Categorieën
Postcode 6991ZW bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small paris%2bmeets%2bboston

Welkom bij ‘Paris meets Boston’ op vrijdag 25 april, de avond vóór Koningsdag, in Tagore!
Dan sluiten Christine Zufferey (Parijs) en Catherine Capozzi (Boston) hun tournee door Nederland af met een vlammend optreden. Afwisselend in het Frans en Engels brengen zij gevoelige chansons, stevige ballads en eigen songs met pakkende teksten. De warme stem van Zufferey past perfect bij de gitaarklanken van Capozzi. Zij is een van de weinige vrouwelijke gitaristen die internationaal naam heeft gemaakt.
Zufferey toont haar bijzondere kwaliteiten in haar Piaf-chansons. De legende George Moustaki was laaiend enthousiast over haar Piaf vertolking.
Een heerlijk programma voor liefhebbers van Franstalige liederen en moderne zelf geschreven songs, begeleid op gitaar. Luister maar naar: http://bit.ly/1hyUxLt
Vrijdag 25 april, 20.00 uur Toegang: € 12,50 / op vertoon van Gelrepas € 2,50 Reserveren kan: www.stichtingtagore.nl of 06-42844351

Organisator: Ceciel
Locatie: Middelhovenstraat 11, 6953 BV Dieren
De Steeg

Geplaatst door: Huub
Prijs: Gratis

Beschikbaar in De Steeg en omstreken.
Telefoon nummer: 0636197748
Email: huublompens@live.nl

Bekijk de details

Geplaatst door: Charlotte
Prijs:

Dag buren,

Over 2 maanden stap ik in het huwelijksbootje en ik zou graag mijn gasten op de foto zetten terwijl ze een lijst vasthouden. De lijst die ik zoek is groot genoeg dat je er 2 hoofden of meer door kan zien en heeft een oude uitstraling. Als de lijst een beetje beschadigd is geeft niet!

Heeft u zoiets thuis liggen en u doet er niks mee dan zou ik de lijst heel erg graag komen ophalen!

Alvast bedankt!

Bekijk de details
Small 1499712
Aangeboden: Kinderzwembad
Angerlo

Geplaatst door: Diny
Prijs: € 9,50

Doorsnee 150

Bekijk de details
buurt

Geplaatst door: Jeroen
Prijs: € 40

Te koop

Mooie FINEER eiken kast.

Ziet er nog netjes uit met alle sleutels.

45Breed 160lang en 130 hoog.

Vragen ? Liever mailen dan bellen invband werk.

LET OP LET OP !!!
Ik woon 1hoog dus dat betekend dat de kast een trap naar beneden moet getilt worden kast kan uitelkaar en bereid te helpen!

http://link.marktplaats.nl/m781381590

Bekijk de details
Avatar default thumb
Open Huis bij Innoforte Velp

Tijdens de landelijke open week van Zorg en Welzijn zetten twee locaties van Innoforte in Velp hun deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van wonen, zorg en service.
• Oosterwolde op zaterdag 15 maart van 11.00 tot 17.00 uur.
• Lorentzhuis op zaterdag 15 maart van 11.00 tot 15.00 uur.
Kijk voor het volledige programma: www.innoforte-zorg.info

Tijdens de landelijke week van Zorg & Welzijn zijn belangstellenden van harte welkom:
In Oosterwolde stellen verschillende bewoners hun appartement open voor bezichtiging. Ook is er een gevarieerd programma met activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen. Er worden verschillende workshops gegeven. Er is een Braintrainer, een spelcomputer waar mensen via een aanraakscherm spelenderwijs hun geheugen kunnen trainen en activeren. Voor de persoonlijke verzorging is de kapsalon open. Zorg- aan- Huis vertelt over de ondersteuning die geboden kan worden aan mensen die met wat hulp zelfstandig thuis willen blijven wonen.
In het Lorentzhuis is de renovatie nog volop bezig. Bezoekers worden ontvangen in het restaurant en krijgen voorlichting over de mogelijkheden van het vernieuwde Lorentzhuis. Met name aan oudere buurtbewoners heeft het Lorentzhuis genoeg te bieden: het restaurant, het winkeltje, de kapper en de pedicure maar er zijn ook plannen om in de toekomst beweegactiviteiten te gaan organiseren. Ook hier vertellen medewerkers van Zorg-aan-Huis over wat zij kunnen betekenen voor ouderen in de buurt met een lichte zorgvraag. In kleine groepen worden bezoekers rondgeleid door het gedeelte dat al klaar is. Er zijn enkele appartementen te bezichtigen en één gezamenlijke huiskamer. Ook de vernieuwde pedicuresalon is open.

Geplaatst door: t.diepen
Prijs: n.o.t.k.

Ik zoek een TV hoekkastje

Bekijk de details
Thumb 994336 Angerlo
Small 1499710
Handgebreide sjaals

Verschillende lengtes. Prijs per sjaal € 7,50
Effen en gemeleerd.

Geef je mening