Categorieën
Postcode 6883DB bezoek een andere buurt
twee kolommen
Arnhemse Allee

Geplaatst door: Hein
Prijs: N.o.t.k.

Hallo,
ik zoek iemand om mij te helpen met spaanse conversatie
Alleen uit een boekje leren wil niet.

gr Hein

Bekijk de details
Herman Heyermansstraat

Geplaatst door: Marta
Prijs: € 10

In goede conditie, weg wegens verhuizing

Bekijk de details
Herman Heyermansstraat

Geplaatst door: Marta
Prijs: € 20

Droogmolen in goede conditie, moet weg i.v.m. verhuizing appartament

Bekijk de details
Thumb 1418899 West

Zaterdag 31 mei 2014 te Arnhem

Met meerdere vrijwilligers zijn wij druk in de weer om de eerste Tour voor MS in Arnhem te organiseren. Tot zover zijn we druk geweest met het oprichten van de stichting, uitwerken van de route, aanvragen van vergunningen, inrichten van de site, verkrijgen van de ANBI - status (Algemeen Nut Beogende Instelling), regelen van verkeersregelaars en EHBO - medewerkers en het werven van vrijwilligers .
Nou, bovenstaande is grotendeels geregeld. Wat ons nu rest is bekendheid geven aan de tour. Dit gebeurt middels promotie via verschillende media en door gebruik te maken van het netwerk van vrijwilligers en andere gemotiveerden d ie van de Tour voor MS een succes willen maken. Het is waarschijnlijk dat u via één van hen deze mail ontvangt.
Wat is het doel van de Tour voor MS? Stichting Tour voor MS wil middels drie fietstochten geld inzamelen voor onderzoek naar MS. Op zaterdag 31 mei 2014 is in Arnhem de start van een fietsfeest voor kids, een rit voor recreanten (35 km) en een tocht voor de ervaren fietsers (80 km) . De deelne mers fietsen deze tocht tegen een gesponsord bedrag om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar medicatie tegen MS. Wij vragen u dus om op een sportieve wijze een bijdrage te leveren aan dit belangrijke doel. U zorgt voor het sponsorbedrag en de sportieve invulling en wij doen er alles aan om er een mooie, gezellige, goed georganiseerde sportieve dag van te maken.
Laten we samen ons steentje bijdragen aan dit goede doel!
Wie zit erachter? Marcel van Domselaar (37) heeft sinds 2011 Primai r Progressieve MS. Marcel is een doorzetter en wil het beste uit zichzelf halen. Hij wil alles in het werk stellen om zijn bijdrage te leveren aan de oplossing voor dit probleem; medicatie voor PP MS. Dat is typisch Marcel. Voordat hij MS kreeg, had hij zijn eigen eetcafé. Vanwege zijn ziekte moest hij dat verkopen. Gelukkig heeft hij nog steeds die ondernemersgeest, maar hij kan dit doel niet alleen verwezenlijken. Daarom organiseert hij ‘Tour voor MS ’, hij wil zo samen met de deelnemers een bijdrage leveren aan de oplossing van dit probleem.
Als u meer informatie wenst. Wilt u meer over de Tour voor MS weten: bezoek onze site of mail ons . www.tourvoorms.nl

Avatar default thumb Herman Heyermansstraat

Net wat spulletjes te koop gezet

Herman Heyermansstraat

Geplaatst door: Marta
Prijs: € 30

Wegens verhuizing naar klein appartement, het bed is 180 x 210

Bekijk de details
Thumb 1418899 West
Small 20140417 142506

Majolica uit onze buurt is vandaag 30 jaar geworden!

Thumb 1418899 West

Voor de bejaarden in Thuvine zong ik Hollandse liedjes.

Geef je mening