Categorieën
Postcode 6921SR bezoek een andere buurt
twee kolommen

kom fijn sjoelen we kunnen nog enkele dames en heren gebruiken onder het genot van een kopje koffie of iets anders. kom gerust even binnen.Bijna iedere dinsdagmiddag, aanmelden bij Ans ABBINK telefoon 0316-266530 of email
j.denboer39@kpnplanet.nl

Organisator: Fred
Small dsc00858
Gezocht: Onze zwarte Kitty
Zonnemaat

Geplaatst door: M C G
Prijs: N.o.t.k.

Klein zwart poesje van 10 maanden, lichtbruine ogen. Heeft een bruin bandje om
met belletje en naamkokertje. Kitty word sinds dinsdag ochtend 22 april vermist na dat zij met haar moeder Sylvester door de voortuin heeft lopen struinen.
Sylvester voelt zich zeer Alone. Voor de vinder wacht 'n zelf gebakken appeltaart !
Voor exact signalement zie de foto . Fam Gaertner tel 0316-330025

Bekijk de details

Grote postzegelbeurs zondag 27 april in Huissen GLD
Postzegelvereniging Oranjeleeuw ( v/h GO-ING) houdt regelmatig op zondag grote postzegelbeurzen in
"sport & ontmoetingscentrum De Brink"
Brink 8 6852 EE in Huissen
De beurs is van 10.00 tot 14.30 uur Iedereen is van harte welkom

eerstvolgende Beurs : 25 mei
Inlichtingen Wil Aleven 026 327 1979

Organisator: corry
Thumb 1418899 West

Zaterdag 31 mei 2014 te Arnhem

Met meerdere vrijwilligers zijn wij druk in de weer om de eerste Tour voor MS in Arnhem te organiseren. Tot zover zijn we druk geweest met het oprichten van de stichting, uitwerken van de route, aanvragen van vergunningen, inrichten van de site, verkrijgen van de ANBI - status (Algemeen Nut Beogende Instelling), regelen van verkeersregelaars en EHBO - medewerkers en het werven van vrijwilligers .
Nou, bovenstaande is grotendeels geregeld. Wat ons nu rest is bekendheid geven aan de tour. Dit gebeurt middels promotie via verschillende media en door gebruik te maken van het netwerk van vrijwilligers en andere gemotiveerden d ie van de Tour voor MS een succes willen maken. Het is waarschijnlijk dat u via één van hen deze mail ontvangt.
Wat is het doel van de Tour voor MS? Stichting Tour voor MS wil middels drie fietstochten geld inzamelen voor onderzoek naar MS. Op zaterdag 31 mei 2014 is in Arnhem de start van een fietsfeest voor kids, een rit voor recreanten (35 km) en een tocht voor de ervaren fietsers (80 km) . De deelne mers fietsen deze tocht tegen een gesponsord bedrag om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar medicatie tegen MS. Wij vragen u dus om op een sportieve wijze een bijdrage te leveren aan dit belangrijke doel. U zorgt voor het sponsorbedrag en de sportieve invulling en wij doen er alles aan om er een mooie, gezellige, goed georganiseerde sportieve dag van te maken.
Laten we samen ons steentje bijdragen aan dit goede doel!
Wie zit erachter? Marcel van Domselaar (37) heeft sinds 2011 Primai r Progressieve MS. Marcel is een doorzetter en wil het beste uit zichzelf halen. Hij wil alles in het werk stellen om zijn bijdrage te leveren aan de oplossing voor dit probleem; medicatie voor PP MS. Dat is typisch Marcel. Voordat hij MS kreeg, had hij zijn eigen eetcafé. Vanwege zijn ziekte moest hij dat verkopen. Gelukkig heeft hij nog steeds die ondernemersgeest, maar hij kan dit doel niet alleen verwezenlijken. Daarom organiseert hij ‘Tour voor MS ’, hij wil zo samen met de deelnemers een bijdrage leveren aan de oplossing van dit probleem.
Als u meer informatie wenst. Wilt u meer over de Tour voor MS weten: bezoek onze site of mail ons . www.tourvoorms.nl

Small heightsmeditation430

Jeroen Kloosterman: Deze zanger/gitarist komt uit Duiven en is sinds hij gitaar speelt helemaal gek van Blues, rauwe pure Blues. Een paar van zijn grote voorbeelden zijn Johnny Winter, John Leek Hooker, JJ Cale, maar ook Jimmy Hendriks. Met name de muziek van de jaren 60 en 70 vindt Jeroen lekker klinken; Stephen Stills en het rauwe werk van Canned Heat.
Hij heeft in allerlei bandjes gespeeld en veel liedjes zelf geschreven. Maar lekker akoestisch blues spelen en zingen kan Jeroen ook in zijn eentje. En dat gaat hij deze avond in De Lantaern dan ook doen. Kloosterman belooft een optreden van afwisselend oude bekende rocknummers, blues songs en zelf geschreven nummers.
Autumn Leaves: Het akoestisch duo Autumn Leaves komt uit Budel en bestaat uit: Nina de Werk (zang, gitaar en djembe) en Sjoerd Patzer (zang en gitaar).
In mei 2012 werd de basis voor Autumn Leaves gelegd. De alternatieve/progressieve rockband TekaTock is dan naarstig op zoek naar een zanger of zangeres. Sjoerd, (de gitarist van de band) heeft Nina de Werk gevraagd of ze op auditie wil komen om de band compleet te maken. Ze deed het erg goed en heel belangrijk er was een klik met de overige bandleden. De muziek van Autumn Leaves is het beste te omschrijven als rustige, akoestische gitaarmuziek met zo nu en dan maat- en sfeerwisselingen, en is te plaatsen in de categorie singer/songwriter. Verder brengt Autumn Leaves bekende covers in een eigen jasje.
HeightsMeditation : Een groep van maar liefs zeven muzikanten, die een enorme passie hebben om muziek te maken, daarvan enorm genieten en het publiek hiervan deelgenoot willen maken. Dat is wat drummer Risty voor ogen had bij zijn initiatief voor de band in 2010.
Risty had al in verschillende bands gespeeld, maar wilde die echte 'exciting reggae'. Muziek moet ontroeren en vervoeren, het moet rust kunnen geven, het moet je meenemen naar hogere sferen. Simpelweg HeightsMeditation dus. Met eigen (reggae)nummers als Princess' en 'Pies Ting' maar ook klassiekers als 'Pale Moonlight' van Bob Marley of 'Never let me go' Bitty Mc Clean, weet de band bij elk optreden het publiek mee te nemen op hun muzikale reis en de liefde voor muziek over te brengen op de toehoorders. HeightsMeditation staat voor kwaliteit en maakt van elk optreden iets bijzonders. HeightsMeditation staat voor pure passie.

http://www.youtube.com/watch?v=4dUUONBsMqU

Organisator: M
Thumb 1418899 West
Small 10173733 613254322097849 4421446913347522110 n

Vandaag speelde buurtjournalist Willeke Tjassens voor Paashaas in de buurt (Rubenstraat Duiven)

Thumb 1418899 West
Small 20140417 142506

Majolica uit onze buurt is vandaag 30 jaar geworden!

Thumb 1418899 West

Voor de bejaarden in Thuvine zong ik Hollandse liedjes.

Geef je mening