Categorieën
Postcode 2614 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Thumb 1025244 Te Werve

Op woensdag 30 april, donderdag 1 mei en vrijdag 2 mei neemt Don Bosco Rijswijk een voorproefje op de oranje-gekte en vieren zij het Meibos. Het thema is ‘ik hou van Holland’ en dat betekent sinaasappel splash, de vla tip van Flip en het haringtoernooi. Wat we daarmee bedoelen? Een heleboel bosspellen, dans, toneel, sport, verf en fun. Het Meibos is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden is niet nodig; neem een lunchpakketje mee en kom langs! Kassa open: 09:15uur. Programma: 09:45-15:15uur.
Nieuwsgierig geworden? Alle informatie staat op de website www.donboscorijswijk.nl.

Thumb 1025244 Te Werve
Small o.b.april.front.web

Koken, dansen en tuinieren: dat gaan we vanaf volgende week doen bij Don Bosco!

In het kader van 'Ontmoeten & Beleven' organiseren wij cursussen voor kinderen met en zonder beperking samen.
Alle cursussen zijn na schooltijd en alle kinderen zijn -ongeacht beperking, achtergrond, kleur of smaak- welkom.

Aanmelden kan nog tot en met donderdag via marlies@donboscorijswijk.nl

Kijk ook op onze website voor de cursussen & andere activiteiten voor de jeugd www.donboscorijswijk.nl

Thumb 1485574 Steenvoorde Zuid
Small shalomgr8ehboexamen

Vanmorgen kwamen leerlingen wat gespannen op school. Vandaag was het zover.
EHBO examen. Vanaf begin januari tot aan vandaag hebben de leerlingen van de Shalomschool groep 8 zich hierop kunnen voorbereiden.
Twee aan twee gingen de leerlingen het examen in. Er werd een theoretisch- en een praktijkdeel afgenomen. Met grote trots kunnen we melden dat alle drieëntwintig deelnemers zijn geslaagd.

Thumb 1116854 100005366053164 183904463 n Presidentenbuurt
Small 10152967 222007734664129 637372527 n
Avatar default thumb Vrijenban

ik ben afgelopen zondag mijn sleutels verloren op de broekmolenweg Rijswijk Zuid. Er zit een grote knuffel aan die een vogel voorstelt. Indien iemand deze sleutels gevonden heeft wilt U dan contact opnemen met het tel. 0630361231. Bij voorbaat dank.

Thumb 1116854 100005366053164 183904463 n Presidentenbuurt
Small bkxivv3cqaeq4pi

gemeenteraad en wethouders

Avatar default thumb Pijperring

wil graag mensen helpen die phy klachten hebben.ik heb het zelf ook gehad en met mij gaat het goed.tijd om andere te helpen.wil in de toekomst ook iets voor me zelf beginnen.maar wie kan ik nu helpen.alleen vraag ik en kleine bijdraagen.9 euro.maar dat is niet veel toch.en u kunt lekker in u eigen huis blijven.ik kom naar u toe.ik zou zeggen doen.en wie weet sta ik bij u voor de deur.groet.

Thumb 1116854 100005366053164 183904463 n Presidentenbuurt

Twente’05 machteloos tegen superieur Inter Rijswijk

Inter Rijswijk dames blijven zich in the picture spelen.

Zaterdagavond j.l. maakte Inter Rijswijk heren 1 op ondubbelzinnige wijze zijn kampioensstatus waar.

Het doel was voor iedere bezoeker overduidelijk:

Het herenteam wilde in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2013-2014 aan het publiek laten zien dat het terdege ERE-divisie-proof is en de destijds enige verloren uitwedstrijd tegen Twente ’05 ( 3 – 2 )

een offday was geweest.

