Categorieën
Postcode 2614 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Thumb 852949 Strijp
Small busje

Actie "Terug die Bus": 2.759 handtekeningen

Jessica van Batenburg, raadslid van Beter voor Rijswijk overhandigde Henny van de Horst van Gemeentebelangen bijna 3.000 handtekeningen. Jeesica heeft met anderen actieve burgers gevraagd de petitie te ondertekenen om de bus voor het borstonderzoek weer terug te krijgen in Rijswijk. Henny staat positief tegen deze actie en zegde toe, met het nieuw aan te treden college, zorgvuldig te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. zoals bekend hebben vele Rijswijkse vrouwen afgezien van het onderzoek, omdat men hiertoe naar het slecht bereikbare centrum van Den Haag moet.

Thumb 02 Emerald

Kan iemand mij uitleggen of ik nu met dit nieuwe buurtlink niet meer op categorieën kan klikken. Moet ik nu gewoon elke advertentie bekijken?? Of kan ik dit nog wel, en kan iemand me dan vertellen hoe ik naar de categorieën toe kan. Ik vind dit maar niks als ik alles moet bekijken terwijl ik naar iets specifieks op zoek ben....

Wat ik trouwens ook niet begrijp is dat ik alleen lid kan worden van Emerald terwijl ik in Oud Delfgauw woon...

Avatar default thumb Hoge Veld

Hallo, kortgeleden ben ik me gaan verdiepen in het thema eenzaamheid. Ik ontdekte iemand in de buurt die met dit probleem kampt. Ik bezocht haar en ging vervolgens naar een voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers om iets tegen eenzaamheid te kunnen beginnen. Ook onderzocht ik wat er aan gedaan wordt. Er is een organisatie in Utrecht: Coalitie Erbij, die met kernleden zoals Leger des Heils, de Zonnebloem, Resto van Harte enz iets doet (zeg gerust veel) op landelijk niveau om eenzaamheid aan te pakken. Maar lokaal......dat is nog lastig.
Graag wil ik in contact komen met mensen die na willen denken over een visie-ontwikkeling om eenzaamheid in den Haag (beginnend bij eigen wijk) aan te pakken. (Dus wat zie ik en wat zou ik er aan kunnen doen, om wie gaat het en wat heeft die persoon nodig.) Kent u iemand in uw directe woonomgeving die eenzaam is en ervaart die persoon dat zelf ook. Wat zou hij of zij willen en in welke mate bent u bereid om samen te gaan zoeken naar oplossingen? Graag uw reactie.

Avatar default thumb Binnenstad

ik vindt trouwens dat nieuwe buurtlink maar niks

Thumb 1116854 100005366053164 183904463 n Presidentenbuurt

Krans legging jeugd prima school 24-4

Thumb 1025244 Te Werve
Small meibos%2bkleur

Vier jouw Krokusvakantie op Don Bosco: 3 dagen plezier met bosspellen, vlaflip, de sinaasappel splash, dans&toneel en heel veel meer!

Het programma is van 09:45 - 15:15uur, de kassa opent om 09:15uur. Het enige dat je mee moet nemen is een lunchpakketje en je goede humeur. Ohja, en heel veel energie :)
Voor meer informatie mailt u Marlies: marlies@donboscorijswijk.nl

Thumb 780560 Geerboogerd
Small bootsy

Bootsy nog steeds vermist

Namens buurvrouw Crypto:

Beste buurtbewoners

graag wil ik jullie vragen of iemand mijn kat BOOTSY nog heeft gezien na 27 december 2013.

Na de woningbrand op 22 december is mijn kat Rooie dinsdag helaas dood gevonden in de afgebrande woning

Het gaat nu dus om een BEIGE kater van 6 jaar.

Wil iedereen die hem ziet proberen de kat te lokken door rustig te roepen en/of mij willen berichten, ik mis hem vreselijk.

alvast hartstikke bedankt

Bootsy is aangemeld bij AMIVEDI http://www.amivedi.nl/DierDetail.aspx?MeldingId=878741
en De Hereniging https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566655473425676&l=baa3408282

Er moet toch iemand zijn die hem gezien heeft die weet waar hij is? Wilt u de Facebook link s.v.p delen?

Avatar default thumb Binnenstad
Small waarisbootsyprint2

Iem moet mijn kat hebben gezien waar o waar is hij dan toch ??

nogmaals de oproep

heeft iem mijn kant gezien na 27dec 2013

Geef je mening