Categorieën
Postcode 3769KD bezoek een andere buurt
twee kolommen
Avatar default thumb Havenstraatbuurt

De King Arthur Groep zoekt een vrijwilliger die op woensdag als assistent activiteitenbegeleider onze deelnemers wil begeleiden.

Samen met een begeleider biedt u activiteiten aan aan onze deelnemers met als doel de nog aanwezige functies bij de deelnemers te handhaven, te stimuleren en/ of te activeren. Hierbij staan de mogelijkheden en de wensen van de individuele deelnemer centraal. Onze deelnemers zijn mensen met geheugenproblemen of dementie.
Ons Ontmoetingscentrum is 3 dagen per week geopend tussen 10:00-16:00 uur en is gevestigd in de Vredekerk, Generaal Winkelmanstraat 101 (zij ingang). Loop gerust binnen als u eerst de sfeer wilt proeven en vraag dan naar Mo (maandag en woensdag) of Tineke (vrijdag).

Heeft u interesse in deze functie stuur dan uw motivatie naar secretariaat@kingarthurgroep.nl of neem contact op met Anita Schimmel 06-46457344

Avatar default thumb

De deelnemers van de ontmoetingsgroep van King Arthur Groep die 3 dagen per week gehuisvest zijn in een eigen ruimte in de Vredekerk aan de Generaal Winkelmanstraat 101 te Soesterberg bakken dan ook voor de oudere inwoners van Soesterberg. Zin om een pannenkoek mee te eten? Laat het ons even weten.
Bel Mo van Vliet 06-46212512.

Vollenhove

Geplaatst door: Hans
Prijs:

mijn oplaadstation voor mijn gamma schroefboor machine, type ABM-18 18Volt-18 Volts, is kapot. kan accu's niet meer opladen. wie heeft er misschien nog één liggen, en doet er niets mee. zou hem graag van jou overnemen en mij er een groot plezier mee doen.

Bekijk de details
Avatar default thumb
Small 1501054
Nationale pakkenkoekendag 28 maart - Wij bakken mee! Komt u ook?

KING ARTHUR GROEP bakt gratis pannenkoeken!!
Vrijdag 28 maart 2014 is het weer Nationale Pannenkoek dag. Het ontmoetingscentrum van King Arthur Groep, Generaal Winkelmanstraat 101 te Soesterberg wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigt ouderen uit gratis een pannenkoek mee te komen eten (tussen 12:30 – 13:30 uur).
Oorspronkelijk is de Nationale Pannenkoek dag vooral de dag dat basisscholen bakken voor ouderen. Duizenden leerlingen uit de bovenbouw organiseren, met hulp van juffen, meesters, vaders en moeders, een pannenkoekfeest voor een oudereninstelling in de buurt. Onder het motto 'Bak mee voor ouderen!' zetten zij opa's en oma's zo elk jaar in het zonnetje met zelfgebakken pannenkoeken!
Wilt u op 28 maart bij ons aansluiten voor een pannenkoek? Meld u dan aan. Dat kan per e-mail: info@kingarthurgroep.nl of per telefoon: 06-46212512 (Mo van Vliet)

Avatar default thumb Havenstraatbuurt
Small rommelmarkt%2bsberg%2bfebr%2b14%2b 2

King Arthur Groep is actief op de Creamarkt op 12 april.

Op zaterdag 12 april zijn de deelnemers van de King Arthur Groep aanwezig met een stand op de Creamarkt in de 3 Eiken. Tussen 10:00-14:00 uur is iedereen van harte welkom om te kijken wat onze deelnemers gemaakt hebben.
Maandag 14 april komt de heer Lijftogt rond 11:00 uur piano spelen en zingen de deelnemers mee.
Woensdag 16 april gaan alle deelnemers een dagje uit naar Dierenpark Amersfoort.
Op woensdag 23 april komt Bart accordeon spelen en zingen de deelnemers mee.

U bent elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00-11:00 uur van harte welkom voor een kop koffie en een praatje. Wilt u meer informatie over ons Ontmoetingscentrum, Individuele Begeleiding thuis voor mensen met geheugenproblemen of dementie neem dan contact op met Anita Schimmel 06-46457344

Small buikdans%2bcursist
Aangeboden: Proefles buikdansen in Zeist op 26 maart.
carre

Geplaatst door: gerie
Prijs: Gratis

Op woensdag 26 maart begint de nieuwe cursus, gegeven door buikdanseres Hadyr.
Voor vrouwen die lekker willen dansen, aan hun houding werken en rug en buikspieren willen trainen.
De les wordt gegeven in het Noorderpunt, Laan van Vollenhove 1014. Voor beginners van 20.30 tot 21.45 uur.
De les voor gevorderd nivo duurt van 19.10 tot 20.25 uur.
Wil je weten of je het leuk vindt?
Vraag een gratis proefles aan.
Meer informatie en opgeven kan telefonisch: 030-6911868 / 06-11065606
of via www.buikdansenutrecht.nl

Bekijk de details
Avatar default thumb carre

Beste mede-bewoner van Zeist,
Het gaat best goed met Zeist; de financiën zijn redelijk op orde net als het voorzieningen niveau. Maar verdient Zeist de kwalificatie "redelijk" of kan de lat hoger ?
Op 19 maart kan je weer gebruik maken van je democratisch recht om de gemeenteraad te kiezen. Door daarvan gebruik te maken oefen je invloed uit op de gang van zaken in Zeist. Ongetwijfeld zul je je daarbij afvragen: heeft de politieke partij/de politicus waar ik vier jaar geleden op gestemd heb gebracht wat ik ervan verwachtte ? Mocht je daarover niet tevreden zijn of vindt je dat het anders moet dan bied ik je hierbij een alternatief.
Als betrokken burger wil ik een bijdrage aan mijn woonomgeving leveren en daarom heb ik mij aangemeld voor en ben ik als nummer 14(het rugnummer van Johan Cruijff, Nederlands beste voetballer ooit) opgenomen op de VVD lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Niet voor niets worden volksvertegenwoordigers in Nederland echter gekozen zonder "last en ruggespraak". Een volksvertegenwoordiger moet op basis van eigen inzicht en overtuiging een oordeel vellen. Als bewezen vrijdenker zal ik dan ook zeker niet klakkeloos de (lokale) partijlijn volgen. Het liberale gedachtegoed en het VVD programma zijn voor mij richtinggevend maar uiteindelijk zal ik iedere keer mijn eigen keus maken. Hierbij zal mijn, bij velen bekende "out of the box" manier van denken doorslaggevend zijn. Mag ik op jouw voorkeurstem rekenen?
Robert van der Gun

Thumb 1444747 Architectenbuurt-Oost
Small 1499913
Paranormale avond

Op 10 maart is Loes van Loon te gast bij De Gouden Engel.
Loes is een zeer to the point helderziend medium.
Zij zal waarnemingen doen a.d.h.v. foto’s en voor-werpen.
Aanvang 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.15 uur open.
Reserveren is gewenst.
Locatie: De Koppeling
De Clomp 1904, (achter de Nettorama), Zeist

Geef je mening