Categorieën
Postcode 3553 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Thumb 781742 overvecht
Small vengk god

Gezocht: cabaretliefhebbers die graag eens een spirituele voorstelling willen zien!

"Heel even was ik dood en dat is de geboorte van ‘Op Zoek Naar Robert!" Na een auto-ongeluk was hij een enkel ogenblik 'boven', maar werd teruggestuurd. Sindsdien is hij de zoektocht naar zichzelf gestart om opnieuw die eenheid en het Licht te ervaren en dan wel hier op aarde.

Wij (Maria, Marieke en Roy) hebben artiest Robert Derksen met zijn voorstelling op de agenda van het Zimihc Stefanustheater kunnen programmeren. Deze voorstelling 'Op zoek naar Robert' is op 22 mei, maar gaat pas door als er in de voorverkoop op 9 mei 125 kaarten zijn verkocht!
Dus koop alvast kaarten in de voorverkoop, neem een vriend(in) mee en ga ook op zoek naar jezelf!
Meer weten? Kijk op www.robertderksen.nl

Adres: ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2, Utrecht
Datum: 22 mei 2014
Tijd: 20:00 tot 21:15
Kosten: € 11,50 (incl reserveringskosten)
Bestellen? www.zimihc.nl/spotlights/stefanus/agenda/op-zoek-naar-robert/
(Ook leuk als je zelf graag een artiest wilt programmeren!)

Een extra kaartje winnen? Like de FB-pagina 'Acteur Robert Derksen' en share het bericht. Bij elke 25 verkochte kaarten verloten we 1 vrijkaartje.
https://www.facebook.com/pages/Acteur-Robert-Derksen/225319187666810

Thumb 650112 Noordse Park buurt
Small bannerstem

Help Utrechtse tunnel op nr. 1 te komen om te winnen!
Onze Gasthuismolenbrug staat nu op nr. 4 bij NUON's stem-actie. Dat kan natuurlijk niet ;)
HELP ons bij de top 3 te komen om een gratis opknapbeurt van de verlichting te winnen door NU op ons te stemmen via de volgende link:
https://formulier.nuon.nl/tunnels/stemmen/details/?h=532f6b5e36342edc548b4568

Een groep bewoners uit de Utrechtse buurten Noordsepark, Lauwerecht, Hogelanden WZ en Hoogstraat zetten zich in voor het opknappen van de verloederde Gasthuismolenbrug (spoorbrug over de Lagenoord en Lauwerecht-Noord). Door slechte verlichting ziet de onderdoorgang ervan er erg onaangenaam uit. Daarom doen we mee met een prijsvraag van de NUON om de verlichting van de spoorbrugtunnel flink aan te pakken. Zodat het ’s avonds een stuk prettiger wordt om er onderdoor te lopen of te fietsen.

HELP ons bij de top 3 te komen om een gratis opknapbeurt van de verlichting te winnen door NU op ons te stemmen via de volgende link (korte versie):
goo.gl/kLywGv

Je kunt stemmen met verschillende computers, tablets of smartphones om meer stemmen te krijgen.
En je kunt het ook delen via social media.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Gasthuismolenbrug?
Stuur dan een e-mail naar brug@noordsepark.nl

Thumb 1500665 Croeselaan

Zomertijd 2014

1 dag te gaan Zomertijd gaat deze dag in
In de nacht van zaterdag 29 maart 2014
op zondag 30 maart 2014
De Klok één uur vooruit om 02:00 naar 03:00 uur
Een uur minder = dus één uur minder slapen!

Thumb 1340324 oudegracht
Small bewerkt %2bhj

Puur Natuur!

Feestelijke opening met kunstzinnige hapjes geïnspireerd op de kunstwerken op zondag 6 april van 14.00 tot 17.00.

In deze expositie plaatsen we de unieke beelden van onze meest gewilde en zeer gewaardeerde kunstenaar Hans Jouta in hun natuurlijke context. Dat wil zeggen, in het landschap, we halen buiten naar binnen!
Het 2-dimensionale werk is van 5 verschillende kunstenaars die de vele (ver)gezichten van de landschappelijke verbeelding aan ons tonen.

