Categorieën
Postcode 6843SJ bezoek een andere buurt
twee kolommen
Thumb 1161440 ELderveld
Small ap021

Een overzichtsfoto van een deel van de wijk Elderveld in Arnhem, Nederland. De foto is genomen ergens in of rondom 1990 vanaf de Sterflat aan het Schipholplein.

*

An overview photo of a part of the district Elderveld in Arnhem, the Netherlands. The photo was taken somewhere in or around 1990 from the Star Flat at Schiphol Plaza.

ELderveld

Geplaatst door: R
Prijs: € 0

Wie heeft er op maandagmiddag 7 april een zwartleren hondenriem gevonden met een stalen halsketting?
Deze riem is verloren in het plantsoen naast de Helmondstraat bij het fietspad.
Bel. 06-28262556

Bekijk de details
Elst-Noordoost

Geplaatst door: hanneke
Prijs: N.o.t.k.

ik zoek voor mijn poes een oppas voor de vakantie,s om voor haar te zorgen

Bekijk de details
ELderveld

Geplaatst door: Christel
Prijs: N.o.t.k.

Ik zoek oppaswerk of schoonmaak-werk in Arnhem-Zuid, dus ik durf hier te vragen of iemand toevallig opzoek is naar een oppas of een schoonmaakster!( Of iemand kent die dit toevallig zoekt) Zou mooi zijn als we elkaar zo in behoeftes kunnen voorzien. Studeren en op kamers wonen is duur zat en ik zou graag mijn weekendbaantje willen aanvullen.

Mijn naam is Christel en ik woon in Elderveld. Ik ben 22 jaar en studeer aan de Radboud universiteit, en heb weinig les. Ik werk nu 7.5 jaar bij Bart smit en pas elke dinsdag middag op 2 lieve kindjes op. Ik woon sinds kort niet meer bij mijn ouders en zou daarom graag mijn salaris bij Bart Smit willen aanvullen met oppassen of schoonmaken.

Mocht u een leuke, spontane, creatie oppas zoeken neem dan contact op.
En als u een flexibele goedkope schoonmaakster zoekt kunt u ook contact opnemen.

Bekijk de details
De Laar-Oost

Geplaatst door: Toby
Prijs: N.o.t.k.

computer hulp (€10,-/u)
Diensten:
Computertraining voor ouderen en jongeren;
Computerbouwer;
Windows installatie;
Software installatie;
Overklokken;
Computer reparatie.

Meer dan 10 jaar ervaring en nog steeds een van de goedkoopste!

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak:
0614719262
t.van.bloppoel@outlook.com

Bekijk de details
Avatar default thumb ELderveld
Small paco%2b

vandaag in een onbewaakt ogenblik weggevlogen
onze Grasparkiet Paco

Thumb 1205366 Zilverkamp

Op 2e Paasdag (21 april) wordt een muzikale Rommelmarkt gehouden in Het Zandse Gemeenschapshuis aan de Van Wijkstraat 31 in Huissen. Tijd: 11:30-17:00 uur. Evt. rommelmarktspullen kunt u afgeven op adres Kersenbongerd 2.

Avatar default thumb Schuytgraaf Bongeren
Small picture%2b021

In Arnhem wordt op zaterdag 12 april de Dorcas Kledingactie gehouden. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kan schone en gave kleding worden afgeleverd bij het inzameldepot van hulporganisatie Dorcas. Ook gebruikte mobiele telefoons en schoenen zijn welkom, evenals huishoudelijk textiel zoals dekens, beddengoed, handdoeken en gordijnen.

Het depot (bereikbaar op telefoonnummer 06-48090786 of via www.dorcasarnhem.nl) is gevestigd aan de Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid, Schuytgraaf. Onder genot van koffie en/of thee is er gelegenheid om vragen te stellen. De opbrengst is bestemd voor het werk van Dorcas voor de allerarmsten in Oost-Europa.

Dorcas Kledingactie 2014
In het hele land wordt in de week van 12 tot en met 19 april de Dorcas Kledingactie gehouden. Op tientallen locaties kan die dag kleding worden ingeleverd. Het is het zevende achtereenvolgende jaar dat Dorcas een landelijke kledinginzameling organiseert. De actie leverde vorig jaar 60.000 kilo kleding op.

Geef je mening