Categorieën
Postcode 2552RA bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small help
Aangeboden: Computerhulp
Loosduinen

Geplaatst door: Mark
Prijs: N.o.t.k.

Werkt uw pc of laptop niet meer zoals gewenst?

Windows loopt vaak vast? Blauw scherm? Start niet meer op?

WindowsXP wat nu?

Bestanden verloren? U komt niet meer bij uw foto's? Of gaat de pc of laptop zo traag dat u ondertussen bij het opstarten 2 koppen thee naar binnen heeft kunnen werken?

E-mail problemen? Andere problemen? We komen er wel uit.

Ik hoor graag van u.

Bekijk de details
Thumb 852949 Strijp
Small sam 1901

Beter van Rijswijk op bezoek bij dierenasiel

Eerste paasdag een bezoek gebracht aan dierenasiel Rijswijk. Vele vrijwilligers gaven een rondleiding door het gedateerde asiel. De dieren verblijven in ruimtes die niet meer van deze tijd zijn. Ook zijn de arbeidsomstandigheden niet al te best. De roep om nieuwbouw is terecht. De diverse gemeenten moeten niet al te lang wachten met het zetten van de volgende stap. Ondanks de roep om nieuwbouw doen de vrijwilligers er alles aan om de honden en katten een prettig verblijf te geven. Ze adopteren zelf
honden, regelmatig gaan ze met de vrijwilligers aan de wandel door de landgoederenzone. De meeste dieren vinden een nieuw baasje. Ook vanmiddag weer een paar gelukkige dieren en hun nieuwe baasjes gezien. En nu maar hopen dat politiek Rijswijk wakker wordt. De vrijwilligers en dieren verdienen een nieuw dierenasiel. Ook dat is beter voor Rijswijk.

Duindorp

Geplaatst door: Jane
Prijs: T.e.a.b.

Omdat ik geen spaargeld heb en ik bovenstaande spullen nodig heb ben ik op zoek naar goed werkende spullen tegen een redelijke prijs. Alvast bedankt Jane

Bekijk de details
Small posterkl

Fotoclub Retouche houdt op 25 en 26 april haar jaarlijkse foto-expositie. Na vele jaren onderdak te hebben gehad in Walboduin, zijn we dit jaar voor het eerst in De Wiekslag te vinden.

Openingstijden:
25 april 19:30 - 22:30
26 april 11:00 - 16:00

Organisator: Fotoclub Retouche
Locatie: Molenbrink 68, 2553 GR Den Haag
Avatar default thumb Hoge Veld

Hallo, kortgeleden ben ik me gaan verdiepen in het thema eenzaamheid. Ik ontdekte iemand in de buurt die met dit probleem kampt. Ik bezocht haar en ging vervolgens naar een voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers om iets tegen eenzaamheid te kunnen beginnen. Ook onderzocht ik wat er aan gedaan wordt. Er is een organisatie in Utrecht: Coalitie Erbij, die met kernleden zoals Leger des Heils, de Zonnebloem, Resto van Harte enz iets doet (zeg gerust veel) op landelijk niveau om eenzaamheid aan te pakken. Maar lokaal......dat is nog lastig.
Graag wil ik in contact komen met mensen die na willen denken over een visie-ontwikkeling om eenzaamheid in den Haag (beginnend bij eigen wijk) aan te pakken. (Dus wat zie ik en wat zou ik er aan kunnen doen, om wie gaat het en wat heeft die persoon nodig.) Kent u iemand in uw directe woonomgeving die eenzaam is en ervaart die persoon dat zelf ook. Wat zou hij of zij willen en in welke mate bent u bereid om samen te gaan zoeken naar oplossingen? Graag uw reactie.

Escamp

Geplaatst door: J.F.W
Prijs: Gratis

pas begonnen met krop duiven wie help mij aan een stel goeie duiven voor in de tuin ik woon in de dreef ik kom ze halen tel 06-40255316

Bekijk de details
Leyenburg

Geplaatst door: Koos
Prijs: Gratis

Gratis af te halen een nog i.z.g.st. verkerende Sofa. Gaat weg i.v.m. aanschaf hoekbank. Tel 06-44495774. In de buurt van Leyenburg.

Bekijk de details
Vruchtenbuurt

Geplaatst door: Esther
Prijs: N.o.t.k.

Betrouwbare ervaren oppas gezocht! Ik zoek iemand die af en toe 's avonds op mijn 3 kinderen kan passen. Het zijn 2 meisjes van 5 en een jongen van 6.

Bekijk de details
Geef je mening