Op deze manier brengen we opnieuw minstens zes kunstenaars bij elkaar die werk maken waar een diepere laag, een ziel in zit. Zoals altijd prachtig gemaakt, veel variatie maar het geheel in evenwicht.

Zin om de natuur in te gaan in de binnenstad? We zien u graag op zondag 6 april, en als u die dag niet in de gelegenheid bent voor 20 mei.

Thumb portr%2bmir%2bmei13%2bweb%2b2%2bkl Rivierenwijk
Small toekomstbeeld%2bbieb%2bneude

Petitie voor bibliotheek in voormalig postkantoor Neude: http://www.petities24.com/biebopneude

Thumb berrie2%2bbew overvecht

Hallo Ik ben Berrie, en ik ben weer actief.
Zal je later vertellen waarin.

Thumb 1500665 Croeselaan

Amsterdam en Utrecht klaar voor PVV-aangifte

UTRECHT - In Amsterdam en in Utrecht staat de politie klaar voor honderden mensen die zaterdagmiddag aangifte wegens discriminatie willen doen tegen PVV-leider Geert Wilders. Er worden extra balies ingericht en er zijn extra agenten om de acties rustig te laten verlopen.

Zowel in Amsterdam als in Utrecht is de actie een gevolg van een oproep op Facebook, waarop zo'n 400 mensen hebben gereageerd. Dinsdag trok een vergelijkbare oproep van het Nijmeegse gemeentebestuur ruim 500 aangevers. Die moesten urenlang in de rij staan om een formulier in te leveren.

Daarom hebben politie en Openbaar Ministerie in Utrecht afgesproken dat de twee initiatiefnemers van de Utrechtse actie officieel aangifte zullen doen. Alle anderen hoeven alleen een standaard-aangifteformulier tegen Wilders te tekenen. Die worden bij de formele aangiftes gevoegd. In Amsterdam zitten extra agenten klaar om aangiftes op te nemen.

In Amsterdam gaan de aangevers naar bureau August Allebéplein in Nieuw-West. In Utrecht bezoeken de actievoerders het hoofdbureau op het Paardenveld.

Bron: ANP

Thumb 1500665 Croeselaan

D66 vraagt Albertine van Vliet als informateur

UTRECHT - Dinsdag heeft D66 Albertine van Vliet gevraagd om als informateur verder in gesprek te gaan met alle partijen. Van Vliet is gevraagd advies uit te brengen over mogelijke coalities met breed draagvlak die recht doen aan de verkiezingsuitslag.

Fundament

Maandag ging D66-fractievoorzitter Klaas Verschuure met alle partijen een verkennend gesprek aan over het fundament dat D66 afgelopen vrijdag presenteerde. Alle partijen gaven daarbij aan het fundament te onderschrijven. Dat vormde voor D66 de aanleiding om Van Vliet te vragen om met alle fracties een informatieronde in te gaan.

Opdracht

De opdracht die D66 aan de informateur meegeeft is: “De informateur zoekt naar mogelijke coalities die op breed draagvlak kunnen rekenen en die recht doen aan de verkiezingsuitslag, met het door alle partijen onderschreven fundament als uitgangspunt. De informateur onderzoekt de mogelijkheden op inhoud, brengt de belangrijkste punten duidelijk in kaart en verkent de financiële bandbreedte.” D66 heeft voor het proces bij de burgemeester om ambtelijke ondersteuning gevraagd. Dat heeft hij toegezegd.

Informateur

Van Vliet was van 2000 tot 2010 burgemeester van Amersfoort. Daarvoor vervulde zij het raadslidmaatschap namens D66 in Apeldoorn. Van Vliet zal over anderhalve week advies uitbrengen aan de fractie van D66. Dit advies wordt ook openbaar gemaakt.

Geef je mening