Categorieën
Postcode 1251 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Avatar default thumb Van Riebeeckkwartier

Dansmiddag met gratis workshops in wijkcentrum Riebeeck!

Voormalige professionele danseres vanuit de Sovjet Unie wil haar passie delen met de inwoners van Hilversum. Ontdek jouw danstalent en vergroot je passie. Iedereen is welkom dus volg je hart en laat je leven door dans. Jong, oud, moeder, kind of grootouders. Voor ieder wat wils. Je kunt gratis meedoen met één of meerdere workshops. Opgeven is niet nodig, kom gewoon langs!

Na de zomer volgen meer danslessen, maar kom vast proberen of het iets voor je is! Je kunt het best comfortabele kleding dragen waarin je je goed kunt bewegen.

15.00 – 15.30 Klassiek Ballet (voor ouderen)
16:30 – 16.00 Moderne Dans
16.00 – 16.30 Dans voor kinderen
16.30 – 17.00 Werelddans
17.00 – 17.30 Pilates

Datum: 22 mei
Locatie: Wijkcentrum Riebeeck, Van Riebeeckweg 50, Hilversum
Meer info: Anne Elberse, Versa Welzijn via 035-6231100 of aelberse@versawelzijn.nl
Kijk ook op facebook: https://www.facebook.com/events/465168756946840/

Thumb 1081283 Erfgooiersbuurt

Prachtige vogel gezien, waarschijnlijk bij iemand ontsnapt.
Wie mist zijn of haar vogel?

Avatar default thumb Oost
Small heidepasen

Scouting Heidepark organiseert dit weekend HeidePasen!

Aanstaande zaterdag (19-4) zijn er vanaf 10 uur ’s ochtends op Anna's Hoeve voor kinderen allerlei leuke activiteiten te doen. Tijdens HeidePasen kan je komen paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, touwbrug, eierrace en nog veel meer. Kom dus ook zaterdag naar Anna’s Hoeve voor leuke paasactiviteiten en gezelligheid.

De kosten voor al dit moois zijn maar 2 euro per persoon, en dan heb je ook nog eens 2 gratis consumptiebonnen voor bijvoorbeeld een beker limo, een kop koffie (voor de ouders) en een zelf gebakken pannenkoek.

Alvast een mooi paasweekend gewenst en hopelijk tot zaterdag!

Thumb 1273304 Van Riebeeckkwartier
Small discoflyer%2bapril%2bbuurtlink

Vrijdag 18 April is er in wijkcentrum Riebeeck weer de Kinderdisco:)! vanaf half 7 zijn alle kinderen van 4 - 12 jaar welkom om gezellig te komen dansen, spelletjes te spelen en vooral om veel plezier te hebben.

zorg dat je er bij bent:), tot vrijdag!

Avatar default thumb huizerweg

Op zaterdagavond 10 mei a.s. speelt toneelvereniging De Schakel de voorjaarsvoorstelling in Spant! podium 2, aanvang 20.00 uur.
Dit keer een aangename klucht met de verrassende titel De Baron van Lunchpauze, geschreven door John Vermeulen, met 7 spelers onder regie van Arie Kamperman.

Er zijn vreemde dingen aan de gang in het huis van de baron. Hij beweert dat hij in een ufo is geweest, zijn vrouw heeft een plant die tegen haar praat, haar moeder is aan de drank, en dan is er ook nog de Duitse meid die niet op haar mondje is gevallen.

Kortom een tamelijk bizarre klucht waarmee De Schakel haar publiek weer een heerlijk ontspannen avond bezorgt. Kaarten à 15 euro zijn op de speelavond vanaf 19.00 uur aan de kassa verkrijgbaar, of direct te reserveren via de website toneeldeschakel.nl en via De Schakel telefoon 06-14723120.

Avatar default thumb Blaricum
Small verandering

Lezing: Verandering is de enige constante. (Gratis toegang)

Donderdagavond 15 mei 2014, aanvang 20.00 uur, in het Dorpshuis de Blaercom, Schoolstraat 3 te Blaricum.

“Verandering”…., eigenlijk houden we er niet van en het liefst hebben we, dat alles voor altijd bij het oude blijft….. Maar helaas, we kunnen er niet onderuit, want verandering vindt constant plaats, op elk niveau en voor ieder mens. Verandering is wisseling, omwenteling, draaiing of vervanging van het oude door het nieuwe, maar het is ook groei, vooruitgang, transformatie, loslaten en onthechten. Bij verandering is er vooral beweging, een beweging naar een andere situatie, een andere vorm, een andere richting of een andere levenswijze. Zolang er schepping en uiterlijk leven in de materie is, is er verandering en duwt het leven ons en alles om ons heen een richting uit van groei en transformatie. Het tracht hiermee het bewustzijn van alle levende wezens te stimuleren ten goede van deze wezens zelf en daarmee van hun medeschepselen en hun levensomstandigheden. Deze groei kan alleen maar tot stand komen als deze wezens, die wij momenteel kennen als de mensen, de dieren, de planten en de mineralen, zich gaan ontwikkelen en gaan leren, door de steeds veranderende omstandigheden. Dit gaat gepaard met het bekende “vallen en opstaan” en het is de enige manier om zich bewust te gaan worden van de schitterende innerlijk afkomst van alles wat leeft, inclusief die van onszelf als mens. Maar van binnen voelen we dikwijls een heftig verzet tegen verandering en houden we ons liever vast aan het oude, want daar zijn we aan gehecht en dat is veilig. Toch is het noodzaak dat we moed verzamelen om de verandering en de gevolgen ervan aan te gaan, want het is onontkoombaar, omdat verandering de enige constante factor in dit leven is.

Avatar default thumb Van Riebeeckkwartier

Fietsdocenten in Hilversum dringend op zoek naar versterking!

Al enkele jaren geeft een groep enthousiaste vrijwilligers in Hilversum fietsles aan vrouwen. Met spoed zijn wij op zoek naar iemand die het team kan komen versterken. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt er een cursus aangeboden van 15 lessen op vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur. Na een half uurtje theorie in een gezellige en ontspannen sfeer, gaat de groep van maximaal 10 cursisten op pad onder begeleiding van twee à drie fietsdocenten, soms aangevuld met een stagiaire van Versa Welzijn. De eerste stappen op de fiets worden gezet in een rustige, verkeersvrije straat. Op dit moment is er een cursus gaande en deze duurt tot eind juni. Rond de feestdagen en in de schoolvakanties is er geen les. Ook voor dit voorjaar zijn wij nog dringend op zoek naar docenten!
Kunt u op vrijdagochtend en wilt u weten of dit iets voor u is? De huidige fietsdocenten, Maria, Maria, Marian en Joke zijn graag bereid u meer te vertellen over hun ervaringen met het geven van de fietslessen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Versa Welzijn, Anne Elberse, telefoon (035) 623 11 00 of via e-mail aelberse@versawelzijn.nl

Avatar default thumb Noord

Poes Jobje vermist. Jonge gesteriliseerd grijs cypers poesje van 1 jaar. Vermist sinds zondag 06-04. Als ze beter huisje heeft gevonden wil ik dat ook graag weten. 0629215855

Geef je mening