Categorieën
Postcode 6821DC bezoek een andere buurt
twee kolommen
Thumb 1226274 Sint Janskerkstraat en omgeving
Small image

Ook veel last van zwerfafval ruim het zelf op: Doe mee met de actie van #vroegevogels maak een #zwerfie en ruim het zerfafval op.

Avatar default thumb ELderveld
Small paco%2b

vandaag in een onbewaakt ogenblik weggevlogen
onze Grasparkiet Paco

ELderveld

Geplaatst door: Christel
Prijs: N.o.t.k.

Ik zoek oppaswerk of schoonmaak-werk in Arnhem-Zuid, dus ik durf hier te vragen of iemand toevallig opzoek is naar een oppas of een schoonmaakster!( Of iemand kent die dit toevallig zoekt) Zou mooi zijn als we elkaar zo in behoeftes kunnen voorzien. Studeren en op kamers wonen is duur zat en ik zou graag mijn weekendbaantje willen aanvullen.

Mijn naam is Christel en ik woon in Elderveld. Ik ben 22 jaar en studeer aan de Radboud universiteit, en heb weinig les. Ik werk nu 7.5 jaar bij Bart smit en pas elke dinsdag middag op 2 lieve kindjes op. Ik woon sinds kort niet meer bij mijn ouders en zou daarom graag mijn salaris bij Bart Smit willen aanvullen met oppassen of schoonmaken.

Mocht u een leuke, spontane, creatie oppas zoeken neem dan contact op.
En als u een flexibele goedkope schoonmaakster zoekt kunt u ook contact opnemen.

Bekijk de details
Thumb joop%2btoeter Laar-Oost
Small het%2bleger%2bkan%2bde%2bkleren%2bkrijgen

Vanaf dinsdag 1 april is onze 2e handskledingwinkel weer voorzien van een zomercollectie.
Mensen met een smalle beurs, en wie heeft die niet, dus iedereen is welkom!
Hoefbladlaan 38 open op di.wo.vrijdagmiddag van 13.30 u tot 16.30 uur. Kleding kan ook gebracht worden. Het leger des Heils is er blij mee. Kleding krijgt bij ons een 2e leven.

ELderveld

Geplaatst door: R
Prijs: € 0

Wie heeft er op maandagmiddag 7 april een zwartleren hondenriem gevonden met een stalen halsketting?
Deze riem is verloren in het plantsoen naast de Helmondstraat bij het fietspad.
Bel. 06-28262556

Bekijk de details
Avatar default thumb Arnhemse allee

Mijn oude berichten nog even omhoog gehaald voor die arme padjes...

Er is een PADDENTREK bij de Witte school..
Als je er met je auto/brommer/fiets rijdt kijk dan svp even uit.
Ze steken de straat over van vijver naar vijver!
(Bronbeeklaan & Kloosterstraat)
Ze kunnen ook niet goed tegen de hoge stoeprand aankomen.. dus als je ze een handje wilt helpen? GRAAG

Eigenlijk zou er een paddentunnel moeten komen Gemeente Arnhem.. want dit zal wel jaarlijks gebeuren tussen deze 2 sloten.. In ieder geval meer stoepranden verlagen svp!

Misschien kunnen de kinderen van de witte school waarschuwingsborden maken voor de weggebruikers..
"Let op Padden"
____________________________________________________________

Zojuist weer een aantal padden over geholpen. Voor sommige was het te laat.. Liggen ze daar helemaal plat of deels aangereden. Bah, arme beestjes. Het kan zijn dat ze overdag minder actief zijn, dan met schemer/donker.. (inderdaad blijken ze tussen 19.00 en 7.00 uur actief, volgend google)
Als je eens wilt kijken of je er ook een paar kan helpen, graag!! Ook niks bij zo'n school al die padden lijken... Wijs svp ook de Gemeente erop. BVD ;)
________________________________________________________________

De Gemeente heeft inmiddels over de kolken (putten) gaas gespannen, want daar vielen ook padden in wanneer ze langs de goot een weg zochten. Op termijn komt er een faunapassage als er budget is.. Ik hoop dat het niet jaren op zich laat wachten. De grote trek lijkt voorbij, 's avonds help ik nog een enkel padje maar zoveel als er 1 a 2 weken terug zaten is niet meer.
_______________________________________________________________

3 April; Er springen nog steeds padden op de stoepen en wegen bij de witte school > op de Bronbeeklaan / Kloosterstraat ter hoogte van de vijvers.
Soms zijn ze al gewond... vanavond 2x bloed aan de kopjes gezien ;( Misschien kunnen er andere mensen eens 's avonds gaan kijken of ze padden van de weg/uit de goot kunnen halen? Volgens de Gemeente springen ze nu richting de natuurspeeltuin.. (westelijke richting) dus die kant op helpen aub

;( De gemeente wil géén extra stoepverlaging maken aan die westkant, waar ze gaas in enkele putten hebben gedaan. Volgens hun zijn er voldoende mogelijkheden op bij stoepverlagingen richting vijver te komen. Rechts van de bus is een verlaging, de volgende links van de bus is er pas na 49 stappen!! Als ze dus die richting kiezen en steeds geen doorgang naar de vijver vinden, huppen ze weer terug de weg op.. ;( waren ze aan de overkant!
Er moet echt aan de linkerkant van de bushalte een kleine verlaging komen voor de padden! Die plannen (faunapassage) kunnen nog járen duren!

please vraag het óók aan de Gemeente op de Arnhem site; https://www2.arnhem.nl/smile/interform.jsp
bvd!

Small dsc02209
Aangeboden: Leren bankstel
ELderveld

Geplaatst door: Bobbi
Prijs: T.e.a.b.

Ruime 2 zits bank en 2 fauteuils.
Bank heeft lichte gebruik sporen, rijtuigen leer makkelijk in onderhoud

Bekijk de details
Avatar default thumb arnhem-zuid

Angela Groothuizen verteld over haar theatervoorstelling eeuwige jeugd , en over het werk van Stichting strong Together.
5 april treed Angela op in Arnhem, op vertoon van je ticket krijg je 2 gratis entreekaarten op de beurs van strong together die op 6 april gehouden word in de Akkerwindestraat 71 .meer over Angela : www.angelagroothuizen.nl
meer over de stichting www.strongtogether.nl

Geef je mening