Categorieën
Postcode 2283 bezoek een andere buurt
twee kolommen

Maak kennis met verschillende wijnen tijdens een rondvaart vanuit Den Haag op de antieke salonboot

Organisator: DagjeWeg.NL

Aart de Kort zal werken ten gehore brengen van o.a. Franck, Schouten (organist van de Hippolytuskerk in Delft) en Monnikendam. Het concert is gratis. Er is wel een collecte.
Na afloop is het mogelijk om de organist te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Organisator: CCAgenda

Op woensdag 30 april, donderdag 1 mei en vrijdag 2 mei neemt Don Bosco Rijswijk een voorproefje op de oranje-gekte en vieren zij het Meibos. Het thema is ‘ik hou van Holland’ en dat betekent sinaasappel splash, de vla tip van Flip en het haringtoernooi. Wat we daarmee bedoelen? Een heleboel bosspellen, dans, toneel, sport, verf en fun. Het Meibos is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar . Aanmelden is niet nodig; neem een lunchpakketje mee en kom langs! Kassa open: 09:15uur. Programma: 09:45-15:15uur.
Nieuwsgierig geworden? Alle informatie staat op de website www.donboscorijswijk.nl.

Organisator: Don Bosco
Locatie: Julialaantje 26, 2283 TB Rijswijk

Maak kennis met verschillende wijnen tijdens een rondvaart vanuit Den Haag op de antieke salonboot

Organisator: DagjeWeg.NL
Small image

Op 26 april wil de Bewonersorganisatie Wateringse Veld het Kleurrijk Oranjefeest 2014 een Koningsdag met een vrijmarkt en jongeren activiteiten organiseren in het Vlietpark langs de Santiagosingel.
Deelname gratis, wel zelf uw niet verkochte spullen weer terug naar huis nemen!

Heeft u vragen of wilt u mee doen dan kunt u mailen naar secretariaat@wateringseveld.info

Organisator: Jan

Elke vierde maandagmiddag van de maand komt tussen 15 en 17 uur de gezellige ouderenkring van Bethel bij elkaar. Onder leiding van ds Axel Wicke wordt bij koffie, thee en koekjes over God en de wereld gepraat. Soms op verzoek over een bepaald onderwerp, soms komen wij van het één op het ander. In beide gevallen vliegt de tijd om en gaat meestal iedereen geïnspireerd en vol vreugde weer naar huis. Eventuele bezoekers van Bethel Open kunnen spontaan aanschuiven - hoe meer gasten hoe groter de vreugde!

Organisator: ds. A.

Elske Tinbergen (cello), Maria Sanchez (cello), Jörn Boysen (orgel)

Organisator: CCAgenda

Ontdek de historie van Voorburg tijdens een wandeling met gids door het centrum van Voorburg in combinatie met rondvaart High Tea

Organisator: DagjeWeg.NL
Geef je mening