Categorieën
Postcode 4907RK bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small foto s%2bcamera%2b2%2b106
Aangeboden: "Kermisavonturen met Flupsie de muis" van Wilma Kuipers
Sterrenbuurt

Geplaatst door: Wilma
Prijs: € 12,95

Vader en moeder muis, Flupsie , Pieper en Grijsje gaan naar de kermis. Eenmaal daar aangekomen, begint de jongste muis Grijsje te piepen. Vader besluit om Flupsie en Pieper alleen op de kermis te laten. Dat vinden zij erg spannend. Ze mogen spelen totdat de grote wijzer van de kerkklok boven staat. Terwijl papa, mama en Grijsje zich vermaken in de snoepkraam, beleven Flupsie en Pieper spannende avonturen in het muizencircus, ze beklimmen de mast van het reuzenrad, ze snoepen hun buikjes vol en ze glijden van de reuzenglijbaan. Maar wat gebeurt er als ze de tijd zijn vergeten en wat nemen ze mee?

Leuk geïllustreerd (voor) leesboekje voor kinderen vanaf 5 t/m 9 jaar.
I.S.B.N. 978-94-6176-058-6
Uitgeverij boekscout.nl

Bekijk de details
Avatar default thumb
Small wp 000812

Komende maanden is de EHBO vereniging wel heel actief bezig. Vaak meerdere hulpverleningen per week, meestal in het weekend en vaak “meerdaags”. Ook is ons promotieteam actief: 27 april op de Markt, 10 mei op de Heuvel en 29 mei in Den hout op de jaarmarkt. Van koningsdag tot kermis, van kaaienloop tot cross en van carnaval tot KBO-activiteit; de EHBO vereniging Oosterhout is er allemaal bij om in geval van eventuele ongemakken en ongelukjes de diverse deelnemers en bezoekers van dienst te zijn. Mocht u geinteresseerd zin, klamp gerust een van onze vrijwilligers/sters aan of stap binnen bij onze welbekende hulpverleningsbus.
Over enkele maanden start ook het nieuwe cursusseizoen en nu al komen de eerste inschrijvingen binnen; oppas-opa’s en scoutingverenigingen voor de cursus EHBO bij kinderen, diverse bedrijven voor een opleiding reanimatie en een aantal belangstellenden voor een volledige basiscursus. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.
Het blijkt dat ook steeds meer ondernemers de toegevoegde waarde van de EHBO vereniging zien, met name in het kader van het maatschappelijk bewust ondernemen. Er zijn maar weinig verenigingen die zo “breed geworteld” zijn in de Oosterhoutse gemeenschap als die van ons, bij ieder evenement staan wij paraat. En onze dienstbaarheid straalt ook uit op uw bedrijf……Bovendien houden wij de relatie met onze sponsors graag levendig en proberen we ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde te vormen voor onze relaties.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.ehbo-oosterhout.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met nummer 0162-453863.

Small psp%2bkels
Aangeboden: psp
Sterrenbuurt

Geplaatst door: sylvia
Prijs: € 60

mooie psp uit 2004 met 5 spellen. alle spellen doen het. en de oplader is ook aanwezig.

Bekijk de details
Small limit%2bfiets1
Aangeboden: OMA fiets
Slotjes-West

Geplaatst door: Maria
Prijs: € 60

Goedrijdende omafiets.
Nieuwe verlichting, nieuwe ketting en kettingkast, nieuw slot met 2 sleutels.
hij staat klaar voor een proefritje.

Bekijk de details
Small 9789402206609
Aangeboden: "Zomeravonturen met Flupsie de muis" van Wilma Kuipers
Sterrenbuurt

Geplaatst door: Wilma
Prijs: € 12,95

In de zomer beleven vader en moeder muis met hun kinderen Flupsie, Pieper en Grijsje veel avonturen. Ze zoeken naar eten en spelen in het bos. Daar ontmoeten ze Meike en Lotje met hun ouders. Ze zoeken samen naar een nieuwe slaapplaats voor de muizen en hout om een klimrek te maken. Maar dan is er opeens iets vreemds aan de hand met Flupsie. Hij eet nog maar weinig, maar hij lacht wel veel. Wat is er toch met hem aan de hand?

Leuk geïllustreerd (voor)leesboekje voor kinderen vanaf 5 t/m 9 jaar.
I.S.B.N.978-94-022-0660-9
Uitgeverij Boekscout.nl

Bekijk de details
Small game1
Aangeboden: gamecube
Sterrenbuurt

Geplaatst door: sylvia
Prijs: € 75

leuke speelcomputer voor kinderen tussen de 4 en de 16 jaar. volledig met bedrading en 19 spellen die het allemaal doen.

Bekijk de details
Thumb image Kastelenbuurt

Vermist !! Sinds afgelopen donderdag mijn 9 jarige zwart witte poes genaamd Senna ! Senna is niet gewend om buiten te lopen dus ik verwacht dat ze angstig is .. Ze is te herkenen aan d'r masker in het zwart op d'r kop, en in d'r masker heeft Ze een witte wenkbrauw . Op haar rechtse poot zit een zwarte vlek , dw rest van der voorpoten en bef zijn egaal wit !

Thumb 862685 Sterrenbuurt

gevonden op de Effentweg een lokomotief damesfiets met sleutel kleur grijs 3 versnellingen
ben je hem kwijt bel 0630106659

Geef je mening