Categorieën
Postcode 7586RB bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small 1493492
Aangeboden: Vakantie Spanje voor betaalbaar budget

Geplaatst door: CostaDorada
Prijs:

Schitterend appartement direct aan zee. 3 slaapkamers, badkamer, grote woonkamer, mega dakterras, eigen garage, etc etc.
Nederlandse contactpersonen!

Check website (gelijk boeken mogelijk)

http://www.costadoradaservice.com/appartement-forti.html

Tot snel in Spanje! (H)

Bekijk de details
Avatar default thumb
Small 1486598
Elektrische sigaret

We hebben 2 elektrische sigaretten te koop.
Kosten per stuk 17,50 euro.
Beide mag men overnemen voor 20,00 euro of per stuk 10 euro.
4 flesjes vloeistof aanwezig, die krijgt men er gratis bij. 2 bij elke sigaret.
Compleet met laders en hoes waar ze in zitten.

Avatar default thumb
Small 1480842
JudoFestijn in de Fakkel

Zaterdag 18 januari 2014 wordt het druk in sporthal De Fakkel. Judo Losser organiseert er dan een judofestijn. Ruim honderdvijftig judoka’s gaan de tatami op voor een JudoMarathon. De berenjudoka’s bijten om 9.00 uur het spits af en daarna volgen alle lesgroepen van de losserse vereniging totdat om 17.30 uur de aspiranten en senioren de marathon afsluiten.

Maar er is veel meer te beleven . Zo zal stichting MAN de gehele dag aanwezig zijn om uitleg te geven over en vragen te beantwoorden omtrent de plannen voor een multifunctioneel gebouw bij de atletiekbaan in Losser. Het is de bedoeling dat de IJsclub de atletiekvereniging en Judo Losser daar onder de vlag van MAN een onderkomen gaan realiseren. Maatschappelijke instanties gaan de ruimte overdag gebruiken zodat het gebouw optimaal gebruikt wordt. Als het gebouw er komt verlaat Judo Losser de Fakkel en zal haar trainingen gaan verzorgen in het nieuwe pand. Benieuwd naar de stand van zaken? Bezoek dan de informatiestand tijdens het judofestijn.

Voor de leden en hun families zullen er stands zijn die uitleg geven over de werking van de jeugdselectie. De activiteitencommissie Judo Promotion laat zien welke activiteiten er het komend jaar op de rol staan. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en is er een koffiehoek. De judomarathon is voor ouders, familie en bekenden van de deelnemende judoka’s de uitgelezen kans om de vorderingen en het plezier in de judosport met eigen ogen te aanschouwen. Natuurlijk biedt deze judodag ook de kans aan potentiële judoka’s om eens te komen kijken hoe leuk judo kan zijn want judo is er voor Iedereen.

In de dojo is nog veel meer te doen voor judoka’s en bezoekers. Zo is er een kraam waar judopakken worden verkocht. Daar worden ook banden, broodtrommels en emblemen te koop aangeboden. Er is een kleine verloting met mooie prijzen.

De meeste aandacht gaat uit naar de marathon. De judoka’s hebben allemaal sponsors gezocht en dat moet de kas lekker gaan spekken.

KIJK VOOR MEER INFO OP WWW.JUDOLOSSER.NL

Avatar default thumb
Small 1444026
Broekje voor de hond

Broekje voor de hond tijdens loopsheid.
Broekje is nieuw , niet gedragen.
Maatje 32 tot 39 cm

Zit in de doos.

5 euro

Avatar default thumb
Small 1492300
Hometrainer

Home trainer goed onderhouden met hartslagmeter.
Merk Kettler.
Goede fiets en in verschillende standen te zetten.
Stuur en zadel ook aan te passen

35 euro

Avatar default thumb
Small 1486519
Fantastische Judodag in de Fakkel

“Pure propaganda voor de judosport in het algemeen en Judo Losser in het algemeen”; zo sprak voorzitter Michiel Vreriks na een spektakeldag in de kleine zaal van sporthale “De Fakkel”. Hij zag dik meer dan 100 judoka’s van 4 tot 65 jaar de tatami betreden. Van 9.00 tot dik over zessen was het een drukte van belang en langs de judomat. Naar schatting driehonderd bezoekers hadden belangstelling voor de lessen maar zeker ook voor het nevenprogramma.

Judoka’s hadden voor hun verrichten massaal sponsoren gezocht. De penningmeester was dan ook een gelukkig man. De opbrengst overtrof de stoutste verwachtingen toen aan het eind van de dag de kas werd opgemaakt.

Maar dat was zeker niet het belangrijkste. Zo was het bestuur van stichting MAN de gehele dag druk doende om uitleg te geven over de stand van zake betreffende het multifunctioneel gebouw waarin ook Judo Losser haar onderkomen moet gaan krijgen. Medewerkers van de diverse commissies gaven uitleg over het selectiebeleid, de vele nevenactiviteiten die er dit jaar aan staan te komen en waren druk in de weer met de verkoop van lootjes. Het bestuur beantwoorde vragen van allerlei aard en de dames van de koffiehoek deden goede zaken met de verkoop van koffie, koek en broodjes.

Voor secretaris Eelke Douma was er nog een belangrijk aspect aan deze dag. “Een groep jongere judoka’s van 15/16 jaar heeft een deel van de dag georganiseerd en uitgevoerd. We gaan die groep de komende tijd een cursus tot DOJO-assistent aanbieden en dan zijn zij heel belangrijk voor het toekomstig kader en daarmee is onze club goed op die toekomst voorbereid”. Dat er veel kwaliteit in die groep zit bewees het Judofestijn want op de organisatie en de uitvoering viel niets aan te merken.

Avatar default thumb
Snelcursus Modeltekenen

Ben je geïnteresseerd in modeltekenen?
Dan is onze snelcursus modeltekenen iets voor jou!

In drie lessen leer je via een model en de praktische
tips van Jofke kijken en tekenen naar verhouding en schaduw.
Dankzij vlotte oefeningen in les 2 en 3 ontwikkel je zelfs al
een beetje je eigen stijl. De lessen vinden om de week plaats,
zodat je tussendoor thuis kunt oefenen.
Hoe meer je oefent, des te meer je uit de cursus haalt!

Extra: je krijgt opdrachten mee voor thuis.
Tijd: donderdagavond, 19.30u - 22.00u.
Prijs: €88,50 inclusief materialen, model, koffie/thee en lekkers en 21% BTW.
Inschrijven: via inschrijformulier en overmaken van het lesgeld
voor 1 september 2013 naar 13 20 27 593 t.n.v. J. van Loon
o.v.v. 'Je naam en snelcursus modeltekenen'.
Wil je gebruik maken van de Meedoenregeling?
Geef dan je BSN-nummer door op het inschrijfformulier.
Doorgang: bij minimaal 5 en maximaal 8 inschrijvingen.

We kijken er naar uit om je te zien tijdens de cursus.
Tot dan!

Avatar default thumb
Small 1444025
Heggeschaar

Goed werkende heggeschaar electrisch.
Merk : Black en decker.
Apparaat werkt prima.

7,50 euro

Geef je mening