Categorieën
Postcode 1217 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Avatar default thumb Oost
Small heidepasen

Scouting Heidepark organiseert dit weekend HeidePasen!

Aanstaande zaterdag (19-4) zijn er vanaf 10 uur ’s ochtends op Anna's Hoeve voor kinderen allerlei leuke activiteiten te doen. Tijdens HeidePasen kan je komen paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, touwbrug, eierrace en nog veel meer. Kom dus ook zaterdag naar Anna’s Hoeve voor leuke paasactiviteiten en gezelligheid.

De kosten voor al dit moois zijn maar 2 euro per persoon, en dan heb je ook nog eens 2 gratis consumptiebonnen voor bijvoorbeeld een beker limo, een kop koffie (voor de ouders) en een zelf gebakken pannenkoek.

Alvast een mooi paasweekend gewenst en hopelijk tot zaterdag!

Thumb 1273304 Van Riebeeckkwartier
Small discoflyer%2bapril%2bbuurtlink

Vrijdag 18 April is er in wijkcentrum Riebeeck weer de Kinderdisco:)! vanaf half 7 zijn alle kinderen van 4 - 12 jaar welkom om gezellig te komen dansen, spelletjes te spelen en vooral om veel plezier te hebben.

zorg dat je er bij bent:), tot vrijdag!

Thumb itokanbanner Zeeheldenkwartier
Small doedag%2bhilversum%2b2014

HILVERSUM - Kyu examens aikido Itokan afgenomen.

Afgelopen zaterdag 14 april zijn er, na een intensieve Aikido training van 3 uur, in Hilversum, enkele Aikido examens afgenomen.
Een delegatie van Itokan Aikido Hilversum, Amersfoort en Harderwijk waren aanwezig.

Geslaagden:
Ryan: geslaagd voor 5e kyu
Nienke: geslaagd voor 4e kyu
Rens: geslaagd voor 3e kyu

De examens zijn afgenomen door hoofdleraren Joost van Straaten (5e dan) en Anna Helmond (5e dan).

Heb je interesse en wil je kennis maken met Aikido?
Meld je snel aan voor een gratis proefles!

Voor een proefles is losse kleding (zoals een trainingsbroek, t-shirt of sweater) prima. Er wordt getraind op blote voeten op judomatten.

Meld je snel aan op onze website:
http://www.itokan.nl/proefles

Thumb 1261486 Van Riebeeckkwartier
Small img 2775

Wie is de eigenaar van deze fiets ? Op deze manier blijft dit karretje nog maanden staan en de overheid doet niets, want hij staat op slot.

Avatar default thumb Van Riebeeckkwartier

Fietsdocenten in Hilversum dringend op zoek naar versterking!

Al enkele jaren geeft een groep enthousiaste vrijwilligers in Hilversum fietsles aan vrouwen. Met spoed zijn wij op zoek naar iemand die het team kan komen versterken. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt er een cursus aangeboden van 15 lessen op vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur. Na een half uurtje theorie in een gezellige en ontspannen sfeer, gaat de groep van maximaal 10 cursisten op pad onder begeleiding van twee à drie fietsdocenten, soms aangevuld met een stagiaire van Versa Welzijn. De eerste stappen op de fiets worden gezet in een rustige, verkeersvrije straat. Op dit moment is er een cursus gaande en deze duurt tot eind juni. Rond de feestdagen en in de schoolvakanties is er geen les. Ook voor dit voorjaar zijn wij nog dringend op zoek naar docenten!
Kunt u op vrijdagochtend en wilt u weten of dit iets voor u is? De huidige fietsdocenten, Maria, Maria, Marian en Joke zijn graag bereid u meer te vertellen over hun ervaringen met het geven van de fietslessen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Versa Welzijn, Anne Elberse, telefoon (035) 623 11 00 of via e-mail aelberse@versawelzijn.nl

Avatar default thumb Staatsliedenbuurt

Kinderpaasnacht

‘Zee van Licht’ is het thema van de kinderpaasnacht, die in de Oud-Katholieke kerk St. Vitus aan het Melkpad 12 wordt gehouden op zaterdagavond 19 april om 19.30 uur. Deze dienst is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 12 jaar.
Het paasvuur brandt op het plein voor de kerk. De pastoor zegent het vuur, waarna de paaskaars wordt ontstoken. Deze kaars wordt door de pastoor de kerk in gedragen. De kinderen lopen daarbij achter hem aan. In de kerk wordt vervolgens het licht aan alle kinderen uitgedeeld als symbool voor de opstanding van Jezus.
Op een voor kinderen toegankelijke wijze wordt het paasverhaal verteld.
Voor meer informatie over de activiteiten in de Oud-Katholieke kerk St. Vitus rondom Pasen kunt u terecht op www.stvitus.nl

Avatar default thumb Noord

Poes Jobje vermist. Jonge gesteriliseerd grijs cypers poesje van 1 jaar. Vermist sinds zondag 06-04. Als ze beter huisje heeft gevonden wil ik dat ook graag weten. 0629215855

Avatar default thumb huizerweg
Small logo%2bbhc%2bbussum

Informatiebijeenkomst Burenhulpcentrale in Bussum

Versa Welzijn is bezig met het starten van een Burenhulpcentrale in Bussum. Om bewoners en organisaties te informeren wat de Buren Hulp Centrale precies inhoudt en hoe dit werkt is er een informatiebijeenkomst op woensdag 23 april om 20.00 uur in Wijzer, Landstraat 80 te Bussum.

De Burenhulpcentrale is bedoeld om mensen uit de buurt met elkaar in contact te brengen als er hulp bij iets nodig is. Denk aan een klusje in huis of in de tuin, een boodschap doen, of helpen bij het straatontbijt of een sportmiddag. Het gaat dus vooral om kortdurende, eenmalige burendiensten. Voor regelmatige hulpvragen is er al de Versa Vrijwillige Thuishulp. De Burenhulpcentrale is een aanvulling hierop en brengt via telefoon en een website hulpvragers en aanbieders met elkaar in contact. Sinds 1 oktober 2013 draait er al met succes een Burenhulpcentrale in Hilversum.

De BurenHulpCentrale gaat uit van de basisgedachte dat iedereen wel eens omhoog zit met een klusje en dat veel mensen bereid zijn iets voor een ander te doen en bij voorkeur zelf bepalen wat en wanneer ze iets willen doen. Bewoners die gebruik willen maken van de BHC, zijn dan ook allemaal deelnemers. De ene keer ben je vrager, en de andere keer bieder. Iets voor een ander doen moet niet als een ‘must’ gezien worden, maar juist als iets dat leuk is en voldoening geeft.

Voordat Versa Welzijn gaat starten, wil men graag de BHC presenteren aan betrokken organisaties en bewoners in Bussum. Op de bijeenkomst is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, vragen te stellen en af te tasten of er wel genoeg behoefte is aan deze service.
Meer informatie?
Bent u een betrokken bewoner en zou u graag bij deze informatieavond aanwezig willen zijn? Neem dan contact op met Versa Welzijn, Monique Duurland tel 035 – 683 01 54 of per mail mduurland@versawelzijn.nl om u aan te melden en voor meer informatie over deze startbijeenkomst.

Geef je mening