Categorieën
Postcode 2403TT bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small aaa%2bfiesta%2b1

SALSAPARTY
Zondag 27 April en elke laatste zondag van de maand heerlijk Salsa dansen in een sfeervolle locatie van all-dance Amstelveen. Deze Salsa party’s met een heerlijke mix van Salsa Merenque, Bachata en Kizomba zijn bestemd voor singles, niet-singles en partylovers vanaf 35 jaar

U waant u zich weer in tropische sferen tijdens een bruisende party waarbij Dj peter Blanca weer de hele avond lekker laat swingen, u kunt gewoonweg niet langs de kant blijven staan, dus gooi die heupen los en swingen maar op de Hot Salsa’, opzwepende Merenque’s, en Romantische Bachata’s en Kizomba’s.

Kortom dansmuziek die niemand op de stoelen houdt. Er is een uitstekende grote linoleum dansvloer, goed geluid, supergezellige ambiance en een gastvrije gezellige warme sfeer voor alle type dansers en type mensen!

All-dance is al jaren actief met salsa avonden, en met groot succes!

De Leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 35 en 65 jaar! Entree € 8,-- Inclusief warme en koude hapjes, garderobe en toiletten.
Betaalbare drankjes, bier/fris € 1,70, Wijn €1,90

Agenda 2014

27 April, 25 Mei, 29 Juni, 27 Juli, 31 Augustus, dus elke laatste zondag van de maand het hele jaar door!

Beleef het ook eens mee met honderden andere liefhebbers, dansniveau is niet belangrijk, plezier voor alles!

De Zaal wordt deze avond omgetoverd tot een sfeervolle Tropische dansclub! Het feest start om 20:30 uur in Zaal Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 1183 JM Amstelveen. Onbeperkt gratis parkeren voor en naast de deur,dus vrouwvriendelijk en prettig bij slecht weer.

Meer info, www.all-dance.nl

Facebook/salsa-club-alldance

Organisator: Stichting
Thumb 1451746 Boterbloemweg
Small ivn%2bkleurplaat 3

Kleurwedstrijd bij jubileum jeudgroepen IVN!
Alle kinderen mogen de kleurplaat versieren. Gebruik je fantasie: knippen, kleuren, plakkers, glitters. Maar maak er wat moois van. Je kunt een feestje in de natuur winnen voor 8 kinderen. De kleurplaat kan je ophalen in het gebouw de Vlinder (zie hieronder) en ook weer inleveren en ophangen in de tentoonstellingsruimte. De wedstrijd duurt tot en met 4 mei 2014. De originele kleurplaat kun je ook downloaden op de website van het IVN Alphen aan den Rijn (https://ivn.nl/afdeling/alphen-aan-den-rijn-eo)

Thumb 1451746 Boterbloemweg
Small bc   nl doet 20140322 2

Zaterdag 22 maart werden de handen flink uit de mouwen gestoken om de tuin van het bezoekerscentrum de Veenweiden (gebouw de Vlinder) flink aan te pakken. Dank zij de subsidie van NL.doet hebben wij een flink aantal insecten- en vlinder aantrekkelijke struiken gekocht, die allen op de bult bij de vijver zijn geplaatst. Ook is de dichtgegroeide bult weer opengemaakt, zodat er weer plaats is voor heel veel dieren om in te schuilen, paren en overwinteren. De akker, direct links naast het bezoekerscentrum is weer omgeploegd en opnieuw ingezaaid met akkermengsel. Ook hier hopen wij op heel veel insecten op de in de zomerbloeiende akkerbloemen. De entree is in alle opzichten vriendelijker en aantrekkelijker gemaaakt. De strakke grote betonnen stenen zijn allen in stukken geslagen. De stenen zijn omgekeerd en in honderdduizend stukjes weer teruggelegd. We proberen de entree daardoor groener te maken en de planten de kans te geven om te volop te groeien. Het water van de regen kan gewoon makkelijk de grond in en dei insecten krijgen hierdooor plek om tussen de stenen weer een plek te zoeken om te nestelen. Een aantal jeugdleden van de Fladderaarsm van het IVN Alphen aan den Rijn e.o. hebben zich flink ingezet: kapotslaan van de tegels en het schoonmaken van de borden bij de entree en de bank bij het insectenhotel. Ook zijn weer een aantal nieuwe vogelhuisjes door de kinderen in de bomen gehangen. De paden zijn ook nog rolstoelvriendelijk gemaakt.

