Categorieën
Postcode 3766LR bezoek een andere buurt
twee kolommen
eemdal5

Geplaatst door: maria
Prijs: T.e.a.b.

1 bureaustoel als nieuw, 2 wat oudere

Bekijk de details
eemdal5

Geplaatst door: maria
Prijs: € 125

4 jaar oude rollator in goede staat

Bekijk de details
Avatar default thumb Havenstraatbuurt

Pasen staat in april centraal bij de deelnemers van de King Arthur Groep.

Op 20 en 21 april is het Paasfeest. In de periode hieraan voorafgaand zijn de deelnemers van de King Arthur Groep bezig met de voorbereidingen.
Maandag 14 april: paaseieren schilderen
Donderdag 17 april: paaseieren zoeken

De maandelijkse BINGO is op 15 april (14:30-16:00 uur)
Op donderdag 24 april wordt er een workshop Haptonomie georganiseerd en op zaterdag 19 april wordt Hoeve Ravestein op Landgoed Groeneveld bezocht.

U bent elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00-11:00 uur van harte welkom voor een kop koffie en een praatje. Wilt u meer informatie over ons Ontmoetingscentrum, Individuele Begeleiding thuis voor mensen met geheugenproblemen of dementie neem dan contact op met Anita Schimmel (06-46457344)

Small 2014 03 22%2b16.12.39
Aangeboden: bureau
eemdal5

Geplaatst door: hdv
Prijs: T.e.a.b.

eiken bureau een kastje en een ladenblok

Bekijk de details
eemdal5

Geplaatst door: maria
Prijs: € 10

Eiken theetafeltje was van mijn schoonmoeder

Bekijk de details
Thumb image eemdal5
Small image

He buurtgenoten, maandag ochtend vond ik een voetbal in m'n tuin, als je de eigenaar bent van deze bal,bel dan even bij me aan,dan krijg je 'm terug
P.s als m'n oranje auto op de parkeerplaats staat ben ik thuis,groet van mij

Avatar default thumb Havenstraatbuurt

De King Arthur Groep zoekt een vrijwilliger die op donderdag en/of vrijdag als assistent activiteitenbegeleider onze deelnemers wil begeleiden.

Samen met een begeleider biedt u activiteiten aan aan onze deelnemers met als doel de nog aanwezige functies bij de deelnemers te handhaven, te stimuleren en/ of te activeren. Hierbij staan de mogelijkheden en de wensen van de individuele deelnemer centraal. Onze deelnemers zijn mensen met geheugenproblemen of dementie.

Ons Ontmoetingscentrum is 4 dagen per week geopend tussen 10:00-16:00 uur en is gevestigd in de De Open Hof, ingang Binnenhof, Veenbesstraat 2. Loop gerust binnen als u eerst de sfeer wilt proeven en vraag dan naar Petra (maandag en dinsdag) of Ester (donderdag en vrijdag).

Heeft u interesse in deze functie stuur dan uw motivatie naar secretariaat@kingarthurgroep.nl of neem contact op met Anita Schimmel 06-46457344

Thumb 839362 Prins Hendrik Park
Small 20130115 101523

De VvE van Parkflat Sonnewende laat dit jaar 58 PV zonnepanelen op zijn dak installeren. Hiermee wordt een grote stap gemaakt in de verduurzaming van het gebouw. De ligging van het dak is ideaal voor zonnepanelen. De panelen zullen dan ook van 's morgens vroeg totdat de zon ondergaat, energie opwekken. In 7,8 jaar denkt de VvE de investering al terugverdiend te hebben.

Geef je mening