Categorieën
Postcode 6351 bezoek een andere buurt
  • Bericht
  • Video
  • Deel de laatste nieuwtjes en foto's met je buren
twee kolommen
Thumb 1412256 Vijlen

12
MAR
Spirituele woonkamer denktank bijeenkomst
19:30 tot 23:30
Beste buurtgenoten, iedere vrijdagavond is er een Gratis spirituele woonkamer denktank bijeenkomst in de spirituele mediamieke hobby thuispraktijk, natuurgeneeswijze en psychotherapie *Esoterie-Mysterique* van en voor geïnteresseerden, met uiteraard gratis koffie, thee, frisdrank en versnaperingen, die ook mee genomen mogen worden als aanvulling van het gehele assortiment aan lekkernijen.

Er worden dagelijkse spirituele, maatschappelijke, relatie en paranormale onderwerpen gebezigd, ook Reiki en andere methodes zijn geprogrammeerd, natuurlijk in een jasje van en met een flinke doses humor en gezelligheid, kortom het aangename met het geestelijk nuttige combinerend, tussen Nederlands, Duits en Belgische geïnteresseerde vrienden.

De lessen en gezelligheid bezigheden worden gegeven door bekend van tv en radio als ook lezingen, parapsycholoog Paragnost docent spirituele ontwikkeling Giorly Beaume en gastdocenten, voertaal is streekdialect, maar Nederlands of Duits alsook Franstalige uitleg is altijd mogelijk.
Voelt u zich eenzaam en alleen dan kom eens een avond kijken en beleef de sfeer van liefde en wederzijds respect.

Voor een afspraak mail naar esoteriemysterique@hotmail.com of kom vrijblijvend eens aan, iedereen is van ganse harte welkom ongeacht ras leeftijd of afkomst .
Aanvang 19,30 uur tot 23,30 uur in Vijlen Ptr. Gelissenstraat 68.Vijlen.

Organisator: Giorly J. Beaume
Locatie: 6294 Vijlen

Thumb 1488603
Small 1500276
Harrie Vroomen lijst 1 nummer 31

Ondernemend Kerkrade draagt in belangrijke mate bij aan de economische structuurversterking in Kerkrade en de Stadsregio Parkstad Limburg. Het economisch fundament wordt gecreëerd door de bedrijven en ondernemers in onze stad, wijken en op de bedrijventerreinen. Zij vormen de bron van werkgelegenheid, investeringen en economische groei. Het ondernemersklimaat moet gekoesterd en gestimuleerd worden. De gemeente moet werk maken van het verminderen van de administratieve lasten en minder regelgeving voor bedrijven, waardoor ondernemers zich meer kunnen richten op hun kernactiviteit: ondernemen. De bedrijventerreinen zijn belangrijke aanjagers van economische groei en werkgelegenheid. De gemeente investeert duurzaam in de kwaliteit, uitstraling en inrichting van het centrum en de bedrijventerreinen. Hierbij wordt ook gedacht aan een glasvezelnetwerk (voor o.a. snel internet) als basisinfrastructuur van dergelijke terreinen.

Ik wens u een zeer fijne dag toe, Harrie Vroomen

Kijk ook eens bij https://www.facebook.com/harrie.vroomen

Thumb 700070
Buurtpreventie, burgerwacht

Hoe denkt U over een #burgerwacht #buurtpreventie in Kerkrade? Zou U deelnemen?#geefinbrekersgeenkans #samensterk #WA_Spekholz

Laat het eens weten hoe u erover denkt en of u zich inderdaad zou willen aanmelden!

Thumb 1488603
Small 1496220
Laagste opkomst ooit verwacht bij verkiezingen. U stem maakt zeker verschil uit.

https://www.facebook.com/harrie.vroomen

Artikel nu.nl

'Laagste opkomst ooit verwacht bij verkiezingen'

De opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen over een maand kan de laagste aller tijden worden.

Slechts 42 procent van de kiesgerechtigden maakt zeker de gang naar de stembus, blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo onder 1.300 mensen, meldt de NOS.
Normaliter ligt het opkomstpercentage rond de 50 en bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen kwam het uit op 54,1.
Belangrijkste argument om niet te gaan stemmen is voor veel mensen dat het toch geen verschil maakt. Ze vinden dat de politiek niet luistert. Ook zeggen veel mensen te weinig van lokale politiek te weten.
Zorg wordt gezien als belangrijkste thema in de komende verkiezingen, maar ook werk en inkomen tellen mee. Dat zijn niet geheel toevallig onderwerpen die meer en meer tot het takenpakket van gemeenten gaan behoren.
De belangrijkste winnaars van de verkiezingen worden de lokale partijen. Gezamenlijk hebben ze nu al meer dan een kwart van de gemeenteraadszetels en dat aantal gaat groeien, zo is de verwachting.

