Categorieën
Postcode 3755BG bezoek een andere buurt
twee kolommen
Eemnes

Geplaatst door: arend
Prijs: N.o.t.k.

elke dag verse witte bio eieren

10 stuks 61-70 gr 1,75
10 stuks 71-80 gr 2,00

van elk doosje word er 0,25 gedoneerd aan clinic clowns

te koop op vlosseveen 14 eemnes

Bekijk de details
Small 2014 04 06%2b13.42.42
Aangeboden: Tefal Raclette/Grill/Gourmetten
Stad en Lande

Geplaatst door: Anneke
Prijs: N.o.t.k.

Te koop aangeboden, goed werkende Tefal Raclette/Grill/Gourmetten.
Compleet met 7 pannetjes.

Bekijk de details
Small camera
Aangeboden: Sony Digitale camera
Stad en Lande

Geplaatst door: Anneke
Prijs: T.e.a.b.

Te koop: Sony cyber shot camera, lekker compact. Geheel compleet met gebruiksaanwijzing, batterij, computeraansluiting, tasje, zelfs de verpakking is er nog.

Bekijk de details
Beukenlaan

Geplaatst door: klomp
Prijs: N.o.t.k.

Hoi hoi,
Ik zoek voor mijn 2 pony's en 1 paard een weiland voor de zomermaanden.
Groeit het gras bij u te hard, wilt u er geen omkijken na?
De paarden zijn netjes opgevoed, ik kom 2 x per dag mest ruimen en voeren.
Ik hoor graag van u!

Bekijk de details

Het is voorjaar, er is steeds meer zonneschijn en de kuikens zijn uit hun ei, komen jullie kijken? Op zondag 20 april, 1e Paasdag, organiseren we samen met de vrienden van het Cantonspark "Paaseieren zoeken in het Cantonspark".
Zoek je mee?

De paashaas heeft een heleboel lekkere paaseitjes verstopt, kom jij helpen zoeken? De groep wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieen: kinderen tot 5 jaar zoeken op de kinderboerderij, kinderen van 6 tot 12 jaar speuren en zoeken in het Cantonspark.

Er zijn nog meer activiteiten op Kinderboerderij Canton: koop per kind de bekende spelkaart voor 3,50 en zoek in één van de twee rondes de verstopte paaseitjes. Maak een leuke paasknutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Kom ook alle dieren bekijken en knuffelen.

Gezellig als je er ook bent... het wordt een echt Paasfeest! Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

We verzamelen vanaf 14.00 uur op Kinderboerderij Canton aan de Piet Heinlaan 13 te Baarn. Daarna wordt de groep verdeeld, de oudsten gaan naar het Cantonspark en de kleintjes blijven op de boerderij om samen met de Paashaas
de eieren te gaan zoeken. Omstreeks 15.00 uur zal een tweede groep paaseieren gaan zoeken, de spel-activiteiten duren tot 16.30 uur.
Tot ziens op 1e Paasdag!

Organisator: Claudia
Locatie: Baarn
Small 2014 04 05%2b12.51.20
Aangeboden: Twee prachtige fauteuils met bijzettafeltje
Stad en Lande

Geplaatst door: Anneke
Prijs: € 100

Twee mooie stoeltjes en een leuk bijzettafeltje.
De stoeltjes zijn van Alcantara, voorzien van wieltjes, scotchgard behandeld, kleur licht beige, zien er perfect uit, weinig gebruikt. breed 62cm,
zitdiepte 50cm
Het tafeltje heeft 2 laatjes en kleine wieltjes.
Serieus bieden graag.

Bekijk de details
Avatar default thumb Beukenlaan
Small nldoet kinderboerderij canton 1

NL Doet-klussers doen het wéér beter!

...vele enthousiaste handen maken licht werk op Kinderboerderij Canton. Afgelopen zaterdag deden we het met elkaar weer beter! Om 09.00 uur gingen we van start met koffie/thee en een briefing van een goed voorbereide lijst van klussen. De teams werden gevormd, de taken verdeeld en hup aan de slag. Het zonnetje scheen heerlijk, dus de ‘buiten-klussen’ als eerste.

De flyer 'Word vriend van Kinderboerderij Canton’ werd in de buurt verspreid (meer informatie over deze flyer kan je lezen
op onze website). Rondom de Deel is opgeruimd, waardoor er ruimte was om de buitenkant van de Deel te schuren en opnieuw in de beits te zetten. Binnen in de Deel werd flink geschoven, er is zelfs een echt ‘knaagdiereneiland’ ontstaan. Wat een prachtig resultaat!

Met zijn allen hadden we flink de vaart erin en na een goed verzorgde lunch, na een regenbui verscheen gelukkig opnieuw het zonnetje, begonnen we allemaal aan een volgende klus. Deuren van de volière schilderen, pad tegelen naast het weitje
van Hein en Bessie, betonrandje langs de eendenvijver in spé, het duivenhok een lik verf...etc etc. én de kinderboerderij
werd in voorjaarssferen gebracht met bakken vol vrolijk gekleurde violen.

Kortom, de vele handen; Barbara, Ruud, Sanne, Inger, Cindy, Yentl, Cylia, Denise, Nigel, Ferry, Maya en vriendin, Twan, Hans, Selma, Rodney, Frank, Jannie, Martijn, Eelco, Erwin , Jeroen, Lize, Ellen en Leonie hebben het wéér beter gedaan op NL Doet! Kom snel eens langs en zoek de verschillen ;-)

Zondag 20 april, 1e Paasdag is het weer Paasfeest, zet dat alvast in je agenda! Met aankoop van een spelkaart van 3,50 kan je meedoen aan de diverse activiteiten op de boerderij, o.a. eieren zoeken in het Cantonspark. Gezellig als jullie dan allemaal komen, eerder mag natuurlijk ook!

Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor de inzet en hopen jullie gauw weer te zien op de kinderboerderij. Groetjes namens alle dieren van Kinderboerderij Canton

Avatar default thumb Blaricum
Small universum

LEZING: "Wat is nu toch de waarheid over wie en wat we zijn?"
Op donderdagavond 10 april om 20.00 uur in het dorpshuis de Blaercom.
Toegang gratis.

- De mens is een denker en daarnaast is hij heel nieuwsgierig naar alles wat er maar uit te vinden en te ontdekken valt in en op deze wereld. Zo ook vraagt hij zich af, wat het begin is van al het leven. Al kijkende naar het firmament, vraagt hij zich ernstig af, wat zich daar allemaal achter, dus nog vérder weg, mogelijk zal bevinden. Door onderzoek heeft hij zowel de kleine wereld van de cellen als de gehele aardbol in kaart kunnen brengen en zelfs een groot deel van ons melkwegstelsel. Men weet zelfs ook, dat er van die melkwegstelsels nog velen zijn. Echter,….. dit is slechts de buitenkant, het fysieke deel, dat wat met onze ogen te zien is of zichtbaar te maken is via telescopen en microscopen. Beantwoordt het dan ook de vraag over wie en wat we zijn en wat de oorsprong is van al het leven? Omdat de mens in het stadium is als Wezen dat kan denken, zijn vele gedachten en ideeën hierover de revue gepasseerd. De theorieën van Darwin, vele geloven met hun parabelen, de oude sagen en legenden, de verhalen van oude volkeren etc. hebben getracht om dit alles uit te leggen en te verklaren.
Maar wat is nu toch de grote waarheid hieromtrent?.....................

Geef je mening