Inderdaad de doelstelling van NL doet om nieuwe vrijwilligers op de been te brengen is gelukt. We hebben met elkaar gewerkt als paarden, maar wel met heel veel plezier en een leuk gesprek tijdens de koffie met traktaties. En we hebben weer een tuin die dier- en mensvriendelijker is. Een tuin waar wij en alle dieren weer volop van kunnen genieten.

Avatar default thumb Paddestoelenbuurt

Fiets sleutel gevonden op de koraalzwam.
Af te halen op koraalzwam 145.

Small 2014 04 05%2b12.56.10 bewerkt 1
Aangeboden: Ronde rotan tafel
kerk en zanen

Geplaatst door: T.A.J.
Prijs: T.e.a.b.

Ronde tafel, rotan, diameter circa 65 cm en circa 50 cm hoog.

Bekijk de details
Thumb 1451746 Boterbloemweg
Small dsc 2895 scaled

Wie jarig is trakteert !
De Alphense IVN -jeugdgroepen de Vlinders en de Fladderaars bestaan 30 jaar. Dit jubileum willen wij vieren met een eierzoekfeest voor alle kinderen van Alphen aan den Rijn en de nieuwe kernen. Dus een activiteit niet alleen voor onze jeugdleden, maar een natuurbeleving rond de Pasen voor heel veel kinderen van Alphen aan den Rijn e.o. Iedereen mag gratis meedoen. Een cadeautje van de IVN aan de jeugd van Alphen aan den Rijn en omstreken.
Het is een eierzoekfeest met een educatief karakter. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar met hun (groot)ouders.
U bent van harte uitgenodigd om dit jubileumfeest mee te vieren. Wij willen zoveel mogelijk kinderen bereiken.

(Bron foto: Chris Groesser)

Programma zaterdag 19 april a.s.

10.00 uur - bezoekerscentrum de Veenweiden (gebouw de Vlinder) open
10.30 uur - Arjan Siebel, de VERhalen-verteller komt een mooi verhaal vertellen
10.50 uur - Overhandiging van een cadeau door het bestuur van het IVN Alphen aan den Rijn
11.00 -16.00 uur - eierzoektocht rondom het bezoekerscentrum met een aantal Paasverrassingen. Na het zoeken mogen de kinderen knutselen in het bezoekerscentrum. Ook mogen de kinderen proberen zelf een nest te maken en ervaren hoe moeilijk dat wel is.

Op maandag 21 april krijgen de kinderen nogmaals kans om de eieren te zoeken en wel van 14.00-16.00 uur.

Vanaf 5 april kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd, waarmee ze een kinderfeestje in de natuur kunnen winnen. De kleurplaat is te verkrijgen in het bezoekerscentrum, op de internetpagina van het IVN Alphen aan den Rijn en de facebookpagina's van het IVN Alphen en De Fladderaars en Vlinders.
TIjdens dit feest is er in het bezoekerscentrum de Veenweiden ook een tentoonstelling over vogeleieren.

Paddestoelenbuurt

Geplaatst door: Marjan
Prijs: € 0

Wie heeft er voor mij een video Hi-8 camera/recorder te leen zodat ik de filmpjes van de kinderen kan bekijken?

Bekijk de details
Componistenbuurt

Geplaatst door: J.G.A.M.
Prijs: € 5

6 Cartridges voor Canon nieuw ! t.w.: 2x Black C520B - 2x Yellow C521Y -

1x Magenta C521M - 1x Cyan C521C. wegens aanschaf andere printer.

Bekijk de details
Geef je mening