graag!
06-20 778 778

Bekijk de details
Small image026
Aangeboden: Merkschoenen
Kerkelanden

Geplaatst door: Miss
Prijs: N.o.t.k.

Ik ben gek op schoenen. Daarom heb ik nu echt mijn collectie op moeten ruimen.
Het is echt van alles. Prachtige merken. Alles zo goed als nieuw, sommige nog niet eens op gelopen. Hoog, laag, kleur, stijlvol, stoer, laarzen, kort, apart, zomerschoenen.
Ik wil graag dat iemand er plezier van heeft.
Misschien zit er iets voor jou bij.
Kom dus gerust langs om een kijkje te nemen, te passen en voor een koopje prachtige schoenen mee te nemen.
Het is maat 36, 37, 38,
Ook mijn moeder heeft haar schoenenkast opgeruimd (ik heb mijn verslaving van geen vreemde!). Dat is maat 39, 40.

Bekijk de details
Thumb itokanbanner Zeeheldenkwartier
Small doedag%2bhilversum%2b2014

HILVERSUM - Kyu examens aikido Itokan afgenomen.

Afgelopen zaterdag 14 april zijn er, na een intensieve Aikido training van 3 uur, in Hilversum, enkele Aikido examens afgenomen.
Een delegatie van Itokan Aikido Hilversum, Amersfoort en Harderwijk waren aanwezig.

Geslaagden:
Ryan: geslaagd voor 5e kyu
Nienke: geslaagd voor 4e kyu
Rens: geslaagd voor 3e kyu

De examens zijn afgenomen door hoofdleraren Joost van Straaten (5e dan) en Anna Helmond (5e dan).

Heb je interesse en wil je kennis maken met Aikido?
Meld je snel aan voor een gratis proefles!

Voor een proefles is losse kleding (zoals een trainingsbroek, t-shirt of sweater) prima. Er wordt getraind op blote voeten op judomatten.

Meld je snel aan op onze website:
http://www.itokan.nl/proefles

Avatar default thumb Van Riebeeckkwartier

Fietsdocenten in Hilversum dringend op zoek naar versterking!

Al enkele jaren geeft een groep enthousiaste vrijwilligers in Hilversum fietsles aan vrouwen. Met spoed zijn wij op zoek naar iemand die het team kan komen versterken. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt er een cursus aangeboden van 15 lessen op vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur. Na een half uurtje theorie in een gezellige en ontspannen sfeer, gaat de groep van maximaal 10 cursisten op pad onder begeleiding van twee à drie fietsdocenten, soms aangevuld met een stagiaire van Versa Welzijn. De eerste stappen op de fiets worden gezet in een rustige, verkeersvrije straat. Op dit moment is er een cursus gaande en deze duurt tot eind juni. Rond de feestdagen en in de schoolvakanties is er geen les. Ook voor dit voorjaar zijn wij nog dringend op zoek naar docenten!
Kunt u op vrijdagochtend en wilt u weten of dit iets voor u is? De huidige fietsdocenten, Maria, Maria, Marian en Joke zijn graag bereid u meer te vertellen over hun ervaringen met het geven van de fietslessen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Versa Welzijn, Anne Elberse, telefoon (035) 623 11 00 of via e-mail aelberse@versawelzijn.nl

Thumb 1273304 Van Riebeeckkwartier
Small discoflyer%2bapril%2bbuurtlink

Vrijdag 18 April is er in wijkcentrum Riebeeck weer de Kinderdisco:)! vanaf half 7 zijn alle kinderen van 4 - 12 jaar welkom om gezellig te komen dansen, spelletjes te spelen en vooral om veel plezier te hebben.

zorg dat je er bij bent:), tot vrijdag!

Avatar default thumb Staatsliedenbuurt

Kinderpaasnacht

‘Zee van Licht’ is het thema van de kinderpaasnacht, die in de Oud-Katholieke kerk St. Vitus aan het Melkpad 12 wordt gehouden op zaterdagavond 19 april om 19.30 uur. Deze dienst is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 12 jaar.
Het paasvuur brandt op het plein voor de kerk. De pastoor zegent het vuur, waarna de paaskaars wordt ontstoken. Deze kaars wordt door de pastoor de kerk in gedragen. De kinderen lopen daarbij achter hem aan. In de kerk wordt vervolgens het licht aan alle kinderen uitgedeeld als symbool voor de opstanding van Jezus.
Op een voor kinderen toegankelijke wijze wordt het paasverhaal verteld.
Voor meer informatie over de activiteiten in de Oud-Katholieke kerk St. Vitus rondom Pasen kunt u terecht op www.stvitus.nl

Avatar default thumb Noord

Poes Jobje vermist. Jonge gesteriliseerd grijs cypers poesje van 1 jaar. Vermist sinds zondag 06-04. Als ze beter huisje heeft gevonden wil ik dat ook graag weten. 0629215855

Geef je mening