Categorieën
Postcode 1218CX bezoek een andere buurt
twee kolommen

Dit keer speelt De Schakel in Spant! podium 2 een aangename klucht met de verrassende titel De Baron van Lunchpauze, geschreven door John Vermeulen, met 7 spelers onder regie van Arie Kamperman.
Er zijn vreemde dingen aan de gang in het huis van de baron. Hij beweert dat hij in een ufo is geweest, zijn vrouw heeft een plant die tegen haar praat, haar moeder is aan de drank, en dan is er ook nog de Duitse meid die niet op haar mondje is gevallen.
Kortom een tamelijk bizarre klucht waarmee De Schakel haar publiek weer een heerlijk ontspannen avond bezorgt. Kaarten â 15 euro zijn op de speelavond vanaf 19.00 uur aan de kassa verkrijgbaar, of direct te reserveren via de website toneeldeschakel.nl en via De Schakel telefoon 06-14723120.

Organisator: De Schakel
Thumb 1081283 Erfgooiersbuurt

Prachtige vogel gezien, waarschijnlijk bij iemand ontsnapt.
Wie mist zijn of haar vogel?

Small 005
Aangeboden: Fietsstoeltje met windscherm
Hilversum

Geplaatst door: Cees
Prijs: € 17,50

Bekijk de details
Avatar default thumb Fortlanden
Small moederdag %2b640pixs

“Wie vlinders hoort zingen, weet ook hoe wolken smaken”

Van 15 april tot 15 juli 2014, exposeert in Ziekenhuis Tergooi Blaricum / Afd. Laboratorium:

MARTEN JAARSMA (M@rten’s Kijkkunst)

Marten is (technisch) gevormd en (o.a. compositair) “gepolijst” aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren. Hij beoogt en stimuleert de beschouwer ook eens “out-of-the-box” te leren kijken. Naast aanwijzingen door de titels, legitimeert hij zichzelf bij een aantal werken bovendien door zijn “innerlijke roerselen”, middels een gedicht/tekstje, toe te lichten. De activiteiten in M@rten’s Kijkkunst betreffen zowel het máken van schilderijen (ook in opdracht), het verkópen, het exposéren als ook het láten exposeren (voor amateurs uit de Regio ’t Gooi). Hiertoe coördineert hij de kunstexposities van “Galerie Naarderheem” in het gelijknamige revalidatiecentrum in Naarden. Deze amateur-kunstenaars wordt zo een platform geboden, om óók eens te kunnen laten zien wat zij (letterlijk en figuurlijk) “in huis” hebben.

marten.jaarsma@hetnet.nl I : www.martenjaarsma.nl

Avatar default thumb huizerweg

Op zaterdagavond 10 mei a.s. speelt toneelvereniging De Schakel de voorjaarsvoorstelling in Spant! podium 2, aanvang 20.00 uur.
Dit keer een aangename klucht met de verrassende titel De Baron van Lunchpauze, geschreven door John Vermeulen, met 7 spelers onder regie van Arie Kamperman.

Er zijn vreemde dingen aan de gang in het huis van de baron. Hij beweert dat hij in een ufo is geweest, zijn vrouw heeft een plant die tegen haar praat, haar moeder is aan de drank, en dan is er ook nog de Duitse meid die niet op haar mondje is gevallen.

Kortom een tamelijk bizarre klucht waarmee De Schakel haar publiek weer een heerlijk ontspannen avond bezorgt. Kaarten à 15 euro zijn op de speelavond vanaf 19.00 uur aan de kassa verkrijgbaar, of direct te reserveren via de website toneeldeschakel.nl en via De Schakel telefoon 06-14723120.

Small 008
Aangeboden: Opvouwbare wandelwagen
Hilversum

Geplaatst door: Cees
Prijs: € 17,50

Bekijk de details
Small 002
Aangeboden: Loeki 12 inch kinderfietsje
Hilversum

Geplaatst door: Cees
Prijs: € 20

Bekijk de details
Small button speeddating

Nog enkele deelnemers gezocht voor speeddate

Wij organiseren een speeddate met volledige begeleiding op de Supportbeurs in de Jaarbeurs. Wie zoeken we? (Hetero-) vrouwen en mannen die het spannend en uitdagend vinden om op een speeddate nieuwe mensen te leren kennen. Denk jij niet in hokjes en wil je de uitdaging aangaan, geef je dan nu op!

Meedoen is gratis en wij zorgen voor de locatie en een hapje en een drankje.
Je krijgt vijf dates te spreken. Op een formulier kun je daarna aangeven of en welke mensen je aanspreken. Wij zorgen dan dat jullie in contact komen en zorgen voor een mooie date.

De speeddate is 10 mei tijdens de beurs Support 2014 in de jaarbeurs. Support is de grootste, meest interessante en leukste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

Je hoeft niet perse uit Utrecht komen, we hebben al inschrijvingen uit het hele land!

Let op, de vrouweninschrijving is bijna vol, dus wacht niet te lang.
Je kunt je inschrijven op http://www.hokjesdating.nl/index.php?page=shownews&newsid=14

Organisator: Hedwich
Geef je mening