Categorieën
Postcode 6717SV bezoek een andere buurt
twee kolommen
De Kraats en Nergena

Geplaatst door: Nadine
Prijs: Gratis

Omdat ik al klant ben van Simyo, krijgen mensen die via mij een abonnement afsluiten 10 euro korting op hun abonnement. Ik had dat zelf ook erg graag gehad toen ik mijn abonnement afsloot, ik kende alleen niemand die dat had. Daarom wil ik dit graag nu met jullie delen. Als je een abonnement afsluit via www.simyo.nl/vriendendeal/huzb0n krijg je die 10 euro korting. Ik vind het het beste abonnement ooit, want je kan maandelijks je bundel aanpassen. Verder zit het gewoon op het KPN-netwerk, dus altijd goed bereik. En supergoedkoop.

Bekijk de details
Small dscf2520
Aangeboden: Prachtige Heldense Mahonie dressoir
Indische buurt

Geplaatst door: Michelle
Prijs: N.o.t.k.

Goedendag,

Hierbij bied ik een prachtige Mahonie dressoir aan van de Heldense meubelfabriek. Hij is gebruikt, maar in goede staat. Je kunt een heleboel kwijt in dit dressoir vanwege de vele opberg mogelijkheden.

Het dressoir heeft de volgende afmetingen:
Lengte: 180 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 85 cm

Het dressoir heeft 4 lades en 4 deuren. Er zijn 2 korte legplanken, en 1 lange legplank. U kunt gerust langskomen om het dressoir te komen bezichtigen. Stelt u gerust vragen.

Gelieve alleen serieuze biedingen!

Bekijk de details
Small ring%2b1
Aangeboden: ringen
De Hoven

Geplaatst door: klara
Prijs: € 0,50

ringen voor € 0,50 per stuk bestemt: Hoop voor Albanie waar wij al jaren de mensen helpen en voor verwaarloosde oude mensen en straat kinderen een huis geven. thuis hebben wij een boekje waar het geld naar toe gaat. de ringen zijn allerlei kleuren en verstelbaar naar je vingers

kosten koper

Bekijk de details
Thumb 1063286 De Velden en Beken

MORGEN GEZOND WEER OP.........wie wil dat niet? En dat kan!
Graag bied ik je geheel vrijblijvend een algehele GEZONDHEIDSTEST aan met de elektro - acupunctuur methode van Dr. Eduard Voll ( EAV-test ) in onze Praktijk Natuurgeneeskunde a/d Prinsenhof 32 ( wijk Veldhuizen - ook andere wijken uiteraard welkom - ).Info/aanmelden: 0318 640804
( Dick Voordewind, natuurgeneeskundig energetisch therapeut )
** en voor wat EXTRA ENERGIE geef ik ook 'shiatsu' - acupressuur / meridiaan- / chakra - therapie en AURA reading/healing **

KLAPHEK

Geplaatst door: Sunny
Prijs: N.o.t.k.

Leuke, handige, mooie spulletjes voor kleine prijsjes zoek je iets kom eens buurten de kans is groot dat wij het hebben.
Bij besteding van minimaal € 10,00 big shopper of isoleertas kado.

Je kunt ons vinden op de Tuinderslaan 18 A in Ede

Bekijk de details
Avatar default thumb Horstwijk
Small fiat%2b2

Tussen zondagavond halftien en maandagochtend acht uur (14 april) is op de parkeerplaats bij Brederhorst/Lindenhorst/Boekhorst een zijruit van een Fiat Grande Punto ingeslagen. Deze auto is ONZE BUURTAUTO, nu dus tijdelijk even in reparatie bij de garage.

Uit de auto zijn verschillende zaken gestolen, waaronder de contactsleutel en een zwarte map met daarin de multi-tankkaart. Omdat niemand iets aan deze zaken heeft, zal de dief de spullen waarschijnlijk hebben weggegooid.

Indien u iets van onze Fiat vindt meldt u dit dan bij gemeente of politie, of bel de beheerder, Wilna Bron, 0318-36200.

De buurtauto is in bezit van en maakt onderdeel uit van de landelijke non profitorganisatie MyWheels. Op mywheels.nl ziet u welke auto's allemaal in de omgeving beschikbaar zijn.

Rietkampen

Geplaatst door: Saskia
Prijs: N.o.t.k.

Ik zoek van die ouderwetse rieten of ookwel biezen vloertegeltjes genaamd. Vierkante tegeltjes van 30 x 30 cm. Ik heb er al een aantal, maar niet genoeg voor de hele kamer. Wie kan mij hieraan helpen, liefst voor een zacht prijsje?? Alvast bedankt.

Bekijk de details
Thumb 1063286 De Velden en Beken

* Als je begrijpt, wat ik bedoel... * aldus Olivier B. Bommel.... ik ga binnenkort een heel lange reis maken.... helemaal van Rommeldam, je weet wel ver weg in BOMMELLAND, naar FRIESLAND in Drachten: 17 mei ben ik daar met mijn jonge vriend Tom Poes op de landelijke stripbeurs in DRACHTEN. Nu begrijp je, wat ik - * dick- er - dap* bedoel: ik zoek BOMMELFANS hier in de regio om samen met mij naar deze stripbeurs te gaan... bel je me ff: 0318 -640804 ( Dick Voordewind, Prinsenhof 32 , EDE ( wijk veldhuizen )

Geef je mening