Bron
http://www.nu.nl/politiek/3707223/laagste-opkomst-ooit-verwacht-bij-verkiezingen.html?fb_action_ids=262098757299834&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1394360274163006%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Thumb 1488603
De gemeentelijke financiën staan onder druk

De gemeentelijke financiën staan onder druk als gevolg van de beleidskeuzes van het huidige kabinet. Het voldoen aan de eisen van Brussel en de enorme financiële steunpakketten voor Europese probleemlanden zorgen ervoor dat de rekening hiervoor wordt neergelegd bij de burgers in dit land en dus ook bij de burgers van Kerkrade.

De decentralisatie van rijkstaken (= afschuiven van taken - Jeugdzorg, AWBZ en Participatiewet - naar gemeenten en er minder geld voor beschikbaar stellen) zal een extra druk leggen op de gemeentelijke financiën. Begrotingsevenwicht is het uitgangspunt van het gemeentelijke huishoudboekje, maar dit zal steeds moeilijker blijken te zijn. Dit zal moeten leiden tot een herbezinning op de kerntaken en investeringsplannen van de gemeente.

Bezuinigen moet ook echt bezuinigen zijn en zo min mogelijk lastenverzwaring voor burgers en bedrijven. Een kleinere en efficiënt opererende lokale overheid kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde financiële positie van de gemeente.

Kijk ook eens op mijn FB site www.facebook.com/harrie.vroomen

Thumb 1488603
Small 1497811
Harrie Vroomen lijst 1 nummer 31 Standpunten 1 !!!!

De gemeentelijke financiën staan onder druk als gevolg van de beleidskeuzes van het huidige kabinet. Het voldoen aan de eisen van Brussel en de enorme financiële steunpakketten voor Europese probleemlanden zorgen ervoor dat de rekening hiervoor wordt neergelegd bij de burgers in dit land en dus ook bij de burgers van Kerkrade. De decentralisatie van rijkstaken (= afschuiven van taken – Jeugdzorg, AWBZ en Participatiewet – naar gemeenten en er minder geld voor beschikbaar stellen) zal een extra druk leggen op de gemeentelijke financiën. Begrotingsevenwicht is het uitgangspunt van het gemeentelijke huishoudboekje, maar dit zal steeds moeilijker blijken te zijn. Dit zal moeten leiden tot een herbezinning op de kerntaken en investeringsplannen van de gemeente. Bezuinigen moet ook echt bezuinigen zijn en zo min mogelijk lastenverzwaring voor burgers en bedrijven. Een kleinere en efficiënt opererende lokale overheid kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde financiële positie van de gemeente.

Ik wens u een zeer fijne dag toe, Harrie Vroomen

Kijk ook bij https://www.facebook.com/harrie.vroomen

Avatar default thumb
5e Limburgs Kampioenschap Mik Dohmen (12) !!

;-) Tijdens het Limburgs Kampioenschap Judo voor jongens -15 jaar heeft Mik Dohmen (12) voor het 2e jaar op rij de titel gewonnen in de klasse -34 kg.Het was z'n 5e titel in totaal. De finale was een copie van vorig jaar,tegen Tomoya Martinowicz uit Blerick. Ook dit jaar won Mik in de Golden Score. Door dit resultaat neemt hij op 8 maart deel aan het NK-Judo in de "topsporthallen"in Eindhoven

Avatar default thumb
Goud Judoka Mik, Zilver voor Jesse !!

Tijdens het jaarlijkse Open West Brabants kampioenschap in Wouw heeft Mik Dohmen (12) voor het derde jaar op rij de Titel gewonnen :-P. Hij was de sterkste in de klasse -34 kg,in de finale werd Haarlemmer Zico Valks met Yuko verslagen. Broer Jesse (9) pakte zilver bij de jongens -12 jaar tot 27 kg.Hij won drie keer met ippon en verloor :-$ :-Sz'n finale met ippon.

Geef je mening