Wel, om een lang verhaal kort te maken. Het arme Twente’05 kreeg binnen het uur alle hoeken en gaten van hun veld et zien. Een ontketend Inter Rijswijk kende totaal geen medeleven. Hoe oppermachtig Inter Rijswijk was, bleek wel ut de opstelling waarvoor Inter-coach Willy Steenbakkers had gekozen. Namelijk de volgende starting six stonden in de eerste set in het veld: Michiel Voost, Jorn Lorsheijd, Harold Vlijm, Ward Boehlee, Eric-Jan Rotfusz en Chris Lamont. Als libero trad Danny Hetharia op. Nadat de eerste set in no time met 25 – 17 werd binnen gehaald in slechts 21 minuten volgde bij aanvang van de tweede set nog een spelerswisseling

binnen Inter Rijswijk. Zo werd de nog niet geheel herstelde spelverdeler Harold Vlijm als enige vervangen door de jeugdige Niels Ruiter. Ferdi Reedijk, het kanon van Inter Rijswijk, stond aan de zijlijn i.v.m. een blessure. Even daarna volgde in een rap tempo de winst van die set in 16 minuten met 25 – 16.

Toen ook Willy Steenbakkers in de derde set deze sterke formatie liet staan en Jorn Lorsheijd zijn geweldige sprongserve kwaliteiten liet zien, was het gedaan met de “weerstand” van de Tukkers. Terwijl bij Inter de spelvreugde er vanaf droop, kroop de Twentse formatie zich diep en dieper terug in de verdediging en kon na welgeteld 13 minuten, een 25 – 7 !!! stand op het scorebord en een zuivere speeltijd van slechts 50 minuten gaan douchen alvorens de lange terugreis van ruim twee uur per auto richting Enschede, te aanvaarden.

De 3 – 0 zege betekent dat het puntenaantal van kampioen Inter Rijswijk – met nog slechts één wedstrijd te gaan – al 12 meer bedraagt dan de nr. 2 en 3, resp. Alterno en Talent Team Papendal.

Zaterdag 12 april a.s. laatste competitiewedstrijd:

Deze laatste wedstrijd is uit tegen het laaggeplaatste Team Haaglanden in sporthal Essensteijn te Voorburg ( Aanvang: 17:00 uur ). Normaal gesproken een gemakkelijke wedstrijd, maar het betreft hier echter toch nog de enige derby op dit nivo. Inter is dus gewaarschuwd. Team Haaglanden zal zijn huid zo duur mogelijk willen verkopen. Er is echter nog één uitdaging voor de Inter Rijswijkers: Willy Steenbakkers is er op gebrand om zijn team nog eenmaal scherp te krijgen. Want bij winst op Team Haaglanden, heeft Inter Rijswijk het puntenrecord gebroken van de kampioen van vorig jaar, Rivo uit Rijssen !!

Verlengstuk competitie Dames Inter Rijswijk.

Voor de dames van Inter Rijswijk komt er na de fraaie 4-0 thuis overwinning in de landelijke eerste Divisie B op PrismaWorx / Stravoc uit Stramproy ( L ) een verlengstuk aan van de competitie. De setstanden waren : 25 – 22, 25 – 17, 25 – 18 en 25 – 22.

Dames 1 van Inter Rijswijk moet weliswaar zaterdag a.s. nog één uitwedstrijd afhandelen, maar heeft een dusdanige voorsprong op de nr. 3, t.w. Zimpel/VCV uit Veenendaal ( 10 punten ) dat de tweede plaats niet meer in gevaar kan komen, Zelfs al zou het team zwaar verliezen.

De goede vorm waarin het team van coach Ad Slieker momenteel verkeert betekent, dat er een uit- en een thuiswedstrijd tegen de nr.2 van de eerste Divisie A, Nijhuis Telecom Sudosa–Desto uit Assen gaat plaats vinden. Deze beslissingswedstrijden staan gepland voor zaterdag 3 en 10 mei a.s.

De winnaar van deze tweekamp is eerste reserve voor als er een plaats vrijkomt in de TOP-divisie. Wij houden u uiteraard op de hoogte

Geef je mening