Categorieën
Postcode 1827GN bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small img 5706
Aangeboden: Kinder snowboots
Zuidwijk 1

Geplaatst door: Betty
Prijs: € 7,50

Kinder snowboots, maat 34

Bekijk de details
Avatar default thumb Stad van de Zon

Koffieochtend Mediaan
Vindt u het gezellig om kennis te maken met andere bewoners uit de wijk? Kom dan eens langs op de koffieochtend van de Mediaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig bijpraten en eventueel een bordspelletje doen. Iedere dinsdagochtend wordt er een koffieochtend georganiseerd. Een mooie gelegenheid om uw kennisenkring uit te breiden, meer bertrokken te raken bij de wijk of een niewe vriendschap te sluiten met een wijkgenoot.

Iedere dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur.
Voor een kopje koffie/thee wordt de normale prijs berekend, 2e kopje gratis.
Brasserie de Mediaan, Brandpunt 1 te Heerhugowaard
info: kim.de.vries@kern8.nl

Thumb favicon Butterhuizen 1
Small img 0002 2

Wandelen voor de Sportieve Ontspanning.
De Historische route loopt over 2 monumentale dijken. De Huygendijk en de Molendijk, deze dijken vertellen een stukje over de geschiedenis van de Heerhugowaard (de polder). We lopen langs de 3 overgebleven Strijkmolens bij Rustenburg. Tijdens de verkenningstocht kwam ik hier een witte reiger tegen dus fototoestel mee!! We verzamelen bij voetbalvereniging KSV in 't Kruis. Deze route is echt een Aanrader al zeg ik het zelf, als je op een gegeven moment je verbeelding laat spreken en voor je geest kan halen hoe het vroeger moet zijn geweest dan is dat toch een bijzondere ervaring. Ga de uitdaging aan en meld je aan voor deze Historische route. De activiteit vind plaats op Maandag 28 April om 13.30 en donderdag 1 mei om 10.30. Inschrijven kan via de site www.wandelfun.nl of mail naar info@wandelfun.nl .

Park van Luna

Geplaatst door: emma
Prijs: € 0

op 21 juni willen wij een tuinfeest organiseren. Wie heeft hier een grote tent of Party tenten voor ons te huur?
0651234471

Bekijk de details
Small img 5702
Aangeboden: Skeelers
Zuidwijk 1

Geplaatst door: Betty
Prijs: € 7,50

Inline kinder skeelers, maat instelbaar 32-35,
1 paar 7,50 euro
2 paar 12,50 euro

Bekijk de details

Laatste vrijdag van de maand. Dat betekent Bingo in de Mediaan! Van 15.30 uur tot 17.00 uur zitten onze vrijwilligers klaar in de Brasserie om er weer een oergezellige middag van te maken met dit Hollandse spel. Een kaartje kost 0.20ct en drie kaartjes 0.50ct. Opgeven is niet nodig. Tot dan?!

Info kim.de.vries@kern8.nl

Organisator: Buurtwerk Zuid
Locatie: Brandpunt 1, 1705 Heerhugowaard
Small pb140017
Aangeboden: Yindi zoekt!
Stad van de Zon

Geplaatst door: Jeroen
Prijs: Gratis

Yindi zoekt een nieuw thuis!

Dit is Yindi, een cyper van nu ongeveer 4 jaar oud. Ze logeert momenteel bij ons. Haar baasje is niet meer in staat om voor haar te zorgen. Wij zoeken voor haar een nieuw thuis, met iemand die goed voor haar wilt zorgen. Yindi is helemaal gezond, gesterriliseerd, en staat ingeschreven bij dierenkliniek oudorp in Alkmaar. Ze is niet gechipt. Yindi kan eventueel met andere katten, met kinderen is niet bekend. Yindi houdt wel van knuffelen! Yindi komt niet buiten. Ze krijgt dagelijks vers voer (speciaal urinary, maar niet noodzakelijk) en vers water. Wij hebben voor haar om mee te nemen een eigen mandje, speeltjes en een krabpaal. Een nieuwe kattenbak is wel een pré.

Onze voorkeur gaat uit naar zorgende mensen, natuurlijk kattenliefhebbers.
Graag alleen serieuze reacties.

Met vriendelijk groet

Monique en Jeroen Spits.

Bekijk de details
Avatar default thumb

In samenwerking met Wullie Mc Morland van restaurant Highlander organiseert De Eenhoorn op dinsdag 6 mei een whisky proeverij met exclusieve whisky’s. De avond wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de aanschaf van een lift in De Eenhoorn. Enkele single malt whisky’s die worden uitgelicht en geproefd zijn o.a. een Ledaig Tobemary van 15 jaar oud, een First Casks van Glynelish 17 jaar oud en Cordhu van 30 jaar oud. E.e.a. wordt begeleid met bijpassende hapjes. Ook is er Schotse live muziek van Ab Goossen. De proeverij start om 19.30 uur in kost € 27,50. Meld je snel aan, want vol is vol!
Waar: Wijkcentrum De Eenhoorn, verdronkenoord 44 in Alkmaar
Aanmelden via administratie@binnenstadscentrum.nl

Geef je mening