Categorieën
Postcode 6974LC bezoek een andere buurt
twee kolommen
Dieren Noord Oost

Geplaatst door: Jeannet
Prijs: € 2,50

Arendsoog boeken nummer: 1-2-3-6-7-17-19-21-26-28-31-33-34-35-37-38-40-41.Gelamineerd en met kartonnen kaften.Per boek te koop.

Bekijk de details
Avatar default thumb Dieren-West boven spoorlijn

Op dinsdag 29 april organiseert de Dierense korfbalvereniging KV Diderna/ Visser Sloopwerken weer haar maandelijkse BINGO in zalencentrum Theothorne te Dieren.
Zaal open vanaf 18.30u, de ballen gaan vanaf 19.30u rollen.

www.diderna70.nl

Avatar default thumb Dieren-West boven spoorlijn

Atalante – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Het eerste van KV Diderna/Visser Sloopwerken was afgereisd naar Apeldoorn voor de wedstrijd tegen Atalante .
Met een nieuwe competitie is alles weer mogelijk dus iedereen was hoopvol en vol zelfvertrouwen.
Na de warming-up gingen ze de kleedkamer in voor een gesprek met de coach. Na de technische tips en de positieve woorden gingen de spelers het veld op.
De opstelling van KV Diderna/Visser Sloopwerken was :

Jarno Jeffrey Reserves : Dennis Afwezig : Daphne
Sjoerd Robin Daniele
Juliette Marleen
Tess. Sanne

De wedstrijd was begonnen en Atalante nam de bal uit. Ze speelde wat over en kregen een kans om te schieten. Het eerste schot van Atalante was meteen raak en zo stond het al snel 1-0.
Nu nam KV Diderna/Visser Sloopwerken de bal uit en dit leidde al snel tot balverlies en nu kwam de bal weer in het verdedigings vak van KV Diderna/Visser Sloopwerken. Weer had Atalante maar één kans nodig om te scoren en nu stond Diderna achter met 2-0.
Gelukkig kwam KV Diderna/Visser Sloopwerken snel terug met 2-1 en de 2-2. Na de eerste 2 doelpunten werd het steeds makkelijker om te scoren.
De 2-3 en 2-4 kwamen dus ook redelijk snel. Het ging gelijk op maar KV Diderna/Visser Sloopwerken bleef voor staan. Atalante scoorde de aansluitingstreffer (3-4) maar KV Diderna/Visser Sloopwerken reageerde hier snel op en maakte de 3-5 en kort daarna ook de 3-6.
De Apeldoorners kwamen weer dichterbij met de 4-6 waarna het een tijdje zo bleef. KV Diderna/Visser Sloopwerken scoorde voor de rust nog de 4-7.

De 2e helft was begonnen en KV Diderna/Visser Sloopwerken nam de bal uit. Na een paar mooie aanvallen van beide teams was KV Diderna/Visser Sloopwerken de eerste die scoorde na de rust en hiermee de voorsprong vergrootte met 4-8. Beide teams gingen er vol voor en uiteindelijk scoorde de Apeldoorners nog 2 keer ( 5-8 , 6-8).
Veel meer kon Atalante niet meer doen want KV Diderna/Visser Sloopwerken scoorde nog twee maal (6-9 ,6-10) en won de wedstrijd uiteindelijk met 6 tegen 10.
De punten zijn binnen en KV Diderna/Visser Sloopwerken begint goed aan de nieuwe competitie.

Groeten Robin Brouwer.

Doelpunten KV Diderna/Visser Sloopwerken:
2-1 Jeffrey 4-7 Robin
2-2 Jeffrey 4-8 Jeffrey
2-3 Jarno 6-9 Robin
2-4 Jarno 6-10 Marleen
3-5 Marleen
3-6 Tess

Thumb 1400100 Dieren-West boven spoorlijn
Small yentl flavour

Deel iets met de buurtYentl Flavour in Tagore

Op zaterdagavond 29 maart treedt het trio ‘Yentl Flavour’ op in Tagore te Dieren.
Anna Maria Roos (zang), Allert van der Heijden (gitaar) en Cornelie Wannee (viool) maken die avond een muzikale reis die van Ierland naar oost-Europa leidt. Zij brengen tedere ballads, Jiddische liederen en wereldmuziek afgewisseld met klassieke stukken.

Het trio heeft een gedegen muzikale achtergrond. Roos volgde masterclasses zang bij Emma Kirkby en Johannette Zomer. Wannee studeerde aan het conservatorium in Arnhem en is viooldocente. Van der Heijden bespeelt meerdere snaarinstrumenten en schreef voor Yentl Flavour verschillende eigen composities.

Het brede repertoire van Yentl Flavour omvat allereerst pittige folk uit Ierland en Schotland, waarbij de viool helemaal ‘los’ kan. Daarnaast brengt het trio ontroerende Jiddische liederen zoals ‘a sheyner tog in grin un blo’, een mooie dag in groen en blauw. En het dromerige wiegelied ‘den klezmers viglid’.
Even gemakkelijk maakt het trio uitstapjes naar de klassieken. Met de kristalheldere zang van Anna Maria Roos krijgen de composities van Gershwin, Britten, Dowland en zelfs Bach een heel eigen sfeer. Yentl Flavour staat garant voor een spannende muzikale ervaring.
Het concert in Tagore start om 20.00 uur. De toegang is € 9,50

Zaterdag 29 maart, 20.00 uur in Tagore, t/o station Dieren NS. Toegang: € 9,50.
Info en reserveren: www.stichtingtagore.nl of 06-42844351.

