Categorieën
Postcode 3752JV bezoek een andere buurt
twee kolommen
Thumb image
Small image

Equity Accountants & Adviseurs nieuwe hoofdsponsor van TV Nieuwland Open
Equity Accountants & Adviseurs wordt de nieuwe hoofdsponsor van het jaarlijkse Open Toernooi bij Tennisvereniging Nieuwland. Vanaf deze zomer is Equity zichtbaar op de diverse communicatie uitingen rondom het Open Toernooi en uiteraard tijdens het toernooi zelf dat plaats vindt van 30 augustus 2014 tot en met 7 september 2014.

Het in Amersfoort gevestigde accountantskantoor timmert hard aan de weg en ziet de verbintenis met het TV Nieuwland Open als een mooie gelegenheid om zichzelf nog sterker lokaal te profileren. Martin van der Brug en Rudi Düpper, partners van Equity: “TV Nieuwland is een actieve en ondernemende sport vereniging met een groot aantal betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Hun jaarlijkse Open Toernooi kent steeds meer deelnemers. Toen ze ons benaderden, hoefden we niet lang na te denken. Het TV Nieuwland Open is de perfecte gelegenheid om ons verder op de kaart te zetten.” Het toernooi heet deze zomer dan ook EQUITY OPEN.

Nieuwland

Geplaatst door: Sinterklaas Amersfoort
Prijs: € 60

www.sinterklaasamersfoort.nl is een goede doelen organisatie, die met huisbezoeken en evenementen geld genereren om Sinterklaas op professionele wijze neer te zetten. Iedereen werkt hier belangeloos aan mee en een eventueel batig saldo is voor de Stichting "Glimlach voor een kind". Die zorgt er voor dat vele kinderen waar Sint anders niet zou komen, toch een leuk Sinterklaasfeest kunnen vieren,

Bekijk de details
Avatar default thumb
Small 1500968
Maine Coone vermist

Helaas is onze Maine Coon vermist. Het is geen buiten kat en is erg bang. Hoe hij weg heeft kunnen lopen is nog een groot raadsel. Hij is sinds donderdag 6 maart weggelopen in de omgeving van Nieuwland( Amersfoort). Zijn roepnaam is Kok en de kleur is beige. Als iemand iets vernomen heeft horen wij het natuurlijk graag..

Avatar default thumb
Small 1495312
Open dag TV Nieuwland op 16 maart aanstaande!

Zondag 16 maart is het weer zover: de jaarlijkse open dag van TV Nieuwland.
Iedereen die kennis wil maken met de tennissport én onze vereniging in het bijzonder nodigen wij van harte uit een kijkje te nemen op ons tennispark aan de Nieuwlandseweg 4.

Het speciale programma biedt de ideale gelegenheid te ontdekken of tennis iets voor jou is. Kom ook sfeer proeven!

14.00: Aanvang van het programma (ontvangst vanaf 13.30)
14.15 - 16.00: Clinic voor junioren en senioren (met ballenkanon en snelheidsmeter!) georganiseerd door tennisschool CV-Sport
Vanaf 15.30: Diversen kinderacyiviteiten
16.00:Vrij spelen voor aspirant leden
17.00:Gezamenlijke afsluiting met een hapje en drankje

Alle nieuwkomers kunnen aan de clinics deelnemen. Rackets zijn aanwezig en vooraf inschrijven is niet nodig!
En ben je aan het eind van de middag enthousiast om lid te worden? Maak dan gebruik van onze SUPER OPEN DAG AANBIEDING en meld je direct aan!

Ons aanbod: Een korting van €50,-- per persoon voor mini’s, junioren en senioren. Dit komt neer op ongeveer 3 maanden lidmaatschap.
4 proeflessen voor €15,-- op speciale reeds ingeplande proeflesavonden*
Van Dam Sport-kortingsbon

*niet tevreden na de proeflessen? Dan is het alsnog mogelijk tot 1 mei 2014 het lidmaatschap kosteloos op te zeggen.

Avatar default thumb Nieuwland
Small image

Op zoek naar een moderne inrichting voor de badkamer,zoek niet verder, van echt dutch design! Van Geesa de Haiku Collection.
Het bestaat uit twee bekers die verzwaard zijn met een plankje waar ze op horen, een zeeppompje met plankje een handdoekenrek en een knop voor een handdoekje.
Kijk op de site hoe exclusief het is! Ook voor de prijzen! Het mag nu weg voor 60.00 euro, een koopje dus

Avatar default thumb Bunschoten
Small uitreiking troostkoffers

Hospice Nijkerk krijgt troostkoffers

Eind vorige maand kregen de medewerkers van Hospice Nijkerk twee troostkoffers van het Monuta Charity Fund. De troostkoffers zijn speciaal ontwikkeld om kinderen en jongeren op de juiste manier te kunnen ondersteunen na een overlijden. In de koffer zitten boekjes en andere materialen die ouders, leerkrachten en andere begeleiders helpen om in gesprek te gaan met een kind of jongere. Op deze manier dragen zij bij aan de verliesverwerking. De troostkoffer kent twee varianten: één voor kinderen in het basisonderwijs en één voor jongeren in het middelbaar onderwijs. Beide varianten zijn zo samengesteld dat ze buiten het onderwijs ook in hospices en bijvoorbeeld organisaties voor palliatieve zorg kunnen worden gebruikt.

Relatiebeheerder Dennis Blaak mocht namens Monuta de troostkoffers aan de medewerkers van Hospice Nijkerk (links Maartje Ebbers, verpleegkundige en rechts Eline Medendorp, coördinator zorg) overhandigen.

Betreft een benefietconcert georganiseerd door team TVO t.b.v. het KWF. De volledige opbrengst van het concert wordt gedoneerd aan het KWF. Dit voor onderzoek naar allerlei vormen van kanker. Aan het concert werken mee Gerald Troost en kinderkoor Chanoeka uit Bunschoten. Informatie: www.wielerploegtvo.nl of via telefoon 06-53320701

Organisator: CCAgenda

Geplaatst door: Monique
Prijs:

Vrijdag 21 februari geef ik een cursus in Facelift massage. Ik zoek iemand die deze massage wil ondergaan. tijd 13.00 uur. Locatie Qi centrum te Amersfoort. Massage duurt ongeveer 45 minuten. Laat je lekker verwennen. Meer info over de massage www.cosmolift.nl
Opgeven via foottouch@vanden-beld.nl

Bekijk de details
Geef je mening