Small 034
Aangeboden: HP All in one Printer 1215
Dieren Noord Oost

Geplaatst door: Jeannet
Prijs: € 25

All in One Inktjet Printer,incl CD,om te scannen,kopieeren en printen kan ook zonder computer printen en kopieeren,aansl USB 2.0.

Bekijk de details
Avatar default thumb Dieren-West boven spoorlijn

Wedstrijdverslag: KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Dlkv

30 Maart speelde KV Diderna/Visser Sloopwerken hun eerste thuis wedstrijd. Dlkv komt van de 5 klasse af, doordat ze laatste zijn geworden in de zaal zijn ze naar de zesde klasse gegaan. Dinsdag 25 maart had KV Diderna/Visser Sloopwerken een oefenwedstrijd tegen Rivalen 2, deze ploeg speelt wel vijfde klasse en staat gemiddeld. Ze hadden gelijk gespeeld.
KV Diderna/Visser Sloopwerken wist dus een beetje wat voor een tegenstander ze kregen. Met deze informatie ging KV Diderna/Visser Sloopwerken het veld op.

De zon die scheen lekker en na goed warmlopen en inschieten kreeg KV Diderna/Visser Sloopwerken de bal uit. De aanval bestond uit heren: Jeffrey en Dennis dames: Marleen en Juliëtte. De verdediging bestond uit heren: Jarno en Sjoerd dames: Danielle en Tess. Reserve Sanne, Robin en Daphne. In de eerste paar minuten had KV Diderna/Visser Sloopwerken al snel 2 doelpunten gescoord. Al gauw na vakwissel hadden ze in de verdediging de bal onderschept waardoor de aanval weer opgezet kon worden. De kansen lagen er voor KV Diderna/Visser Sloopwerken de ene doelpunt na de andere werd gescoord voornamelijk door doorloopballen. Dlkv had weinig kansen doordat ze goed werden verdedigd en de bal werd vaak onderschept. Toch wist Dlkv voor de rust nog 2 doelpunten te scoren. Maar door goede communicatie in de verdediging en balspel in de aanval ging KV Diderna/Visser Sloopwerken de rust in met 11-2.

Tweede helft werden de wissels erin gezet. Robin kwam er in voor Sjoerd, Sanne voor Tess en Daphne voor Marleen. De kansen die KV Diderna/Visser Sloopwerken in de eerste helft had hadden ze helaas niet in de tweede helft. Wel werd er goed verdedigt waardoor Dlkv bijna geen kans kreeg om te scoren. Doordat ze zover achterstonden lieten ze de moed zakken en kreeg KV Diderna/Visser Sloopwerken de kans om weer een aanval op te zetten. De kansen werden helaas niet gescoord. Dlkv heeft in de tweede helft 2 doelpunten gemaakt en KV Diderna/Visser Sloopwerken 4 doelpunten.

De uitslag werd uiteindelijk 15-4. Tweede wedstrijd van het veldseizoen is ook gewonnen, ze staan nu boven aan. De volgende wedstrijd is 13 april uit tegen Olympia’22

Groetjes Marleen

www.diderna70.nl

buitengebied

Geplaatst door: Hans
Prijs: € 30

Hometrainer

Bekijk de details
Avatar default thumb Dieren-West boven spoorlijn
Small logo diderna omslag

KVZ – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1
Op de vroege ochtend van zondag 2 maart stond KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 klaar om op weg te gaan naar de uitwedstrijd tegen KVZ in Zutphen . Twee weken hiervoor heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken al van KVZ gewonnen met een stand van 11-5 en de wedstrijd werd dan ook gestart met een goede dosis zelfvertrouwen.
Het team begon aan de wedstrijd met de volgende opstelling: Jeffrey, Robin, Marleen en Daphne in het verdediging en Jarno , Dennis, Tess en Daniëlle in de aanval.
Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel snel in het voordeel van KV Diderna/Visser Sloopwerken maar, KVZ antwoordde snel met een tegendoelpunt. Duidelijk was dat het spel van KV Diderna/Visser Sloopwerken beter was dit zorgde ervoor dat KV Diderna/Visser Sloopwerken snel uitliep van een voorsprong van 3 punten (1-4). Toch bleef het spannend naar mate de rust dichter bij kwam, kwam ook KVZ steeds
dichter bij het gelijkspel. De eerste helft werd beëindigd met een tussenstand van 5-6.
In de rust zijn Marleen, Daniëlle en Dennis gewisseld voor Sanne, Julliëtte en Sjoerd.
De tweede helft kwam wat moeizamer op gang, waarin KVZ haar kans greep. Het gelijkspel was bereikt 7-7. Dit werden gevolgd door een aantal spannende minuten, waarin er door beide teams hard werd gewerkt om de voorsprong te bemachtigen. Diderna kwam op voorsprong 7-8, maar verloor deze weer, 8-8 . Hierna had KV Diderna/Visser Sloopwerken haar draai weer gevonden en begonnen de doelpunten weer te vallen. Dit kon KVZ niet meer bijhouden en wanneer het eindsignaal gegeven werd stond er 8-12 op het scorebord, een mooie overwinning voor KV Diderna/Visser Sloopwerken.
Groeten Marleen

www.diderna70.nl

Geef je mening